збираю компліменти на адресу місцевої преси

Автор tosya, 14 Червня 2007, 20:17:14

« попередня тема - наступна тема »

tosya

коли ви бачите калюжу на асвальті, що ви в ній бачите? болото чи відображення неба? сварити когось завжди легше. спробуйте побачити щось хороше. Хто може, той хай напише

Snake

ariska

Ви знаєте, ставлення до преси в першу чергу залежить від людини. Від того наскільки вона досвідчена та як ставиться до життя.  Хотіла би я почитати шедеври які пишуть, ті критики, що на попередньому обговоренні були всім не задоволенні.
Шановні, вас просто нічого не цікавить.

Pirat

Цитувати
Шановні, вас просто нічого не цікавить.
Шановна панночко, мабуть наші предметні області щодо цікавостей не перетинаються. І це цілком нормальне явище.

105

Я відношуся до людей, котрі читають газети. Інформації в місцевій пресі бракує, новини подаються дуже офіційними і урізаними. Замало подробиць про події в місті, забагато розгорнутих інтерв'ю про всіляких Іванів Івановичів. І все-таки, так і складається об'ємна картинка про те, що відбувається навколо мене: щось розказали знайомі, щось прочитала в "Подолянині", щось - у "Фортеці", щось - у "Віснику". Хотілося б, звичайно, якогось об'єктивного і авторитетного видання.

Blacky

Цитата: Бульбашка Aero від 15 Червня 2007, 15:39:30
забагато розгорнутих інтерв'ю про всіляких Іванів Івановичів.

Я не конспіролог, але мені здається, в них є План. Як в Казобона, ага. Про кожного до ювілею треба написати. На радість ювіляру, ага. І ще його сусідам. І ворогам - бо якісь наданих майбутнім ювіляром фото як правило жахлива - суцільні застольні кадри.

Але в Подолянині все-таки є Будзей, це тішить.

105

Ага, я також люблю Олега Васильовича:)

Після того, як помер Валєра Баньковський, я не бачу в Кам'янці жодного нормального журналіста-аналітика :(

105

Цитуватизабагато розгорнутих інтерв'ю про всіляких Іванів Івановичів

Спілкуюся з місцевими журналістами, і підказувала їм до написання ще кілька цікавих кам'янчан, котрі не є Іванами Івановичами. Ну, взяли до уваги, може, напишуть, коли буде День чогось там, а не буде чим сторінку "затулити".   *unsure*

Frutik

Так Баньковський був неповторною людиною. Приємно було займатися з ним спільною справою. І випити приємно було
там нєт счьота рєкам і морям, но по нім нєльзя доплить домой (с) арія

Snake

по поводу интервью с Иванами Ивановичами

по моему это либо Иван Иванович пиарится, так по простому, поскольку по другому не умеет и не представляет, да  и газетки тоже по другому не умеют
ну вот он и платит за пеар акцию, все довольны

Lina

Знаєте,  з ваших слів складається таке враження ніби ми живемо у мега місті , де життя вирує, де повно подій, де кожної хвилини щось змінюється, а не в Кам'янці - Подільському. Де кожен день надзвичайно схожий на попередній і життя проходить у дуже повільному ритмі.  Ось тому то матеріали, які готують наші журналісти мають таке сірувате забарвлення.
Любіть у труді, у коханні, в бою,
як пісню, що лине зорею...
Всім серцем любіть Україну свою -
і вічні будемо із нею!

Snake

Цитата: Lina від 16 Червня 2007, 13:32:51
Знаєте,  з ваших слів складається таке враження ніби ми живемо у мега місті.

да именно так!!!

105

+1
І все-таки подій у нас не так уже й багато:)

woody

Глобальных - да, а на местечковым(дворовом, подъездном, уличном, офисном, соседском)уровне, действий и событий валом...Главное, как подать...А что происходит у соседа или на улице, где живут знакомые, друзья - намного интереснее, чем куда поехал мэр или чем занимались депутаты сегодня днем....Есть обьява и программа - всех это устраивает, привыкли и знают, что ничего интересного в местной прессе нет... *unsure*

105

Навіть за тим "нічого читати" стоїть багато виконаної роботи, і я це поважаю. Я, розглядаю не "місцеву пресу", а конкретні газети, які, повторюсь, читаю регулярно. І бачу конкретних журналістів, впізнаю почерк кожного, не читаючи підпису під статтею. Знаю, чого чекати від кожного з них, їхні сильні  і слабкі сторони в роботі.

Не беруся робити рецензії на кожного - це неетично.
Але якщо для когось "всі китайці - на одне лице" - то це не тому, що вони однакові - а тому, що ви до них не приглядалися.

woody

Я понимаю, тяжело давать оценку, людям, которых знаешь лично...А попробуй хоть раз посмотреть глазами рядового читателя(как я- никого не знаю)...Важен не процесс и затраченные калории, а результат...А результат, что кривить душой, на сегодня плачевный...Но я повторяюсь - такая ситуация устраивает всех: и выпускающих, и пишущих, и читающих...Названий много, а формат газет один!

Lina

а ще важче давати компліменти коли нема за що. Назвіть хоча б одну газету, яка заслуговує на похвалу. Журналісти звичайно є талановиті, але видання талановитого не бачила
і вічні будемо із нею!

