А вас посещали мысли про эмиграцию?

Автор GUTA, 23 Лютого 2013, 05:53:45

« попередня тема - наступна тема »

А вас посещали мысли про эмиграцию?

Посещала
Нет
Уже за границей
На чемоданах

серый

А може замість того, щоб роздумувати, куди лєпше тікати, взяти й почати робити шось, щоб хотілось тут жити?

Debris

Можливо тобі наш бардак рідний - хабарі в крові, домовляння - норма життя, "порєшать" - ідеал ведення справ.
Мені це все не подобається.
А як ти вовком завиєш коли тобі підкинуть "речовину невідомого походження" і оформлять справу з грубими порушеннями законодавства...
Вот ти зараз сидиш і думаєш, що це все не про тебе, що це про якихось маргіналів-злочинців. Я ж хочу донести існування іншої, "паралельної" держави в якій в тебе зовсім інші права. І все наведене про освіту як таку і медицину за гроші то все фігня.
І твій поточний статус це не твоя заслуга, а чиєсь "недоопрацювання".
І як тільки ти це усвідомиш, одразу почнеш шукати варіанти як з даками закорешитися ))).
Я ще раз наголошую, будь хто з нас може миттєво потрапити в ситуацію з законом, коли як мінімум гаманець стане значно худішим, не говорячи про інше.
Як кажуть "Тебе решать" (с) "Трасса 60".
"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

Debris

Цитата: серый від 24 Лютого 2013, 13:12:33
А може замість того, щоб роздумувати, куди лєпше тікати, взяти й почати робити шось, щоб хотілось тут жити?
А я вже роблю :). Роблю це постійно. Зараз наприклад я у Волочиську спостерігачем на виборах депутата обласної ради. В свою власну неділю, безкоштовно.
"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

nik?-nik!

Цитата: серый від 24 Лютого 2013, 13:12:33
відповідь проста - я не вірив (а зараз ще більше не вірю), що в Україні можна добитись якихось суттєвих змін.

Дмитрик

Все-таки я погорячився. Якшо ви дійсно класний спеціаліст в певній сфері, і там за кордоном люди потребують вас + у вас є велике бажання - то чом би й ні. Отримуючи пристойну зарплату по зарубіжним міркам, можна собі дозволити набагато більше, ніж ви могли б собі дозволити в Україні.
Також не бачу нічо поганого в тому що поки людина молода, здорова, без сім,ї - можна й трохи поїздити, на світ подивитися, грошенят підзаробити, досвіду набратися.
А от якщо ви вже трохи стали на ноги в Україні, досягли якогось рівня, і починаєте думати про еміграцію, при цьому не є якимось крутим лікарем чи айтішником, просто вам в Україні все не подобається, а за кордоном все медом намазано - такого не розумію.

Дебріс, як сказати... знову ж таки - якщо їхати за кордон в хороше місце, працювати-жити з нормальними людьми - без питань. Набагато спокійніша обстановка і є впевненість у завтрашньому дні.
але у моєму випадку, коли мій соц. статус в цій країні на рівні датських бідняків - воно не айс. З боку шефа проти мене постійно порушуються права. Даки це ті ж самі німці, одним словом - фашисти  :) Для них ми як якісь негри з африканського племені. Звернутися в суд або профсоюз - дуже часто вирок не в нашу користь, хоча по суті студенти завжди праві. Ти постійно ловиш на собі невдоволені погляди, будь-то в магазині на касі, чи в банку. Вони ніби й посміхаються, але разом з тим дивляться на тебе як на чурку якогось. Хіба що тільки з Ієговами здружився, вони до мене часом заїжають, журнали привозять, один раз до них додому їздив - привітні люди.
І також тут відмиваються кошти з держ.бюджету.
і то що підкинуть у нас.... ну хз, не чув такого від когось в реалі.
Мы думаем, что убиваем время, а в этот момент оно убивает нас.

nik?-nik!

