совєцьке свято 8го березня!! НЕ ображайте ук&

Автор Stalex, 07 Березень 2012, 21:39:40

« попередня тема - наступна тема »

Stalex

to GROMOZEKA

де образа у моємо пості? Курити і бухати чи ні, кожен визначається для себе сам, а от чого ти це сприймаєш на свій рахунок це тобі видніше...

на рахунок "ми націоналісти не будемо вживати алкоголю, курити.."  приводжу  з ходу  : слоган вояків УПА - Борці за волю не вживають алкоголю.
http://www.svoboda.kiev.ua/dopysy/dopysy/022004/      так що це не тільки мої "чудернацькі" переконання.

to Xen

те що в твітері багато людей  з бувшого СССР з совковим мисленням які обговорюють це так зване свято це ніяк не показник!
спробуй вилізти трішки далі за твітер і не важко буде знайти перелік країн де відзначався цей день:  Армения, Азербайджан, Афганистан, Беларусь, Буркина-Фасо, Вьетнам, Гвинея-Бисау, Грузия(официально обыкновенный для всех рабочий день), Замбия, Казахстан, Камбоджа, Киргизия, Кирибати, Китай (официально обыкновенный для всех рабочий день), Коста-Рика, Куба, Лаос, Мадагаскар, Молдова, Монголия, Непал, Россия, Сербия, Таджикистан, Туркменистан, Уганда, Узбекистан,  Хорватия, Черногория, Эритрея

ви до рівня цих країн поспішаєте? туди  Вам і дорога, особисто мені в іншу сторону.

Ще, для всіх хто з бронепоїзда: на форумі я висловлюю особисто свою точку зору, і тільки приводжу цитати чи відео представників ВО Свобода які входять у політраду партії.
Якщо Вам цікава позиція ВО Свобода з того чи іншого питання Ви завжди зможете:
1.   Перейти до офіційного сайту об’єднання:  http://www.svoboda.org.ua/
2.    Виписати партійну газету у відділені пошти чи взяти її скорочений варіант безкоштовно у партійному наметі який виставляться щосуботи і  щонеділі біля базару.
3.   Звернутись до Камянець –Подільскої місцевої організації в «карандаші» 711 кімната

...
Бо плач не дав свободи ще нікому
А хто борець той здобуває світ!
...
з гімну ОУН..

GROMOZEKA

Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.

Horus

Цитата: Stalex від 08 Березень 2012, 18:56:43
Ну далеко не весь світ а в основному республіки бувшого СССР і ще декілька відсталих країн!!
Навіть прикольно з боку спостерігати за цією масовою істерією, це «свято» явно  подобається людям які продають квіти на базарі...
Це Ви про цих, про співробітників НАСА, яку вітають свою колегу жінку на орбіті?
Відстала країна, забитий космопорт  *вау, запалюеш*
Happy International Women's Day!
http://www.youtube.com/watch?v=fArt6k6j70k
Тепер я розумію, хто свого часу спалив Александрійську наукову бібліотеку.
Sol lucet omnibus

Xen

"Ему хоть ссы в глаза - все божья роса"

[вложение устарело и удалено Администратором]
Самурай без меча подобен самураю с мечом, но только без меча.

Horus

відсталі зомбовані совітами співробітники Google  ;D

[вложение устарело и удалено Администратором]
Sol lucet omnibus

Stalex

і що це міняє історію виникнення цього "свята", яку я приводив в перших постах цієї теми, чи може офіційний перелік країн змінився крім тих що привів вище? ? ?

привід закрити тему? всі хто має іншу точку зору маєте можливість не заходити і не читати...
...
...
з гімну ОУН..

Xen

"Указом Президиума Верховного Совета СССР от 8 мая 1965 М. ж. д. 8 марта объявлен в СССР нерабочим днём "в ознаменование выдающихся заслуг советских женщин в коммунистическом строительстве, в защите Родины в годы Великой Отечественной войны, их героизма и самоотверженности на фронте и в тылу, а также отмечая большой вклад женщин в укрепление дружбы между народами и борьбу за мир"."

Stalex, що в цій цитаті тебе не влаштовує?
Самурай без меча подобен самураю с мечом, но только без меча.

