"Відзнака року"

Автор ambalboy, 07 Січня 2013, 18:39:37

« попередня тема - наступна тема »

ambalboy

На сайті міськвиконкому проходить голосування "Відзнака року".Пропозиції приймаються до 20 січня 2013 року.
http://kam-pod.gov.ua/index.php?do=static&page=vdznaka-roku

GROMOZEKA

нагадало *applouse* 

В Одессе открылся первый публичный дом. Рассказывает один из его первых
клиентов:
- Захожу я в него. А там две двери. На одной написано "блондинки", а на другой -
"брюнетки". Ну, я к блондинкам. Захожу, а там две двери: "платные" и
"бесплатные". Ну, я к бесплатным. Захожу, а там две двери: "кареглазые" и
"голубоглазые". Ну, я к голубоглазым. Захожу, а там две двери: "полненькие" и
"худенькие". Ну, я к полненьким. Захожу, а там две двери: "с извращениями" и
"без извращений". Ну, я в ту дверь, где с извращениями.
- Ну и что?!
- И вышел-таки снова на Дерибасовскую.

тіпо..сам п'ю сам гуляю...за, що там голосувати? за кого? за моєж бабло набрали Хундаїв, понастроювали кольорових тротуарів( які потім залізними ковшами від снігу драяли) ...
Нема БРДМа в списку, тра якусь медальку за пошкодження природніх пам'яток!
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.

Fandor

Поддерживаю!!!!   Если есть "Золотой олень" за особые достижения - то должен быть "Деревянный" или ещё какой-то за антидостижения!!!  Примеров может каждый из нас привести множество......в том числе и БРДМ. *аццтой*

Luiram

Так просто...навіяло *bantik*

[вложение устарело и удалено Администратором]
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

georg

Амбалбой какбе натякає, шо тра туда зайти і проголосувать за Республіку, незалежно від вподобань щодо решти позицій ;)
"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

Blacky

Та то зрозуміло, що натякає, але так як реально мега-хороша "Республіка" подається одним пакетом з таким лайном як "Порта Темпоріс", рука голосувати за це не підніметься. Потрапила Порта в ту сотню лише тому, що автори сайту, який сотню складав, були інформаційними партнерами фестивалю. А так - Порта провалилася з гучним тріском, "Форпост" був і кращим, і масштабнішим, а вже "Остання столиця" і поготів. Але підсовують народу чомусь саме дітище його сіятєльства Данілова.
Особливо було смішно, коли він в Луцьку давав бенефіс, читаючи лекцію на тему "Як провести успішний фестиваль".

ambalboy

От Жора))Я тільки інформую загал,без натяків))Взагалі дивуюсь чому не падає сайт,але розумію що насправді там голосують тільки наші призильники і Форт поста.

nik?-nik!

Цитата: GROMOZEKA від 07 Січня 2013, 18:52:19
нагадало *applouse* 

В Одессе открылся первый публичный дом. Рассказывает один из его первых
клиентов:
- Захожу я в него. А там две двери. На одной написано "блондинки", а на другой -
"брюнетки". Ну, я к блондинкам. Захожу, а там две двери: "платные" и
"бесплатные". Ну, я к бесплатным. Захожу, а там две двери: "кареглазые" и
"голубоглазые". Ну, я к голубоглазым. Захожу, а там две двери: "полненькие" и
"худенькие". Ну, я к полненьким. Захожу, а там две двери: "с извращениями" и
"без извращений". Ну, я в ту дверь, где с извращениями.
- Ну и что?!
- И вышел-таки снова на Дерибасовскую.

тіпо..сам п'ю сам гуляю...за, що там голосувати? за кого? за моєж бабло набрали Хундаїв, понастроювали кольорових тротуарів( які потім залізними ковшами від снігу драяли) ...
Нема БРДМа в списку, тра якусь медальку за пошкодження природніх пам'яток!
просто  *applouse*

ambalboy

а що там була номінація в яку ви не попали?

nik?-nik!