Цитата: Дмитрик від 24 Лютого 2013, 20:59:48
просто вам в Україні все не подобається, а за кордоном все медом намазано - такого не розумію
знову Ви за своє!
повірте, навряд чи серед форумчан є такі, що вірять в ото помазання медом.
просто, зннову ж, повірте, сучасна українська дійсність може так зає...!!
от щось у мене за минулої влади бажання виїхати не виникало, хоча і тоді весь цей срач в країні був, але ж не виглядало все так безнадійно!!  *mad*    

Парильщик

Син навчається ось тут
бо дешевше і краще.

nik?-nik!

моя дочка до свого повноліття кілька разів побуває в Штатах (зара туди теща вислана  ;))
і сама буде обирати, де їй продовжувати жити. буде милою Бєларусь - ми приймемо її вибір, а захоче за океан - заздалегідь отримає всі консультації і буде отримувати потрібну освіту. головне, щоб вибір був зроблений свідомо.
про мову мова не йде (мама "ін'язівка"), окремі слова вже знає в свої 1,8.

GUTA

Интересно, а ктото принимал участие в лотерее Гринкард?  Как регистрироваться?
В деревне Нижние Кулебяки есть люди недовольные качеством сборки "Mercedes-Benz E 63 AMG"

серый

Здається, Vitart колись писав, що виграв карту.

Дмитрик

Цитата: Парильщик від 25 Лютого 2013, 23:06:46
Син навчається ось тут
бо дешевше і краще.
в бідній і ніщій Україні, де вмирають з голоду, звичайні люди відправляють дітей вчитись за границю  (-)

а в штатах, в тому містечку де жив, є коледж, вартість навчання була 13500, мабуть за рік, але може бути і за семестр. нехай простий америкос получає 15-17, ну 20 баксів в час максимум (в них тоже зараз проблеми з економікою, ніхто нікому по 10т зєлєні не платить), чистими вийде десь 2500 в місяць.
тепер прикинем - зняти хату (мій шеф за квартиру платив 700) або виплатити кредит за хату (беруть обично років на 15-25), поїсти (дома практично не готують: самі ніщі в фаст-фуди, побагачі - в кафешки), заправити машину (2-літрова це в них як малолітражка, в більшості по 2.5-3 літра двіжок, бензин як у нас коштував), заплатити за інтернет, мобілку (ат&т - 45 баксів), сходити на вихідних в кінотеатр. в сім,ї по 3-5 дітей. за шо їх вчити?  ;D
ше про зарплати: мінімум - 7.25 в час було в 2010-му. за ці гроші працюють у всіх фаст-фудах, більшості кафешках. Помічник менеджера в максдональдсі получав 9 баксів. Менеджер був на ставці - 3200 (але на всю цю зарплату йде податок 8-12%). Оці шо на касі в магазинах, або ці шо рокладають продукти у Волмарті - 8.25-8.50 в час.
Дивилися оголошення в газеті, шо потрібен на свинячу ферму робітник - 13 в час. Будівельники получають 17-18, потолок - 20.
Сутки був в Чикаго, від готелю до аеропорта їздить бесплатний бус, а в аеропорту є станція метро, тому їздив десь 3-4 рази на бусі. Їхати хвилин 20, розговорився з водієм буса - в нього чистими навіть 2 штуки немає, десь 1700-1900. І це в Чикаго, а не в селі якомусь.

а в нас всі вчаться, технікуми, інститути - без питань  :)

Цитата: GUTA від 24 Лютого 2013, 08:22:35
А по поводу Киева. Ты точно не знаешь, про что говоришь. Вот попробуй поехать и тогда раскажеш. Сейчас с ноля зацепиться в Киеве будет в разы тяжелей чем в Польше. Обьяснить почему? 1. Зарплаты ниже чем в Польше; 2. Цены выше на порядок; 3. Колосальный ритм жизни....  и т.д.
ок. прикинем шо в Києві всьо плохо. Як мені зараз з України виїхати в Польщу? Легально, щоб на роботу влаштуватися і років через 5 вже мутити якісь документи на пмж. Просто починати збирати чімодан?  ;D

georg

Робоча віза до ляхів зараз коштує 150-200 уо + консульський збір.
Якшо не дебіл -  за пару тижнів знайдеш псячу  роботу на місці, не через "наших".
Якщо не будеш тупити - за півроку польською розмовлятимеш без акцента.
Якшо руки не зі сраки - зробиш потрібні корки єврозразку, підеш зварником/електриком/ монтажником або до чого придатний.  І в тебе буде ще штири роки шоб порішати всі питання, які тобі тра.

