збираю компліменти на адресу місцевої преси

Автор tosya, 14 Червня 2007, 20:17:14

« попередня тема - наступна тема »

OlalaZhm

Шоб робити компліменти, треба ті газети хоч раз в місяць бачити... А таких серед учасників цієї гілки, як мені здається - аж 4-5 чоловік

angar_19

Цитата: Митрий від 29 Січня 2008, 18:47:34
Всё хорошо. Только комплиментов местной прессе я пока не особо вижу.
Читай название темы и аргументированно высказывайся.
авось и комплименты будут...

Митрий, чего-то я туплю. Можно мне расжевать смысл фразы? Не в обиду, просто чего-то не доходит.

З.Ы, Перечитал еще раз. Все равно не дошло.

Снимаю, порчу, лишаю девственности.дорого.
Люди все женятся
Многие нет,
И покупают курей на обед
Тостеры, вещи и прочий комфорт,
Если не сделает сразу аборт.

Олег Будзей

Тема називається «Збираю компліменти на адресу місцевої преси». Де компліменти? Невже про жодну з місцевих газет не можна сказати жодного доброго слова?
А баба на волі — цілована баба

Snake

я пока нет

если забрать от них страницку с названием, то дальше их очень легко перепутать

дата выпуска причем  роли не играет

Олег Будзей

Ось Ви ляпнули дурницю (вибачте за різкість!) заради красного слівця. А насправді всі шість кам'янецьких газет надзвичайно різні, їх аж ніяк одну з одною не сплутаєш.
А баба на волі — цілована баба

Snake

но на днях так у меня и вышло

пачитывал одну газетку, потом думал на другую

OlalaZhm

Цитата: Snake від 30 Січня 2008, 23:57:02
но на днях так у меня и вышло

пачитывал одну газетку, потом думал на другую

І?... Невже зовсім жодної різниці?

Deviator

Відрязняються наші газети одна від одної обсягом сторінок та розміщенням інформації на сторінках. І ціною...
Правда я грішний, ніяк не можу второпати навіщо їх стільки...
Це мої суб'єктивні висновки.

OlalaZhm

Запитувати, навіщо стільки газет, все-одно що запитувати, навіщо стільки магазинів чи кіосків, чи музеїв... Якщо стільки є і стільки виживає - значить, стільки треба

Митрий

а я сегодня хочу поблагодарить местную газету "Фортеця" от имени всех Каменчан Всея Сети за ссылки, циаты  и внимание к тому что тут пишется о Каменце-Подольском))):

А именно, в последнем номере на 8стор. некто "N" описывает проблему, поднятую нашими коллегами в камподовском комюнити ЖЖ об "нужена ли Каменцу мечеть"  (Если интересно, обсуждение тут: http://community.livejournal.com/kam_pod/757245.html) Цитировали наших Бульбашку и Кам*янчанку.

сам с удовольствием следил за предметной дисскусией. в дополнение скажу только, что мембар восстановлен. Ходил в Доминиканы, видел. сфоткал...

OlalaZhm

А фотку - слабо?

До речі, в "форточці" зараз багато чого пишуть студенти журфаку, цікаво виходить. жівєнько. Про мечеть там же було ще пару номерів тому (у грудні, здається)

До речі, в усіх газетах е емейли. Чого б туди не скидати усім зацікавлени важливі теми, якщо на них натикаєтеся?

Zemljak

Подобаються історичні розвідки Будзея О.Було б добре якби появились нариси про громадські організації початку 19 ст . в Камянці.

Lina

критикувати кожен може, для цього багато розуму не потрібно. А ось намагатись щось порадити чи виправити ситуацію нехоче ніхто.
Це ж потрібно було придумати, що всі газети схожі! ЖАХ. Взяти хоча б останні кілька номерів. Кожна газета піднімає якусь актуальну проблему.
А щодо історії нашого славетного міста, то може все ж спробувати зробити сьогодення не менш славетним. Досить пишатися нашими пращурами, і виїжджати на історичних нарисах. Спробуйте замислитись над тим, про що писатимуть наші нащадки. Якщо історичні події міста передруковувати, то навіщо тоді називатись газетою? *аццтой*
Любіть у труді, у коханні, в бою,
як пісню, що лине зорею...
Всім серцем любіть Україну свою -
і вічні будемо із нею!