якщо це питання до мене, то для мене бажані номінації "гарний батько", "гарний чоловік".
а ці всі хіт-паради-збіговиська  *bugaga* тіпа бомонду, від загальнодержавних до провінційних - повна хрєнь.
як хто зробив гарну справу - люди і так оцінять добрим словом.
чи не є це вищою оцінкою?!

Hooke

Хочу бачити такі нагороди:
- кращий двірник
- кращий сентехнік ЖЕКу
і так далі, нехай нагороджуються люди що дійсно, а не шершавим язичком, трудятся на місто. Звичайно жодного крісло-протирача там теж не має бути, дістали вже, один одному нагороди вручають, ще алею бронзових погрудь започаткуйте.
Те, що ви нагороджуєте, вибачте, фігня повна. Вона жителям міста мало що дала, я за це не бажаю платити податки. *аццтой*

Serega36

сколько знакомых, ищущих работу жаловались  на центр занятости, говорят - Там глухо!
Нафиг он ваще тогда нужен! Всю инфу о вакансиях можно черпать из сети.
Дармоеды!!! ....поедают наши налоги >:D

Им бы учредить награду- Лучший дармоед года! *dead*
Се аз воздам!

ambalboy

ви це хто?Не думаю що ті що нагороджують читають вас,у деяких номінаціях є достойні люди,наприклад хлопець з паралімпійської команди України по футболу.
А номінації "гарний батько" "гарний чоловік" можете подати ,там же написано що вони приймають заявки.
..............
- кращий сентехнік ЖЕКу
вдалий жарт,ще існують сантехніки які працюють при жеках?Безкоштовно?За зарплату?

Hooke

Ви не розумієте суті. Параолімпіець, якого ви назвали це дійсно гордість, і я з ним знайомий. Він отримав винагороду і грошову і моральну, до рівня якої ваші відзнаки, мяко кажучи....  
Але що у вас за манічка нагороджувати, за вже отримані нагороди? Ви взагалі хоч секунду мізкували над суттю нагороди? Це мотивація на звершення. Ви думаєте, що після отримання олімпійської медалі, паперчик з мерії буде сильнішою мотивацією?  *вау, запалюеш*
Можливо краще пошукати тих, хто працює, але досі жодним чином не вмотивований. І не власник крісла, в якого за спиною висить вже два десятки таких папірців, якому вони до лампочки. А хтось, хто в межах своїх сил, а не сил найманої праці, чесно трудиться.
Їх можна знайте будь-де, головне включити мізки, а не рік з року повторювати комедію. Не хочете сантехніка, пошукайте в тепловоденергії людину, що на морозі вночі латала прорив. Або аналогічне. Важко так? Це ж тре свою харизму підняти і попрацювати.
Та якщо хочете бути НАРОДНОЮ владою, нагороджуйте людей, а не директорів-чиновників. Жодного такого у вас не бачу, зате деякі позиції настільки сумнівні, що і весь захід перетворюється на фарс. Типу звітного концерту ансамблю пенсії та пляшки з приводу дня взяття бастилії.

З.Ы. Я розумію, що мене ті що треба не читають, але не висловитись з цього приводу не можу, так вже зліплений.

nik?-nik!

Цитата: Hooke від 09 Січня 2013, 08:04:59
Можливо краще пошукати тих, хто працює, але досі жодним чином не вмотивований. І не власник крісла, в якого за спиною висить вже два десятки таких папірців, якому вони до лампочки. А хтось, хто в межах своїх сил, а не сил найманої праці, чесно трудиться.
Їх можна знайте будь-де, головне включити мізки, а не рік з року повторювати комедію.
*applouse*

dred

інвестиційний проект року -
1. це повинен бути такий проект, що допомагає нам, споживачам, заощаджувати кошти, або заробляти кошти.
2. це повині бути кошти інвестора, а не наші податки, або кредити за які будемо розраховуватись нашими податками.

Інвестиційним проектом року можна було б назвати піч на цемзаводі, але через неї звільнили кучу народу...
тротуарною плиткою стелити дороги - дебільний проект року!(а тим часом вивозити вічну бруківку з Північної)

Хочу бачити інвестиційний проект "покриття новим асфальтом усіх доріг та тротуарів міста".