ЗИ.  Я хз шо в тих штатах, але в унітед кінгдомі шо в глухому селі, шо в Лондоні  різниці в нижньому сегменті з/п немає.
"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

Graf

ЦитуватиА мы опять стоим, и в трюме вода,
И ты опять твердишь, что надо бежать,
И ты опять твердишь, что надо туда,
Где не качает, сухо, и есть чем дышать,
Hо ведь и здесь есть шанс, пускай один из дести,
Пусть время здесь вперед, не мчится - ползет,
И пусть остаться здесь трудней чем уйти,
Я все же верю, что мне повезет...

Ты говоришь, что здесь достаточно зла,
И ты спешишь скорей отсюда уйти,
Ты говоришь, что мне неволя мила,
И свято веришь в правду другого пути,
Бежать и плыть, лететь, куда все равно,
Лишь бы туда, где нет и не было нас,
Ты говоришь, здесь все погибло давно,
И слишком много чужих среди нас...

Я здесь привык, хоть здесь я словно в строю,
Я вижу все, хоть здесь и мало огней,
И на ногах, я здесь, так прочно стою,
А чтоб стоять, я должен держаться корней,
Я здесь привык, я здесь не так одинок,
Хоть иногда, но здесь я вижу своих,
Когда начнет звенеть последний звонок,
Я буду здесь, если буду в живых...

Ведь я,
Я остаюсь,
Там где мне хочется быть,
И пусть, я немного боюсь,
Но я, я остаюсь,
Я остаюсь чтобы жить!
Я остаюсь!
Я остаюсь!
"Найгірший ворог будь-якої пропаганди – інтелектуалізм"

По улице шла демонстрация,
Вокруг собиралась милиция.
Какая великая нация!
С какими ужасными лицами!

GUTA

Цитата: Дмитрик від 26 Лютого 2013, 11:15:22
Цитата: Парильщик від 25 Лютого 2013, 23:06:46
Син навчається ось тут
бо дешевше і краще.
в бідній і ніщій Україні, де вмирають з голоду, звичайні люди відправляють дітей вчитись за границю  (-)

а в штатах, в тому містечку де жив, є коледж, вартість навчання була 13500, мабуть за рік, але може бути і за семестр. нехай простий америкос получає 15-17, ну 20 баксів в час максимум (в них тоже зараз проблеми з економікою, ніхто нікому по 10т зєлєні не платить), чистими вийде десь 2500 в місяць.
тепер прикинем - зняти хату (мій шеф за квартиру платив 700) або виплатити кредит за хату (беруть обично років на 15-25), поїсти (дома практично не готують: самі ніщі в фаст-фуди, побагачі - в кафешки), заправити машину (2-літрова це в них як малолітражка, в більшості по 2.5-3 літра двіжок, бензин як у нас коштував), заплатити за інтернет, мобілку (ат&т - 45 баксів), сходити на вихідних в кінотеатр. в сім,ї по 3-5 дітей. за шо їх вчити?  ;D
ше про зарплати: мінімум - 7.25 в час було в 2010-му. за ці гроші працюють у всіх фаст-фудах, більшості кафешках. Помічник менеджера в максдональдсі получав 9 баксів. Менеджер був на ставці - 3200 (але на всю цю зарплату йде податок 8-12%). Оці шо на касі в магазинах, або ці шо рокладають продукти у Волмарті - 8.25-8.50 в час.
Дивилися оголошення в газеті, шо потрібен на свинячу ферму робітник - 13 в час. Будівельники получають 17-18, потолок - 20.
Сутки був в Чикаго, від готелю до аеропорта їздить бесплатний бус, а в аеропорту є станція метро, тому їздив десь 3-4 рази на бусі. Їхати хвилин 20, розговорився з водієм буса - в нього чистими навіть 2 штуки немає, десь 1700-1900. І це в Чикаго, а не в селі якомусь.

