Нова поп-зірка Хацуне Міку

Автор фанат, 18 Листопада 2011, 22:10:49

« попередня тема - наступна тема »

фанат

Пройшли гастролі у Японії, плануються гастролі в Європі.

http://www.youtube.com/watch?v=mes5Wsy_yDg&feature=related

Таки япошкє рухають прогрес!
Картинка-3Д голограма, звук-синтетика.

WishMasteR

Вах! Вот это "новость". Горячяя как перец в жопе... Еще год назад просмотрел концертное видео. Кстате, оно и на рутрекере есть.

фанат
ну почему ж недоразобрались? только вокал синтезированный при помощи вокалоида. А музыка самая настоящяя (если присмотрется, что видимо большинству не судьба ибо не интересно все не патриотически-национальное, то на сцене есть музыканты).

И вообще вокалоидов есть 4 (по-крайней мере было 4 когда заинтересовало что это такое и с чем это едят). Наверно все таки из-за первенства в данной линейке персов Мику и стала самой популярной. 5 лет пробивалась в головы обычных людей...
Say Quikly
Don`t Replay
Love Hately
Kill Safety

фанат

Чому ж недорозібрались - все ясно як день.
Синтетичними музикантами нікого не здивуєш, мався на увазі саме вокал.
А гаряча чи не гаряча новина - для кого як.

WishMasteR

про мику даже тут успел засветить инфу http://www.kam-pod.net/smf/index.php?topic=1581.msg161289#msg161289
правда она как всегда прошла незаметной
Say Quikly
Don`t Replay
Love Hately
Kill Safety

nik?-nik!

вибачте, шановні, подібна "японська" музика для нас, українців, не відрізняється від "европейської" гомосятини, що нам нав'язується.
музиканти, ніде правди діти, грають на рівні, але стояти в натовпі і балдіти під голограму, то, вибачте, збоченням тхне  *bugaga*
от я, Карпо були нещодавно на Вайтснейку - от там енергетика, от там драйв!  *rules*
а це, вибачте, шоу для  *sick* ІМХО.  *вау, запалюеш*

105

Людські можливості, звісно, вражають, але це швидше атракціон, ніж музика. Типу як лазерне шоу.
Що ж до музики, то особисто я навіть електрогітару і синтезатор не травлю - лише "живі" акустичні інструменти здатні передати "живу" енергію від творця до слухача. Глибоке ІМХО, ясний перець *bantik*

WishMasteR

nik?-nik!
а чем Вы лучше  *sick* если возомнили себя доктором?

Bulbaszkaero
не всем нравятся этно ;) и барды
Say Quikly
Don`t Replay
Love Hately
Kill Safety

nik?-nik!

Цитата: WishMasteR від 19 Листопада 2011, 11:43:46
nik?-nik!
а чем Вы лучше  *sick* если возомнили себя доктором?
я традиційніше. і це мене тішить. підараси це теж тіпа модно зараз *вау, запалюеш*

фанат

Не зрозуміло, до чого тут підораси?

А взагалі, будь-які зміни або щось нове важче сприймається у віці за 30.
Тим більше, зараз мода на усе природнє, скрізь балачки про енергетику, душу речей, традиції, надзвичайну мудрість предків і т.д. Коротше, промиваються мізки неслабо.

Молодь не така зашорена, вона постійно відкрита для нової інформації, для змін.

Так що ми з вами вимремо під звуки акустичної гітари біля костра, а світ піде далі новими стежками.

nik?-nik!

Цитата: фанат від 19 Листопада 2011, 15:34:44
А взагалі, будь-які зміни або щось нове важче сприймається у віці за 30.
згоден, але разом з "класичним" хард-роком 70-х я слухаю транс двохтисячних, що є музикою покоління моїх дітей. крім того, відкрив для себе балканську музику, яка взагалі, поза часом, японську естраду слухав ще в дяв'яностих - вразила своїм мелодизмом. касету до дір заслухав.
але є речі які я свідомо (і тільки так) не хочу впускати в своє життя.
йти на концерт, витрачати гроші, нехтувати погодою, скажімо, щоб пострибати перед голограмою з японського аніме??! хоча знаю є дядьки які навіть дрочать на таких мальованих дівчат *вау, запалюеш*
ну, я й намалював  *sick* і це моє імхо.
а підараси тут точно ні до чого. привів просто як приклад чужої нам ментальності, яка чомусь і кимось стала нав'язуватись українцям.  

WishMasteR

nik?-nik!
был лучшего о Вас мнения. после "а вот в наше время музыка была лучше" мне вспомнилась моя бабушка.... она так же относится ко всему что младше 50ти лет.
такие имхо-сапиенс уже как тараканы современного мира
Say Quikly
Don`t Replay
Love Hately
Kill Safety

nik?-nik!

Цитата: WishMasteR від 19 Листопада 2011, 19:15:44
nik?-nik!
был лучшего о Вас мнения. после "а вот в наше время музыка была лучше" мне
хто про це постив? я?
де? коли?
висловився конкретно з приводу нової "зірки" і синтезованого вокалу.
не тарган (таракан) я! а-а-а!!!  *вау, запалюеш*
хоча, коли дивишся на тарганів на кшалт Роні Вуда  *rules*, хочеться бути таким тарганом!  *rooles*