"Відзнака року"

Автор ambalboy, 07 Січня 2013, 18:39:37

« попередня тема - наступна тема »

energ1x

помилки пояснюються старою клавіатурою на роботі, де не всі клавіші нажимаються, коли швидко друкуєш)

georg

Десь я подібне вже чув....
"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

vepryk

Цитата: vepryk від 10 Січня 2013, 09:23:02
От тільки "зайти в міську раду" певно не моє.     "На міст" пішов і то заблукав :(
На слухання вчора не потрапив:)
Я не клон, чесно, чесно!

Horus

Цитата: Blacky від 10 Січня 2013, 15:25:48
Це оффтоп, звичайно, але ну немає нічого поганого в оленях. Шляхетні тварини.
Вони теж так вважають  
Як Олень...  *вау, запалюеш*
http://www.youtube.com/watch?v=mIEajdje4xY
Sol lucet omnibus

Blacky

Хто "вони"? Що вважають? Це теж нагорода якась? Нє, ви таки Зорге 13 рівня. :о)

Horus

Здається з ролику все зрозуміло.
"Вони" – християнська церква "Дом Хлеба", пісня така сама дурнувата,
як і назва для місцевої номінації .
Міг би викласти посилання на відео і без цитування.
Відзначати людей потрібно, минулого року відзначили Гайдука - отримав відзнаку. Навіщо ще щось вигадувати?
Замість назви, краще би знайшли художню майстерню, щоб відзнака була відзнакою, унікальною роботою майстра.

Зорг 13 рівня.  Круто, звучить майже як олень. ;D
Sol lucet omnibus

Luiram

Вчепилися всі в тих олЕнів-Оленів і роблять вигляд, наче не розуміють, що вся справа не в них. Були б там олені, бобри, зайці, білки, свині, та хоч коти - і Бог з ними, я б тішилася. Якби це було щось нове, своє, цікаве, гарне, а не сліпе і пафосне мавпування великосвітських заходів. З червоними доріжками, не завжди доречно (зате по-багатому) одягненими номенклатурними дамами, чоловіками в "супермодних" гостроносих туфлях і номінантами,  в промовах котрих звучать  кращі зразки табірної лексики. (Про другу крайність у вигляді віночків-шаровар не згадуватиму.)
Про унікальність відзнаки Хорус сказав.
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

nik?-nik!

ага, дуже люблю на ту розодягнену публіку дивитись. жінки, мов самиці павліна в брачний період, а чоловіки - виставка "мода 2002" (в кращому разі). промов не чув, але певен, там теж Задорнов відпочиває  *bugaga*

Hooke

Ну не знаю, як на рахунок копиць на головах, аля "рішення 20 з'їзду підтримую". Але ті гостроноси, ще через якихось 10-20 років стануть знову актуальні. Так шо ж панству перевзуватись? *вау, запалюеш*

vepryk

Цитата: nik?-nik! від 12 Січня 2013, 15:58:18
жінки, мов самиці павліна в брачний період
Вони весь час майже сіренькі пташки:)
Я не клон, чесно, чесно!

Luiram

Придиратися до слів - зайве, ясно, що він мав на увазі самців

nik?-nik!

;) та суть усі зрозуміли, ну, не товарищую я з біологією  *mad*
прикріша помилка "брачний", замість "шлюбний", але просто спішив.
але те, що посміятись на подібних "оскарах" є з чого (і кого), теж факт.  ;D

nik?-nik!

Лесь Подерв'янський: Я зрозумів, чому жлоби полюбляють гламур. Це настільки очевидно. Це фізичний закон, як Ломоносова-Лавуазьє. Жлоб, по суті, - корявий, а гламур - гладенький. Коряве тягнеться до гладенького по природі своїй, як інь до янь, холодне до теплого, мокре до сухого. Це закон. Тут нічого не поробиш. Чим корявіша країна, тим більше в ній гламуру, бо гламур - гладенький, лакований. У Пар...ижі жоден мудак не купуватиме собі сумочку Louis Vuitton за 2 тисячі євро, бо Франція - гладенька країна, тому вона експортує гламур у коряві країни. Адже гладеньке на гладенькому з'їжджає, гладеньке чіпляється лише за коряве.
Стосовно Карла Маркса. Ми всі вивчали про боротьбу класів. А що таке класи у світі - це бідні й багаті. Бідні не люблять багатих - звідси боротьба. Але тут це накрилося мідним тазом. Тому що жлоби, насправді, - це клас, де багаті й бідні не мають жодного значення, бо бідний жлоб і багатий жлоб - все одно жлоби. Тому класова близькість бідного жлоба ближча багатому жлобу, а не бідному інтелігенту. Тому бідний жлоб завжди голосуватиме за багатого жлоба, а не за бідного інтелігента. Тобто бідний жлоб і багатий жлоб - це один клас, і Маркс пролітає.

[вложение устарело и удалено Администратором]

VLATKA

vepryk

Скоріше сміх скрізь сльози.
Я не клон, чесно, чесно!

Xen

Цитата: Luiram від 13 Січня 2013, 12:52:26
Придиратися до слів - зайве, ясно, що він мав на увазі самців

Якщо вже дуже ПРИСКІПУВАТИСЬ, то потрібно було написати просто - павич.

З.І. Це я так. Нудьгую.
Самурай без меча подобен самураю с мечом, но только без меча.

Luiram

Митрий

відкриваю ґазету кам-под міської ради і на третій сторінці в "підвалі" читаю ті номінації (бо сайт лайняний ніц того не показує):
№3 "інвестиційний проект проку"
1. Спортмайданчик (паркова зона МБК) - будувався до виборів і всіляко піарифся одним з кандидатів. Гарно і лаконічно зроблений, до речі...
Завжди зачиненийвеликою колодкою, тепер і світло вимкнене.  Навіть у вихідні.  Навіть до снігу. Ніразу не бачив там спортсменів.  Для кого і чого робився???!!!
2. Тротуари: на вул. Шевченка,... тощо.
от я довго розмірковував та шукав ТІ ТРОТУАРИ. аж поки не збагнув! Рівно НАВПРТИ міського відділу міліції, там, де ще донедавна лишалась вузенька стежечка для проходу, бо весь тамтешній тротуар заставлний великими та доргими автувками, напевне, приїзжих заарештованих... Тепер там плиточка і гарно пофарбовані стовбчики з ланцуґом.
Рівно 460 метрів. (мойменше)

А чё!?, коло собєса, муз школи, санстанції воно й не треба. Хто ж там з порядних камєнчан ходе???. (ямИ по 20-25см))))

тошо, наш "Голос-ВИРІШАЛЬНИЙ"? (як пише та ґазетко) до 20 січня 2013 р надсилайте свої пропозиції до редакції або телефонуйте 5-04-00. О! код-самі-знаїте.

Митрий

а, може, давайте "відзначимо року" мого кума, який прогнав сорок шість тон твердого дерева через свій презер, зробив мілким дітям посадочні місця для многіх дітсадків за мізерними докризовими цінами (сплативши купу податків), і ще хоче.

Спробуйте купити стільчика (легкого і витривалого) дитині до 7ми років?

Blacky

Все! Будемо жити. Мітрій українською - це прекрасно і знаково, народе.

Луірам, у сусідів я вам бандероль залишила :о)

Luiram

2Митрий  Про це, власне, і тема була. Називається: хвали мене, моя губонько...
Оф
2Blacky  Файно дякую :)