а в нас всі вчаться, технікуми, інститути - без питань  :)

Цитата: GUTA від 24 Лютого 2013, 08:22:35
А по поводу Киева. Ты точно не знаешь, про что говоришь. Вот попробуй поехать и тогда раскажеш. Сейчас с ноля зацепиться в Киеве будет в разы тяжелей чем в Польше. Обьяснить почему? 1. Зарплаты ниже чем в Польше; 2. Цены выше на порядок; 3. Колосальный ритм жизни....  и т.д.
ок. прикинем шо в Києві всьо плохо. Як мені зараз з України виїхати в Польщу? Легально, щоб на роботу влаштуватися і років через 5 вже мутити якісь документи на пмж. Просто починати збирати чімодан?  ;D

Та ну, не перегибай....   За что учить в Украине детей, за 2000грн в месяц??? Тут бы прокормить, я уже про одеть не говорю...  Да и кому нужна у нас та учёба, если 90% учатся ради диплома... 
Плюс не забывай, у них тоже есть бесплатные места и стипендии для талантливых детей и их стипендии тоже не ровня нашим...
Ещё раз повторюсь, всюду есть бедные и богатые, умные и тупые, здоровые и больные...  Но их бедный хотябы имеет возможность пойти на 8-18 дол/ч(смотря где), а наш куда бы не пошол, всюду  *dead*... Потому что за 2000 грн он может прожить только обрабатывая плантации с картохой, а денег едва хватает на комунальные и секонд хенд. Про машину и другие блага цивилизации вообще помолчим...  Та о чём здесь говорить, возьми статистику, сколько граждан Украины сейчас работают за границей и представь сколько нелегально. И ещё, сам то чего поехал, опыта набраться или квартиру купить??? Так может у нас попробывал на квартиру заработать??? Посмотри на ситуацию реально. Ничего кроме родителей, друзей, родного языка, родной природы в этой стране не привлекает.

З.Ы. А водитель автобуса тебя здорово наколол...  Заработки автобусников в США дотягивают до зарплат тракеров.
В деревне Нижние Кулебяки есть люди недовольные качеством сборки "Mercedes-Benz E 63 AMG"

nik?-nik!

Цитата: GUTA від 26 Лютого 2013, 16:36:37
Посмотри на ситуацию реально. Ничего кроме родителей, друзей, родного языка, родной природы в этой стране не привлекает.
плюс стопицот!
а ежели еще родители уже покинули этот мир, друзья по норам - семьи, дети, а природа в аналогичных широтах может быть ну очень похожей...
дык, это GUTA только плюсы затронул, за минусы не брался.  *bugaga*

Дмитрик

Та ну, не перегибай....   За что учить в Украине детей, за 2000грн в месяц??? Тут бы прокормить, я уже про одеть не говорю...  Да и кому нужна у нас та учёба, если 90% учатся ради диплома...  

З.Ы. А водитель автобуса тебя здорово наколол...  Заработки автобусников в США дотягивают до зарплат тракеров.
как-то учат. А сколько из деревни народу учатся. Вот в сельхозе, в группе был только один местный парень, еще один с Хмельницка, двое с Дунаевцив. А остальные все с села. и ниче. Ребята и учились, и за сессию платили, и отдохнуть имели на что, и сейчас же практически в каждого есть телефон с сенсором, ноутбук. И одеваются наши люди получше тех же америкосов, которые получают 7.25-9 баксов в час.

и на счет образования.. да, в Каменце с этим немного беда. сча скажут "ааа, сами виноваты, хабари дают поэтому такое и имеем". но почему-то в другом техникуме, где учился - чуть не выгнали на втором курсе, потому что не здал креслення и электротехнику. Да, через знакомых еле удалось порешать (учителя на прямую даже говорить не хотели), но порешать как - мне разрешили ДОЗДАТЬ материал. Не так, что заплатили - и я уже на третьем курсе с четверками и 400грн степендии на то время  :) Примерно 2-2,5 недели, летом, перед началом следующего учебного года, сидел в актовом зале, рисовал эти А3, утром ходил в техникум, вечером к преподавательнице (а у ее дочери магазин, и она иногда работала там) в магазин, показывал работы. В том же актовом зале сидел и учил электротехнику, законы, электро-движки, писал лабораторные, и утром ишел к преподу и рассказывал. И нормально, посидел полгода без стипендии, зато потом проблем не было. И сейчас в жизни не раз очень кстати приходились знания, которые получил.