Debris

Цитата: Horus від 08 Березень 2012, 21:01:13
Цитата: Stalex від 08 Березень 2012, 18:56:43
Ну далеко не весь світ а в основному республіки бувшого СССР і ще декілька відсталих країн!!
Навіть прикольно з боку спостерігати за цією масовою істерією, це «свято» явно  подобається людям які продають квіти на базарі...
Це Ви про цих, про співробітників НАСА, яку вітають свою колегу жінку на орбіті?
Відстала країна, забитий космопорт  *вау, запалюеш*
Happy International Women's Day!
http://www.youtube.com/watch?v=fArt6k6j70k
Тепер я розумію, хто свого часу спалив Александрійську наукову бібліотеку.

Хорус, а ти увагу на коменти під відео звернув? Якщо прохлопав то скопіюю, мені не складно:
Fabulous! And I can assure you that the Russian members of the crew were highly impressed. March 8, National Women's Day is a huge, major holiday here in Russia. Imagine Valentine's Day combined with Mother's Day. Impressive, NASA guys ~ your thoughtfulness and creativity.

international womens day???
as far as i know in the UK there is no woemans day unless you mean mothers day

Увагу на виділене. Це пишуть не "ссикуни в очі", а інтернет-користувачі з інших країн.

2 Хорус знов, про Гуугл. Дивіться уважно:

Так що далеко не всі є "відсталі зомбовані совітами співробітники Google".

Взагалі механізм такий. Хочете жити по новому, думати по новому, будувати по новому?
Відриньте старе.
Відмовтесь від 8 березня - вітайте жінок на День Матері. А коханок ще й на Валентина :). Що від цього зміниться? Нічого. Але ж ні, 8 Березня і усьо!
Вас силоміць примушують не святкувати? Ні. Громозеку спробуй примусь, сам кого хочеш примусить :).
Але не забувайте, що тягнучи за собою цей непотріб з певним соціалістичним забарвленням, (а свято було дуже зручне для політики СРСР) ви не готові почати жити новим життям.

Як ми можемо будувати нову країну вирішуючи глобальні питання якщо на таких "мєлочах" як 8 Березня і 23 лютого спеклися? А?
А тому хто скаже, що це абсолютно різні речі я авансом скажу - помиляєтесь, сказав "А", говори "Б".

"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

Debris

І ще шматочок
Цитата: nik?-nik! від 08 Березень 2012, 09:24:13
а я, щирою українською напишу наступне - пацани "свободівці", не перегинайте палицю, бо ви реально відштовхнете від себе купу симпатиків.
бачу, ви робите ті ж помилки, що й ваш однопартієць щодо кндидатки від України на Евробачення. *mad*
помилки, які вам будуть дорого коштувати.
Це не помилки.
Це те що відрізняє "Свободу" від інших - послідовність, принциповість, ідейність. Не буде лебезіння перед виборцями "Ой, хочете 8 Березня - будь-ласка! Хочете покращення життя - ось ось, вже заплановане".
Ой, нас звинуватили в расизмі! (Гайтана) Ой, що ж це робить?! Мамочки! Бігом друкуйте вибачення, скликайте прес-конференцію, пане Олеже вибачайтеся в прямому ефірі.
НЕ БУДЕ ТАКОГО.
ЗАБУДЬТЕ ПРО ДЕМОКРАТИЧНІ ЗАГРАВАННЯ з виборцями. Пізно вже. 2 роки назад можна було тягнути кота за яйця, 3 роки назад. Зараз НАШУ УКРАЇНУ пилять, ДОЯТЬ, Є...ТЬ під егідою "демократизації", "податкових реформ" та "освітніх проектів".
А ви як діти смикаєтесь при словах "расизм", "Гітлер", "8 Березня". Смикайтесь далі. Не забудьте смикнутись коли будете ставити галочку в бюлетні напроти "сильної влади".
"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

georg

Ітак, до феміністок , які вважають шо чоловіки-сексисти навмисне спотворили суть свята аби бабів решту днів експлуатувать нещадно, та ЛГБТ, яким нормальні стосунки між чоловіком та жінкою  взагалі  поперек горла, додався ще один потужний голос. І голос цей належить нікому іншому, як майбутньому української нації, справжнім  патріотам  та єдиній адекватній політичній партії в цій країні - ВО СВОБОДА!!! Концептуально, йоптіть  ;D ;D ;D
2 Дебріс: шоб не паритись забарвленням, беріть приклад з християнських попів: ті перекрили своїми святами і Купала, і Новий Рік, і Масляну. Всі святкують, всі довольні, ніхто не гризеться ;)
ЗИ. І на Валентина і на день Матері теж, а якже (-)