хочу, щоб наш асфальтний завод запрацював на вугіллі, дровах, тирсі... карьери з гравієм та піском повернули з аренди у власність міста, району (хоча б на кілька років) за державними цінами завозити бітум цистернами і за рік-два оновити повністю асфальтне покриття міста та району!

Luiram

Я ото забула поцікавитися: а всі ті претенденти на відзнаку не проти, що їм Оленів давати будуть? Вони справді мріють, щоб їх називали лауреатами "Золотого оленя"?

Kapnyxa

Доречі, мені, як щирому правому, декілька відзнак сподобалось. Параолімпієць у тому числі. Ну хоче влада щось каталогувати зроблене, це ж зрозуміло...
.

ambalboy

Цитата: Luiram від 09 Січня 2013, 20:25:38
Я ото забула поцікавитися: а всі ті претенденти на відзнаку не проти, що їм Оленів давати будуть? Вони справді мріють, щоб їх називали лауреатами "Золотого оленя"?
=========================
не знаю як решта,а ми пустились в перегони саме тому що нам подобається назва."Золотий олень"! Гарний фейк ,така нагорода єдина у світі.

Blacky

А от і  ні фіга не єдина. Я до цього часу не збагну, як одна з найшляхетніших тварин стала для когось жупелом глупоти. Через пісню ТіКа, чи що?
Олені офігезно гарні тварини.

georg

Цитувати
А от і  ні фіга не єдина.
Той без рогів,  так шо не катить.

energ1x

Бачу всі сперечаються - зайдіть в міську раду - запропонуйте номінантів і категорію і голосуйте - в ЗМІ, газетах і сайтах конкретно написано, що кожен громадянин може запропонувати проект або людину, яка дійсно досягла успіхів або зробила щось, а то позбирались інтернет тролі і як завжди ніпрощо сперечаються. Ще й цього разу є чесний спосіб виграти шляхом голосування!

vepryk

Може справді порадити "Обгризена оленем Пальмова гілка Кам'янця"  -  для місцевих кіномитцівОт тільки "зайти в міську раду" певно не моє.     "На міст" пішов і то заблукав :(
Я не клон, чесно, чесно!

Blacky

Ну то тримайте угорського з рогами (хоча тут вже є один в темі. Енергіксний дуже).

І з Китаю:

georg

Цитата: energ1x від 10 Січня 2013, 09:05:55
чесний спосіб виграти шляхом голосування!

А шо ти там хочеш виграти?

energ1x

Жарт не зрозумів, поясніть

Luiram

Цитата: Blacky від 10 Січня 2013, 00:17:01
Я до цього часу не збагну, як одна з найшляхетніших тварин стала для когось жупелом глупоти. Через пісню ТіКа, чи що?
Ні, через роги і народний фольклор
Цитата: Blacky від 10 Січня 2013, 00:17:01
Олені офігезно гарні тварини.
Деякі гірські козли також дуже гарні і граційні, але я не знаю чоловіка, котрому подобалося б порівняння з цим красенем
Цитата: vepryk від 10 Січня 2013, 09:23:02
    "На міст" пішов і то заблукав :([/color]
Що значить - на міст у лапках? На котрий з них і як там можна заблукати?

energ1x

пишуть коби писати, адже занятись немає чим, вот і пишуть на все і всіх=)))

Blacky

енергікс таки буратіно: такий самий дерев'яний і неграмотний. :о)

Луірам, одна з нагород в сфері інновацій називається IBEX, що якби натякає власне на граційного гірського козла. Тварина використовується в лого солідних правильних фірм:

Це оффтоп, звичайно, але ну немає нічого поганого в оленях. Шляхетні тварини. А от в "народному" (читай - телевізійному) фольклорі часом забагато несмаку :о(.

georg

Айм сорі ту тел ю, але негативний імідж рогатих в народі має набагато довшу історію ніж телевізор, радіо і  лампочка Ілліча.
Втім, порівняння з більшістю інших тварин особливо почесним теж ніколи не було