а в америкоса нет такой возможности учиться. У даков возможности отличные (степуха в районе 1500 евро), развито это все, но они забивают. зачем учиться, если разброс по зарплатам небольшой, водитель получает немногим меньше чем учитель в школе (имхо).

водитель не автобус водил, а бус типа виваро или короткого низкого спринтера, мест там 7-8 было. И он типа часник, от гостиницы. Просто водителем работал. Вроде каждых полчаса они ездили. Только как, он не чистый америкос, а выходец из центральной Америки, перебрался в штаты в начале 90-х, но сейчас полностью легально живет. Знает про Динамо Киев  ;) Говорит этой зарплаты маловато, приходиться на чем-то экономить. Если бы получал 2500 - вполне был бы доволен.

И ещё, сам то чего поехал, опыта набраться или квартиру купить??? Так может у нас попробывал на квартиру заработать??? Посмотри на ситуацию реально. Ничего кроме родителей, друзей, родного языка, родной природы в этой стране не привлекает.
ненадо! поехал потому что все едут. и первый раз, в 19 лет, ехал за игровым ноутбуком, потому что у родителей каких-то 7-8 тысяч попросить не мог  ;D + айфон можно было привезти  :D а потом как-то понеслось-поехало.

зы. вот в ноябре знакомый вернулся в Украину с Дании. Тут прожил 6 лет, денег нормально заработал. Ему уже 31. Говорит сколько я тут буду сидеть, и что я тут высижу. Дома есть дома.

Парильщик

Навчання коштує  12  тис  грн  в  рік   і  900 грн  в місяць за гуртожиток. 
Продуктовий кошик в Польщі дешевше ніж в Україні.

Можна  говорити багато і різного, але в Україні за такі гроші не  всюди повчишся.
Також доволі актуальне питання про якість навчання. І переспектив на майбутнє. А поки  що Україна  один з лідерів по кількості  вузів та  непрацевлаштованих  студентів на душу населення.   
І що до думок про еміграцію , та працевлаштування .  Ну - тобто засобів до існування. 
Здається  мені  , що ми зараз  переживаєм  слідуючий період після дев"яностих економічного руйнування.  Як казав  Прем"єр-міністр всієї України - Микола Янович Азаров- не надо ныть, надо брать лопату и кормить свою семью?"  Типу - земля прокормить.
А кого така переспектива не влаштовує-той думає про еміграцію.  Ну - або хоча-би щоб віддати дитину вчитись за кордон.  Батьки , діди  всією  родиною тягнуть навчання дитини , бо не бачать жодної переспективи  в лопатньо- огородному шляху розвитку  для  своїх отприсків  вказаному цілим прем"єрміністром.Тим більше вони цей  шлях вже проходили.

nik?-nik!

коротше, мораль сєй басні такова - кожен сам обирає зручне для нього середовище проживання.
і вибирає рівень життя на який він хоче вийти.
краще робити це, без сумніву, молодим.
мені, в мої 48 ні про яку "десятку" в Штатах і мріяти не варто. будем реалістами.
але і молодим - одному та "десятка" потрібна, іншого і 2500 влаштує з головою.
так само і з іншими аспектами - комусь миліше в сусідній Польші, а хтось і за океаном чудово облаштовується.
головне, бути свідомим того, що спершу буде однозначно важко і мати реальний (а не "медовий") план дій. і відповідну підготовку. і величезне бажання побудувати своє життя на новій землі.
і все у вас вийде!  ;)

GUTA

Цитата: Дмитрик від 26 Лютого 2013, 19:20:39
ненадо! поехал потому что все едут. и первый раз, в 19 лет, ехал за игровым ноутбуком, потому что у родителей каких-то 7-8 тысяч попросить не мог  ;D + айфон можно было привезти  :D а потом как-то понеслось-поехало.