З.З.И. Щодо принципів: з ким там принципова "Свобода" в блоці на вибори йти збирається? Чи то усе чутки і наклеп?
"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

Horus

Debris, коменти під відео я читав, а Ви самі відео уважно слухали і дивились?
Знаю що з англійською у вас проблем не виникає, якщо Ви уважно його прослухали та додивились до кінця,то єдине до чого Вам і залишається апелювати, то це  до нікому невідомих коментаторів.

А  тепер питання, День Матері, це традиційне українське свято?
ЦитуватиВперше організувала День Матері американка із Філадельфії Анна Джарвіч у 1910 році.
???
Росія його разом з Україною не святкує?

І напевно потрібно навчитись розрізняти День матері і 8 березня.
8 Березня це день боротби за юридичні права, повага до Жінки, як до особистості - рівноправного партнера, члена соціуму. А День матері, це день матері.
З іншого боку мені байдуже в який день чоловіки будуть вітати жінок, матерів, і своїх подруг, головне щоб робили це не тільки раз на рік.
По друге, не чоловікам вирішувати, що робити з жіночим святом, це їх право.
Вони цей день в історії виборили, відвоювали у дикунів, за це я їх поважаю і з цим весняним святом вітаю.

Sol lucet omnibus

nik?-nik!

триндіть, триндіть, а я й дівчаток своїх поздоровив і пивка трохи випив за їх здоровЛя (після тренуваня горілочка була б зайвою), а ви ще мені щось розкажіть про те, як космічні кораблі бороздять простори Бальшого театру...

Stalex

...повага до Жінки, як до особистості - рівноправного партнера, члена соціуму... - а ці речі не очевидні? це потрібно виносити на окремий день щоб підкреслювати? Чи цілий рік все навпаки а от на 8 березня зразу з'являеться повага та інше??

to georg

по новому виборчому законодавстві яке прийняли блоки заборонені взагалі!!

якщо Ви маєте на увазі КОД то відповідь  дасть Олег Тягнибок  тут:

http://www.youtube.com/watch?v=PsP5UP7OFqk&feature=uploademail  (Прес-конференція Олега Тягнибока в Чернігові в основному про майбутні вибори)
...
...
з гімну ОУН..

Debris

Цитата: georg від 08 Березень 2012, 22:53:30
Ітак, до феміністок , які вважають шо чоловіки-сексисти навмисне спотворили суть свята аби бабів решту днів експлуатувать нещадно, та ЛГБТ, яким нормальні стосунки між чоловіком та жінкою  взагалі  поперек горла, додався ще один потужний голос. І голос цей належить нікому іншому, як майбутньому української нації, справжнім  патріотам  та єдиній адекватній політичній партії в цій країні - ВО СВОБОДА!!! Концептуально, йоптіть  ;D ;D ;D
2 Дебріс: шоб не паритись забарвленням, беріть приклад з християнських попів: ті перекрили своїми святами і Купала, і Новий Рік, і Масляну. Всі святкують, всі довольні, ніхто не гризеться ;)
ЗИ. І на Валентина і на день Матері теж, а якже (-)

З.З.И. Щодо принципів: з ким там принципова "Свобода" в блоці на вибори йти збирається? Чи то усе чутки і наклеп?
Новий виборчий закон забороняє блоки та об'єднання.
П.С. Чи то усе чутки і наклеп?

Цитата: Horus від 08 Березень 2012, 23:11:38
З іншого боку мені байдуже в який день чоловіки будуть вітати жінок, матерів, і своїх подруг, головне щоб робили це не тільки раз на рік.
+1. Так про що ми сперечаємося? Я кажу - "святкувати!", але чи 8-го березня? Ні.

