Снігові дід морози і миколаї: 19.12.12

Автор Blacky, 19 Грудня 2012, 13:39:13

« попередня тема - наступна тема »

Blacky

Сьогодні о 14-30 відбудеться святковий ярмарок та нагородження студентів-реставраторів нашого університету, котрі зробили на вул. Коріатовичів просто НЕЙМОВІРНІ снігові скульптури. Приходьте порадіти теж! :о)

Митрий

ідея та підтримка п. Телятицького. Скульптури справді кльові!

Blacky

Ну то давав би розшифровку, хто такий п.Телятицький? Чи все в гуглі самим шукати?

Подушки з снігу дуже класні:

Horus

Sol lucet omnibus

Blacky

Luiram

Не знаю, може, це тільки в мене таке враження, але "оригінальна" ідея з ходою через все місто почала набридати. Я якраз намагалася виїхати зі Старого міста, як чую - "Джингл беллз" з варіаціями у виконанні духових. А видно тільки машиу ДПС :o Вже потім з'явився той самий оркестр - мені аж погано стало - це ж інструменти замерзають, мундштуки примерзають - б-р-р-р-р!

Більш-менш пристойно виглядали тільки ті, хто їхав на конях, у решти вигляд був сумовитий та доволі замерзлий, бо рухалися не надто швидко. Був уже присмерк, а моя мильниця в сутінках фотографує жахливо, тому промовистий погляд головної Снігурки пропав, лишилося лиш отаке
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

Luiram

За яким принципом добирали учасників ходи - не знаю, можливо, це ті, хто не встиг втекти, у всякому разі, виглядало саме так.  В кінці колони побачила  директора гімназії (?)
Морозець був уже добрячий, біля 13-14 градусів, як тільки вистачало совісті водити містом тих дітей. Може, хоч коло ялинки потім поскакали, відігрілися.
За колоною утворилася довга тягнучка з машин, а ДПС-ники розважалися тим, що їхали по зустрічній, так, що розминутися взагалі неможливо було. Я хвилин 30 чекала маршрутку, замерзла, як той собака. Такі от пригоди, зовсім не так весело, як у Блекі :(
Загалом, враження залишилося не дуже.

NetAP

Але Ви так весело це розповіли ;D
Та й морози зі снігом нам не диво)
Чудова зима, чудовий сніг, в мене особисто завжди позитивний настрій з приходом зими.  ;)
Є проблеми з рухом транспорту, але ж сподіваюсь це не відобразиться на настрою кам"янчан перед святами ;)
Темная ночь, только пули свистят по степи...

Luiram

Ні, ну таки одна розвага у мене була:якихось малих дітей привезли мікроавтобусом, і поки він проштовхувався, я переморгувалася через вікно з якимось хлопчиськом. У нього спочатку стали круглі очі від того, що якась незнайома тьотя гримасничає і підморгує, а потім він підхопив гру, ще й друга покликав :). Кожен розважається, як уміє

Horus

ИМХО найбільший мінус у всьому цьому дійстві, те що відбувається воно у будній день,
коли всі потенційній глядачі або на роботі або у школі.
Свято наближається, але десь у паралельному вимірі.
Я б наприклад залюбки прийшов подивитись, а ще б  можливо витратив деяку суму,
на цікавий новорічний сувенір-подарунок, ну а ще зігрітись... я про чай ))
А так, якби не ці фотозвіти, навіть і не знав що там відбувається. Ще раз дякую.
Sol lucet omnibus

Blacky

Розбудив мене сьогодні телефонний дзвінок: Чорнобиль обіцяє подати в суд. Нехай подає. Носій вічного і світлого (вона ж у білій шубі була).

nik?-nik!

100% най подає.
що докаже??!  *mad*
обличчя совкової культури  *вау, запалюеш*
ще й з амбіціями, бач!  *bugaga*

Blacky  *respekt*

Horus

В суд за що??? За то що хтось має окрему, власну думку?
Напевно мрії про лаври Поплавського. Щоб оплески після кожної фрази.
Найбільша ганьба нашого телепростору, національний канал, який майже щодня,
транслює шоу, де шістдесятирічний ректор Національного Університету культури розповідає 18 річчним студенткам про чоловічу силу.  :аццтой:
Sol lucet omnibus

Xen

Цитата: Blacky від 20 Грудня 2012, 09:20:08
Чорнобиль обіцяє подати в суд.

Да пішла вона нахєр.
Я через цю ходу, спізнився.
А це для мене адъ.
Заказ таксі був з польскіх до старого міста.
В результаті, я без шапки , з торбами в руках, валив від восьмої школи, почті до табачкі.
В -14.
Хтілосяб, щоб Чорнобиль, потрапила в руки, до людей з маршруток, які поспішали до своїх родин.
Самурай без меча подобен самураю с мечом, но только без меча.

nik?-nik!

бачу, дата і час вищеозначеного дійства, видно, довго і вдумливо узгоджувались.  *mad* *bugaga*
так що расєйська попса була тільки логічним продовженням...  *hz*

Blacky

Хорусе, ви просто ГЕНІАЛЬНО затролили останнім повідомленням Ланса-Годара ( Земляка). :о)

Serega36

Цитата: Blacky від 20 Грудня 2012, 09:20:08
Чорнобиль обіцяє подати в суд.
а какая связь с темой?
А за шо?
Се аз воздам!