Mirra

Хтось бачив "Фільварки кам'янецькі"??? Цікаво почути думку інших, бо мені сподобалось!!! Це не погана заявочка на гарний комплімент. Головне, щоб тримали марку і надалі.

Lina

що там читати, немає визначеності ні в стилі, ні в оформленні.  *вау, запалюеш* і напрямку не видно. Кілька статей, одна написана просто супер, а інша розрахована на посередність.
і вічні будемо із нею!

OlalaZhm

Цитата: Бульбашка Aero від 16 Червня 2007, 08:24:17
Ага, я також люблю Олега Васильовича:)

Після того, як помер Валєра Баньковський, я не бачу в Кам'янці жодного нормального журналіста-аналітика :(

Ви будете сміятись, але в Кам"янці ніколи не бачитимуть жодного журналіста доти, доки він не помре

Брысь

Ну отчего же!?
Вижу довольно много. И с некотороми знаком лично - прекрасные люди.
Пусть живут долго и счастливо.
Убеждённый пролетарийб*ля. Вежливый. Антогонист. Пофигист. Хулиган. Хиппий. Пью. Портвейн. Меняю аватары. На портвейн.

OlalaZhm

А взагалі, не хочеться повторювати у поважній компанії прописні істини: вільна преса є лише там, де є вільна громада. Оскільки у Кам"янці вільної громади немає, а є лише зо два десятки естетствующих нібито інтелігентів, що й преса для них тут поки що не потрібна.
Може, я й помиляюся, але може хтось продовж хоча б останнього року спробував написати те, що насправді думає хоч в якусть з місцевих газет? Просто так? Бо журналістам ще складніше - їм для того, щоб надрукувати свої СПРАВЖНІ думки потрібно за це ще й заплатити. Тобто, попрацювати й на те, щоб разом, колективно, наздирати грошей на друк, з/п, оеренду телефон, інтернет і шо ше там треба.
...Або взяті ті кошти у когось - але цей варіант ми не оговорюємо, бо тоді немає чого взагалі говорити про ту пресу, яку б ви хотіли читати.

Snake

это че выходит? " у нас нет денег платить журналистам, пишите нам бесплатно!"

Брысь

писати Я не прпобував, а лиш брутально висловлююсь з того чи іншого приводу на кухні з друзями. А, оскільки я один из тех двух десятков "...естетствующих нібито інтелігентів" отже НЕ заслужил на достойную прессу. Увы

а може, я денег дам какому нить журналисту?....****
Убеждённый пролетарийб*ля. Вежливый. Антогонист. Пофигист. Хулиган. Хиппий. Пью. Портвейн. Меняю аватары. На портвейн.

OlalaZhm

Клас.. :)

Власне, для того, щоб в якомусь місці з"явилась пристойна преса, й потрібна наявність пару десятків естетстующих, та ще й злих і зубатих, які б ту пресу купували хоча б для того, аби позлословити. І ніби то в камянці це є...
Аж нє! Навіть якщо судити з цієї гілки, є естетствующі, є злослів"я... але нема тих, хто регулярно то купує і критикує "по дєлу". Основна маса, якщо вірити написаному тут, останній раз читала більшість газет "колись". Тобто, "я не читав, але все гавно..."

Snake

бывали припадки - регулярно и постоянно скупал все местное чтиво

и читать пытался даже

но сорри я устал спонсировать местную прессу, и никакой взаимности я не получил )))

вот такая бяда

тепрь здоров, припадков не намечается

OlalaZhm

Розумію... Я ще й досі скупаю, але вже давно не читаю. А це неправильно. Немає куражу у гнєвних викріках: "Усьо то кака!"

dedushka_Ho

Ну да, зачем второй раз пробовать дерьмо, если уже знаешь, что это такое.

А насчет того, что городок, мол, тихий, маленький - писать не о чем, то скажу: почитайте, хотя бы,

названия тем этого форума. Та тут писать-не переписать. Тут  всем Кам-Под газетам хватит на год. И тут

далеко не все темы, которые нужно и должно поднимать.

angar_19

Цитата: OlalaZhm від 29 Січня 2008, 17:38:45
Клас.. :)

Власне, для того, щоб в якомусь місці з"явилась пристойна преса, й потрібна наявність пару десятків естетстующих, та ще й злих і зубатих, які б ту пресу купували хоча б для того, аби позлословити. І ніби то в камянці це є...
Аж нє! Навіть якщо судити з цієї гілки, є естетствующі, є злослів"я... але нема тих, хто регулярно то купує і критикує "по дєлу". Основна маса, якщо вірити написаному тут, останній раз читала більшість газет "колись". Тобто, "я не читав, але все гавно..."
Покупаю и читаю все местное чтиво. Работа такая, обязывает.

Снимаю, порчу, лишаю девственности.дорого.
Люди все женятся
Многие нет,
И покупают курей на обед
Тостеры, вещи и прочий комфорт,
Если не сделает сразу аборт.

Митрий

Всё хорошо. Только комплиментов местной прессе я пока не особо вижу.
Читай название темы и аргументированно высказывайся.
авось и комплименты будут...