Цитата: Stalex від 08 Березень 2012, 23:41:43
...повага до Жінки, як до особистості - рівноправного партнера, члена соціуму... - а ці речі не очевидні? це потрібно виносити на окремий день щоб підкреслювати? Чи цілий рік все навпаки а от на 8 березня зразу з'являеться повага та інше??
+100. Згадали про рівноправного члена соціуму коли стукнуло 8-ме? :))))

Elena

Ужас! Я таких поздравлшялок еще не видела с 8 Марта.  :(  Спасибо всем, кто поздравил нормально, без разборок!

DW

debrisu  я вже казав що треба бути толерантними, якщо у вас буде така поведінка на рахунок Гайтани, свят , ще багатьох чисто символічних питань які не мають такого значення , то будете втрачати своїх  прихильників (центральної, північної, південної і східної частини країни), а вибори вже восени , задумайтесь. Я впевнений що 9 травня розіграють тогорічну карту проти вас і вам потрібно готуватись до цього, а ви балакаєте за 8 березня, прийдете до влади  міняйте свята. Вся проблема Свободи що вона не розуміє , що завтра частина країни не зімнеться, а прихильників потрібно робити поступово. На вас дивиться населення як не націоналістичну партію, а як найбільш свіжу кров в політиці України.  

Debris

Блін я в шоці, невже частина нашої мети досягнута?! :) Ми почали більше писати на форумі українською мовою!
Чьорт-побьєрі!

DW

nik?-nik!

Цитата: Debris від 08 Березень 2012, 22:43:01
Це не помилки.
Це те що відрізняє "Свободу" від інших - послідовність, принциповість, ідейність. Не буде лебезіння перед виборцями "Ой, хочете 8 Березня - будь-ласка! Хочете покращення життя - ось ось, вже заплановане".
Ой, нас звинуватили в расизмі! (Гайтана) Ой, що ж це робить?! Мамочки! Бігом друкуйте вибачення, скликайте прес-конференцію, пане Олеже вибачайтеся в прямому ефірі.
НЕ БУДЕ ТАКОГО.
А ви як діти смикаєтесь при словах "расизм", "Гітлер", "8 Березня". Смикайтесь далі. Не забудьте смикнутись коли будете ставити галочку в бюлетні напроти "сильної влади".
для того, щоб не загравати з виборцями, їх треба для початку мати.
зокрема я був симпатиком "Свободи", але після Вашого посту серйозно задумався.
так, популістська програма нікому не потрібна, але радикальні ідеї свободівців просто не отримають розуміння навіть серед тих, хто вважає себе свідомими українцями.

Zemljak

Cвобода має своїх симпатиків, і їх кількість залежатиме від поведінки регіоналів.На фоні деградацій  інших партій
вони виглядають начебто непогано і претендують на роль головних націоналістів.Іх поведінка нагадує постійне наступання на граблі вічного підростка.В результаті віж цього вони особливо і не набирають.Тоиу що   вирішення життєвих проблем   негарно замінювати  красивівими театральними дійствами і ритуалами .Людям потрібно партію-захисника ,організатора .І хто може аналізувати,то задумається чи варто віддавати голос ,хоча можливо  ті,що звикли вибирати  почуттям і мало думати можливо і приведуть їх до ВР.
Звичайно легше боротися з 8 березням , ніж щось конкретно зробити для жінок  чи міста взагалі.Легще біше усіх кричати і нічого не робитпи і видавати себе за єдиних і пухнастих.Аде ж 20 років ми тільки служаєм і вибираєм подібних.Цікаво інше ,що зробила Свобода в місті для покращання життя ,наприклад , жінок? Що запрпонувала в міській раді.? Кого ,крім ветеранів розкритикувала на конкретних прикладах ,яку пропозиція дала і як вона працює на людей міста?
А може менше артистизму  ,а більше  роботи?А заборонити свята -то не ваша справа. Цього не моглася навіть церква і  кмуністи. Наприклад ,деякі язичнецькі свята-ритуали зберіглись до наших днів.

Zemljak

Stalex

...
...
з гімну ОУН..