Dokka

Цитата: Luiram від 20 Грудня 2012, 00:32:15
За яким принципом добирали учасників ходи - не знаю, можливо, це ті, хто не встиг втекти, у всякому разі, виглядало саме так.  В кінці колони побачила  директора гімназії (?)
Морозець був уже добрячий, біля 13-14 градусів, як тільки вистачало совісті водити містом тих дітей. Може, хоч коло ялинки потім поскакали, відігрілися.
За колоною утворилася довга тягнучка з машин, а ДПС-ники розважалися тим, що їхали по зустрічній, так, що розминутися взагалі неможливо було. Я хвилин 30 чекала маршрутку, замерзла, як той собака. Такі от пригоди, зовсім не так весело, як у Блекі :(
Загалом, враження залишилося не дуже.
тобто краще взагалі нічого не робити? Свято для кожного - особиста проблема кожного? Ви як педагог мали би бути більш лояльнішою))) всім сподобалось, тільки Луірам - ні)))) Ну то не ходіть на такі міроприємства)))) Буде спокійніше)))
До речі, Чоронобиль до організації свята нічого не має, а так як Вас, Луірам, постійно все не влаштовує, вийдіть і зробіть краще - ніхто ж не забороняє, покажіть приклад!!! А то писати всі можуть, а більше? 

vepryk

Цитата: Dokka від 20 Грудня 2012, 23:58:25[А то писати всі можуть, а більше? 
Типова відмазка чиновника -"ми зробили паскудно, але зробили. А ви не робили нічого, а критикуєте"   А нас ніхто не назначав щось робити. Кожен виконує свою роботу, чи вже ні?
Я не клон, чесно, чесно!

Luiram

Ой, як все запущено...Критика критики - моветон. Ну добре, по пунктах:
Цитуватитобто краще взагалі нічого не робити?
Ну хто каже нічого не робити? Робити треба, але ж не хода з приводу кожнісінького свята. Де фантазія?  Цього року нічого, тільки ходили, декорації змінять - і пішли. Вам самому подобається, чесно?
Цитувативсім сподобалось, тільки Луірам - ні)))
У, яка ця Луірам! Як можна бути такою нахабною - ВСІМ подобається, а їй ні?  *hz* Нєпорядок...
ЦитуватиНу то не ходіть на такі міроприємства))))
Найсмішніше (найсумніше?), що я і не ходила :) Тихо стояла, чекала трамвая маршрутку, воно  саме до мене прийшло *unsure* Куди було ховатися? ???
ЦитуватиДо речі, Чоронобиль до організації свята нічого не має
А я хіба проти? Я, здається, і словом Чорнобиль не згадала.( Ану прочитайте ще раз, для уточнення)
Цитуватияк Вас, Луірам, постійно все не влаштовує, вийдіть і зробіть краще
Ну, це вже також заїжджена платівка. Я сумлінно виконую свої посадові обов'язки і організовую і роблю все, що вимагає від мене моя робота, за котру мені платять. І якщо хтось каже, що зробила не так, то моє начальство має до мене претензії.
Я так розумію, що організація свят - то теж чиясь робота, навіть приблизно знаю, чия. І той Хтось також отримує за це зарплату, а роботу робить абияк. Чому? Невже людині, котра за станком абияк зробила якусь деталь, кажуть, що краще зробити таку, ніж ніякої? Сумніваюся...
ЦитуватиА то писати всі можуть
Ви знаєте, на жаль, не всі. І чим далі, тим гірше :(

nik?-nik!

Цитата: vepryk від 21 Грудня 2012, 00:12:10
Цитата: Dokka від 20 Грудня 2012, 23:58:25[А то писати всі можуть, а більше? 
Типова відмазка чиновника -"ми зробили паскудно, але зробили. А ви не робили нічого, а критикуєте" 
vepryk  *applouse*
просто випередив мене. причому я збирався написати ще до появи посту Dokka, бо відчував, що такий пост з'явиться.
це саме типова відмазка тих, хто робить щось "для галочки", бо саме для цього це і робилось, судячи з часу проведення (в будній день) і мінімальної реклами. бо якщо ж робилось для людей, то чого такі ляпи?  *unsure*
а про расєйську попсу взагалі мовчу - Кам'янець що в Данєцьку область зачислили??!!  *mad*
бо як зробили косо-криво, то дякуйте критикам і враховуйте помилки, моє імхо.
тому що цей "провінційний рівень" давно вже всіх задовбав, може пора виростати з коротких штанців?   

ОляЛондон

А сьогодні можна прийти і подивитись на культурний рівень громади міста. От не можу я зрозуміти, як взагалі можна притарабанити своє дитятко і казати йому :"Лізь зверху, я тебе буду фотографувати!". І воно таки лізе, з дитинства все руйнує, бо так мама сказала.

georg

ЦитуватиОт не можу я зрозуміти,
А що тут незрозумілого? Бидло -воно і в Африці бидло.
"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

Blacky

Вчора була в Новоселиці на "Різдвяних зустрічах", там теж діди і парадом ходили, і навіть в перегонах брали участь (за призи з кришталю - дивно, що не з льоду). Так наші кам'янецькі діди проти новоселицьких дуже скромні.