Во!!!! Да какая разница...  Ты обмолвился за квартиру, это да, здесь на неё не заработать. А теперь сам вдумайся в свои слова - сначала ты ехал, чтобы на нотик и айфон заработать. Почему здесь не заработал? По твоих расказах, так ты мог на лето уехать работать в Киев и заработать...   Потому, что мы, обычные люди, работая за бугром, можем заработать на машины, квартиры, отдых.... и т.д.,  а здесь не можем. Разницу чуствуешь?

как-то учат. А сколько из деревни народу учатся. Вот в сельхозе, в группе был только один местный парень, еще один с Хмельницка, двое с Дунаевцив. А остальные все с села. и ниче. Ребята и учились, и за сессию платили, и отдохнуть имели на что, и сейчас же практически в каждого есть телефон с сенсором, ноутбук. И одеваются наши люди получше тех же америкосов, которые получают 7.25-9 баксов в час.

както учат? как учат? при наших зарплатах затраты нереальные...  проявление жизни не по средствам. Приходится ехать родителям заграницу, зарабатывать, чтобы детей на ноги поставить. Другие мутят, чтото там замутил, там украл в металлолом здал и т.д., Ещё ктото плантации обрабатывает, чтобы ребёнка поднять...   Вот именно, как то учат. А ради чего? Диплома сельхоза? педа? подолья хмельницкого? и т.д.... хотя может ещё в им Шевченка есть смысл учиться и ещё пару вузов по стране. Но какие шансы у тебя и твоих одногрупников попасть в те вузы?

И сейчас в жизни не раз очень кстати приходились знания, которые получил.

Очень рад, что знания тебе пригодились, но не секрет сколько студентов после вуза сталкивается с трудностями в поиске работы. И особенно всех радует зарплаты для молодых специалистов.

а в америкоса нет такой возможности учиться. У даков возможности отличные (степуха в районе 1500 евро), развито это все, но они забивают. зачем учиться, если разброс по зарплатам небольшой, водитель получает немногим меньше чем учитель в школе (имхо).

опять же, не придумывай. Всё у них есть возможность. Даже если америкос из бедной семьи, но хорошо учился в школе, у него музыкальный, спортивный или другой перспективный талант, то ему гарантировантировано бюджетное место в вузе. А если плохо учился в школе и нет талантов, хочеш выучится в вузу, то будь добр плати!!! И ни кого не интересует, что нет денег. А нет, интересует. Там ведь учёбу можно в кредит оплачивать(не по нашим ставкам).

Дмитрик

Цитата: GUTA від 26 Лютого 2013, 21:41:45
Во!!!! Да какая разница...  Ты обмолвился за квартиру, это да, здесь на неё не заработать. А теперь сам вдумайся в свои слова - сначала ты ехал, чтобы на нотик и айфон заработать. Почему здесь не заработал? По твоих расказах, так ты мог на лето уехать работать в Киев и заработать...   Потому, что мы, обычные люди, работая за бугром, можем заработать на машины, квартиры, отдых.... и т.д.,  а здесь не можем. Разницу чуствуешь?
не перекручивай. у нас также, как и в америке на счет жилья: или берешь кредит или снимаешь, или долго-долго копишь. а таким маневром (там заработали за год-два, тут купили) просто экономим время.
игровой ноут за 1000 баксов и айфон это совсем не необходимость. и в простых американцев айфонов нету, как и ноутбуков хороших.
в Киеве был, на ноут заработал, 5000 грн, тогда это было 1000 долларов. Пока выбирал, в сентябре-октябре доллар стал по 8  ;D и после за 5000 игровой никак было не купить  ;)

GUTA

ага заработаешь в Каменце на квартиру...  *applouse* сейчас...!!! В кредит..... *вау, запалюеш*
анекдот слыхал???

Попадают на небо после автомольных аварий американец, немец и украинец. Там их спрашивают как все произошло.
- Американец: Покурил травки, накрыло, врезался в столб...
- Немец: Ехал с девушкой, занимались оральным сексом, попал в кювет...
- Украинец: Я даже не хочу рассказывать.
- Комиссия: Нет, все рассказали, давай и ты.
- Украинец: Ну что, купил Дэу "Ланос" в кредит. И умер с голоду...

А ты квартира, квартира...