Horus

Цитата: Stalex від 08 Березень 2012, 23:41:43

Для освіченої цівілізованої людини, річ не зовсім очевидна.

Автор: Джейсон Гілпін, USAID (Агентство США з міжнародного розвитку)
Цитувати
Коли я переїхав в Україну в 2007 році, я був приємно здивований, що Міжнародний день жінок тут є національним святом. Враховуючи нерівність і несправедливість по відношенню до жінок в усьому світі, я дивуюся, чому ми в Сполучених Штатах не подумали відзначати ще один день, окрім Дня Матері, на честь більш ніж половини світу, яку шанують менш ніж на чверть від того, на що вони заслуговують.

Права жінок в Сполучених Штатах беруть свій початок від Декларації незалежності 1776 року, яка зазначала, що «всі люди створені рівними». Англійський словник Мерріама Вебстера визначає «людей» як «людський рід: людство» . На жаль, моїм співвітчизникам знадобилося півтора століття після 1776 року, аби затвердити, що «людський рід» в Декларації незалежності не відноситься лише до «чоловічої статі», але до всієї людської раси. Американські жінки не мали права голосу до 1920 року, але навіть під час заснування Америки, сила нації залежала від мудрості, розсудливості і наполегливості жінок.

8 березня пішло, сьогодні 9, *Ukraine* День який має єднати всіх українців світу, День народження нашого святого – Тараса Григоровича Шевченко, тому краще розкажіть у власній темі присвяченій діяльності ВО "Свобода" http://www.kam-pod.net/smf/index.php?topic=10675.0
які сьогодні заходи в місті, проводить місцевий осередок Свободи, з приводу цієї події, національного свята?

Sol lucet omnibus

Serega36

Самое время перечитать Л. Бузину :)
http://ukrstor.com/ukrstor/buzina_wurdalak.html

«Я от природы вышел какой-то неконченный».
(Тарас Шевченко)
Се аз воздам!

Debris

Цитата: Zemljak від 09 Березень 2012, 09:39:23
Cвобода має своїх симпатиків, і їх кількість залежатиме від поведінки регіоналів.На фоні деградацій  інших партій
вони виглядають начебто непогано і претендують на роль головних націоналістів.Іх поведінка нагадує постійне наступання на граблі вічного підростка.В результаті віж цього вони особливо і не набирають.Тоиу що   вирішення життєвих проблем   негарно замінювати  красивівими театральними дійствами і ритуалами .Людям потрібно партію-захисника ,організатора .І хто може аналізувати,то задумається чи варто віддавати голос ,хоча можливо  ті,що звикли вибирати  почуттям і мало думати можливо і приведуть їх до ВР.
Звичайно легше боротися з 8 березням , ніж щось конкретно зробити для жінок  чи міста взагалі.Легще біше усіх кричати і нічого не робитпи і видавати себе за єдиних і пухнастих.Аде ж 20 років ми тільки служаєм і вибираєм подібних.Цікаво інше ,що зробила Свобода в місті для покращання життя ,наприклад , жінок? Що запрпонувала в міській раді.? Кого ,крім ветеранів розкритикувала на конкретних прикладах ,яку пропозиція дала і як вона працює на людей міста?
А може менше артистизму  ,а більше  роботи?А заборонити свята -то не ваша справа. Цього не моглася навіть церква і  кмуністи. Наприклад ,деякі язичнецькі свята-ритуали зберіглись до наших днів.
Земляк, вам як політичному банкруту це все добре відомо чи не так?
Цитата з форуму 2-х річної давності - "А потім прийде Земляк і всіх нас очолить".

Zemljak

Земляк, вам як політичному банкруту це все добре відомо чи не так?
Цитата з форуму 2-х річної давності - "А потім прийде Земляк і всіх нас очолить".

- Хто ж винен , що у вас слабо розвинуте почуття гумору .   У вас є дані ,що я займався політичною діяльністю?Чи може ви мене можете віднести до якоїсь партії? Якщо є подібна інформація , то можете предявити претензії  до політичного банкрутства..А поки я я читаю  фантазії форумного трудоголика.

Debris

Zemljak

Дякую за плюса ,надіюсь ви добре ознайомились з прочитаним.