Коробки краси

Автор Blacky, 11 Листопада 2012, 10:46:38

« попередня тема - наступна тема »

Blacky

Я не в курсі, наскільки ця пошесть вже охопила Кам'янець, але я в жертвах вже кілька місяців. Трималася-трималася - і таки не витримала.

Всі дівчатка люблять косметику. Деякі маніакально. Я не ман'ячу і навіть не снобствую: часом і український крем з аптеки за кілька гривень цілком підійде (і взагалі я десь в глибині душі вірю, що всі креми все одно з однієї бочки наливають, а найкращий крем - скальпель. Років в п'ятдесят). Але маю трохи звивих на парфумах - і дуже, дуже чутливі очі. Плачу і реву від простеньких засобів для зняття макіяжу - настільки чутливі. Деякі українські змивалки викликають сльози навіть на відстані. Перепробувала купу - і переважно це викинуті гроші, бо навіть супер-пупер-фірми викликають алергію. А розпробувати засіб особливо ніде. Тому я і підписалася у вересні на одну з коробок краси (насправді я на неї підписалася, тому що при її вартості в 125 гривень її реальне наповнення коштує на порядок - саме на порядок - більше. А я жадюга - і побачила в такому економію).   
Підписувалася в Росії. Там до вибору Glambox i Ellebox, вибрала останню. В Україні діють Merrybox та In Secret Box. Принцип той самий: 125 гривень - і раз на місяць коробочка, напхана переважно мініатюрами люксової косметики (плюс кілька пробників, є й вони) приходить до вас додому. Поштою.
Чесно скажу: таку суму на місяць на косметику я витрачати не звикла (жадюга, ще раз). Ще чесніше: купувати засіб, розпробуваний з мініатюри, я не збираюся. Он у мене в листопадівській коробці два креми від Cellcosmet, так в них за 30 грам ціна - понад 2 тисячі гривень. Але наповнення коробки вистачить якраз на місяць - і цей місяць ти будеш щодня тішитися, що он як себе балуєш. Дуже жіноче почуття, досить приємне.

З мінусів: на всіх коробко-сайтах ви заповнюєте так званий "профіль краси", де вказуєте, які засоби вас цікавлять. Але жоден з сервісів ті профілі не враховує. Присилають кота в мішку - і це загалом в плюс: чекаєш на коробку як діти на новорічний подарунок від Діда мороза, що там буде - абсолютно незрозуміло. В мене в листопадовій - мініатюрка парфумів від Кашарель, два целькосметівських креми, якесь крем-мило, шматок нуги (це вони так жартують), міцелярна вода Avene, зволожуючий гель Scinceuticals, база під макіяж від Make Up Forever та флюїд для неслухняного волосся (нема шоб ременя).
На наступний місяць поки не підписуюся. Треную силу волі.

А в Кам'янці в таке хтось грається?

Serega36

Солдатское мыло 60% решало когда то все проблемы с прыщами и пр. аллергией на лице. Практически не шучу ;)
Се аз воздам!

Blacky

"Ах, полковник, вам никогда не стать матерью!" (С) радянська версія "Сільви".

Я вірю, але від сліз воно не врятує :о)

Serega36

сочувствую слезам матерей ) .....но красота требует.... весь бюджет )
Се аз воздам!

Luiram

Я, мабуть, жахливо затуркана, але про такі коробки вперше чую. *unsure* Вже роки користуюся і косметикою і парфумами від Ламбре, задоволена повністю. Алергію маю на туш, тому поки підібрала підходящу - намучилася. До парфумів вибаглива, бо хоч сльози і не течуть, але від посторонніх "не моїх" запахів страшенні гловні болі, тому не можу змінити улюблений аромат вже років 10, хоч періодично і роблю спроби. Придушила б тих жінок, що обливаються парфумами, особливо дешевими, з ніг до голови.
Раз на півроку купити необхідне, можливо, обходиться і дорожче за 125 грн\міс., якщо поділити, не знаю, не ділила. Зате нема котів у мішку і точно впевнена у якості. А може, і дешевше... :-\
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

Blacky

Якраз питання якості взагалі не стоїть (там ЛИШЕ люкс. Ніяких Л'ореалів, Ів Роше і Мейбеллінів, ніякого мас-маркету, лише люкс, скажено дорогий). Те, що не підійшло (в жовтневій, наприклад, було дві пробірочки ланкомівських парфумів La vie est belle, і цим запахом можна користуватися як зброєю масового знищення), віддаю мамі. (Мік збирається еспроприювати в мене засіб для волосся - каже, буде бороду умащувати. Знущається). Тут грає інший фактор: ти не свідомо щось купуєш, тобі приходить розкішно запакований пакунок - і ти відчуваєш себе дитиною, бо це завжди радість: "Ой, а що там?"

А з приводу головних болів на парфуми - це може бути алергією на мох.
Про парфуми і не починаю, бо в мене на них таки хвороба (лікується Фрагрантікою). :о)

Luiram

Може й на мох, хтозна.
Я не маю хвороб ні щодо парфумів, ні щодо косметики, тільки от манікюрний маніяк :) Маму свою  стараюся не травити тим, що не подобається самій ;), а сюрпризи люблю, але не косметичні
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

Hooke

Разводняк.
Пробники, які по своїй суті є безкоштовним промо, реалізуються за бабло. За це плотить і хвірма і лошушка мадам. Ці коробки тре з доплатою приймати, розводять вас.

Blacky

Якби присилали пробники (саше від 1 до 5 грамів), ви б були абсолютно праві. Присилають мініатюри (від 5 до 50 грамів продукту). Кілька пробників кидають бонусом, в нагрузку - як-от в  журналах.
Тревел-сети бачили колись? Ось про такі формати і  мова :о)

Приблизно так:

Kaena

Хачу!

Де можна замовити?

Blacky

Я чудово пам'ятаю часи, коли тут банили за лінки навіть на жж (бо модератори вважали то сферою впливу Госдепу), тому просто процитую вам, Каєно, сама себе:

Цитата: Blacky від 11 Листопада 2012, 10:46:38
В Україні діють Merrybox та In Secret Box.

А далі вже зрозуміло :о)

Blacky

Ще якась WonderBox  в Україні є, Гугль підказує.

Hooke

Глянув на ютубі склад коробок, розводняк.

Blacky

Погуглила: пишуть, що поки українські коробки не дотягують до російських, французьких чи там німецьких аналогів. Образливо, якщо це правда. Російське наповнення мені подобається.

Kaena

Blacky, дякую!

дивлюсь.. читаю