ты росказывал про то что мы в розовых очках смотрим на иностранную действительность...  нет мы как раз понимаем как трудно там будет, нашему, вновь прибывшему люду(разве что не трудно будет миллионерам)... а вот ты, походу точно смотришь на Украину сквозь ачёчи *stop*

georg

Цитуватии в простых американцев айфонов нету, как и ноутбуков хороших

Бо кількість яблодрочерів на душу населення - на порядок менша. 
Цитувати
И одеваются наши люди получше тех же америкосов, которые получают 7.25-9 баксов в час.

Ну а як жеж ;D Це тільки у нас баби  можуть на базар за бараболею йти на шпільках і з вечірнім макіяжем.
Тому і.
"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

nik?-nik!

Цитата: GUTA від 27 Лютого 2013, 12:10:13
а вот ты, походу точно смотришь на Украину сквозь ачёчи *stop*
100%.
не буду переходити на особистості, розповім казочку.
от приїде Дм, пардоньте, Петрик із заробітків до неньки України.
копійку привезе по укр. міркам неслабу і купить собі якусь двушечку з ремонтом і автівку нову або досить свіжу, влаштується на роботу і...
буде їхати собі, скажімо, попри базар за правилами і на перетині з Коріатовичами влетить в його автівочку якесь чмо, що мчало з перевищенням на червоне...
і вийде Петрик (дай Бог неушкодженим) і побачить, що ремонту баксів на пару-трійку тисяч... а ще побачить, що то чмо, років 18-ти ще й ледь на ногах стоїть п'янюче...
ну, ясен тут пеньок, даїшників, до суду...
але то чмо зовсім випадково виявиться синком місцевого прокурора ("крутого" бізнесмена, лідера осередку "правильної" партії - варіантів є...) і знайдуться свідки, які під присягою підтвердять, що бачили як Петрик перед ДТП виходив з Вопаку з відкоркованою пляшкою пива, яке тут таки і цмулив... а інші свідки льохко покажуть, що валив Петрик під сотку на червоне світло...
а потім в Петрика ще й на трубу почнуться дзвіночки...
і захочеться Петрику продати на ... ту гарну двушечку з ремонтом, биту ахтівочку, та назад, до тих зневажливих даків...
от така казочка. хто уважно прочитав, візьміть з полички пиріжечок.  ;)

bushold

Ну просто в точку. Описал украинскую действительность на 100%.
Почувствуй разницу >:D

Debris

Народ не напружуйтесь, тут все розписано:
Skilled workers and professionals
Apply–Skilled workers and professionals
1. Читаємо, перекладаємо, завіряємо, заповнюємо.
2. Сплачуємо: 550 CAD за заявника + 150 CAD за кожну дитину до 22 років.
3. Відсилаємо -
Centralized Intake Office— FSW
P.O. Box 7500
Sydney, Nova Scotia  B1P 0A9
Canada

далі, якщо ТАК ви повинні мати при собі 20,654 CAD в будь-якому вираженні на сім'ю з 4 осіб (він+вона+2 дітей).

It's enough.

Дмитрик

Еееееейй, залякуєте тільки  :)

Дебріс, а ви не в курсі на рахунок навчання в Канаді? Скільки коштує за рік коледжу, скільки треба мати бабла на рахунку щоб отримати візу, і саме головне - по закінченню навчання треба обов,язково здавати екзамен? бо говорити з неграми, даками, румунами то одне, а грамотно написати екзамен по спеціальності - зовсім інше  :)

Дмитрик

и на счет Польши, если там все так шоколадно, получше чем в Киеве, почему они едут на заработки в Германию, Данию?
Вот график, сколько людей получили разрешение на работу в Дании

В Германии летом поляков тьма. На полях работают, на клубнике.

Брысь

Убеждённый пролетарийб*ля. Вежливый. Антогонист. Пофигист. Хулиган. Хиппий. Пью. Портвейн. Меняю аватары. На портвейн.

Debris

2 Брись, це з розряду "А... ааа... О! А у вас негров линчуют!".

nik?-nik!

Цитата: Брысь від 27 Лютого 2013, 19:20:14
там фсех очень-очень ждут  *bugaga*
как по мне, в Украине большая часть населения уже в позе раком.
веселье от удовольствия?