angar_19

Меня, например, прикалывает почитать о траблах чертзнаетсколькилетназад. Веселит. Особенно про разъяснения линии партии в селах.  *sick*

Люди все женятся
Многие нет,
И покупают курей на обед

Zemljak

Критика - самокритика - це носії прогресу. Цими інструментами  можна вилікувати з часом суспільство, але одним журналістам - це не під силу. Їх купляють, страхають , і навіть ... вбивають. Основна умова, щоб пишатись пресою -  громадянське зріле суспільство. І тоді в "К.Віснику", який оплачується коштом бюджету міста, згодом можуть з'явитися  не тільки заказні речі солодко- улеслевого смаку, але й щось схоже на  персональні журналісткі розслідування. При тому всьому віддаю шану небагатьом , у кого громадянська позиція вище професіонально- ситуативної. А розвідки з минулого вже корисні тим , що стан минулого можна порівняти з сучасним і подумати...

Lina

Минуле завжди цікаве та корисне. Але погляньте навколо, невже немає про що писати, невже ми живемо у утопічному суспільстві, де немає жодної проблеми? Скільки газет пише про недоліки? Є проблема - про неї написали, а розібратися хто винуватий нікому. Це ж потрібно робити дослідження. А навіщо витрачати зайві зусилля, якщо і так зійде)
і вічні будемо із нею!

OlalaZhm

Цитата: angar_19 від 16 Лютого 2008, 14:57:48
Меня, например, прикалывает почитать о траблах чертзнаетсколькилетназад. Веселит. Особенно про разъяснения линии партии в селах.  *sick*

Ви про голодомор, наприклад? Чи про які трабли на селі Вам цікаво?javascript:replaceText(' *unsure*', document.forms.postmodify.message);

angar_19

Сомневаюсь, что вы OlalaZhm сможете мне рассказать что-то интересное. У вас голова набита лозунгами и штампами. Поэтому ваши излияния - не более чем трата трафика (Все это мое ИМХО и может не разделяться другими жителями форума. Не возражаю. На данный момент пишу только про себя), Олег Будзей - супер. Интересные находит заметки, читать интересно. И есть из чего выводы делать. Довольно хороший "срез времен" у него получаеться. Респект.

Люди все женятся
Многие нет,
И покупают курей на обед

OlalaZhm

Та ради Бога, Ангар! Я и не претендую рассказывать Вам что-то. А Будзей мне и самой нраыиться, во всяком случае, я его уважаю. И не поняла я что-то, чего Вы так разгорячились?

А за мой трафик не переживайте - я его оплачиваю из своего, а не Вашего кармана.

Парильщик

Ура!!!  Фортеця  читает наш сайт, и даёт на него  ссылки.  Закидываю уважуху  Фортеце,  и  беру  все  свои  плохие  слова  нащёт  СМИ  назад!!! *applouse*

Парильщик

И ещё раз-  *applouse* думаю благодаря вашей ссылке в том  числе первЫй заступнЫк  появился.  Пыхтит, потет, думает   как  на  вопросы отвечать.  Айда вопросами  сыпать . Тока  грамотно, ато он выбирает  те  на  которые отвечать легче,  а остальные в отстой переходят.

Oleg_Warszawa

Цитата: Бульбашка Aero від 16 Червня 2007, 08:31:17
Цитуватизабагато розгорнутих інтерв'ю про всіляких Іванів Івановичів

Спілкуюся з місцевими журналістами, і підказувала їм до написання ще кілька цікавих кам'янчан, котрі не є Іванами Івановичами. Ну, взяли до уваги, може, напишуть, коли буде День чогось там, а не буде чим сторінку "затулити".   *unsure*
дайте пожалуста контакт на журналистов. Заранее благодарю
redakcja@zol-press.pl

Zemljak

Віддаю компліменти на адресу  " Камянецького вісника "Газета міської ради , нажаль  , перетворилась на апофеоз  підлабузництва. Тут можна прочитатаи всі симпатії до міських політиків  інічого про проблеми , які турбують камянчан. Чим це краще  за за брежнєвський застій ?А як себе відчувають журналісти , які  не звертають увагу на реальні факти  і не відтворюють їх на сторінках газети?В них ще залишились почуття провини перед читачами ,чи лише страх ?І це газета , яка користується міським бюджетом....

dred

найцікавіше: куплю - продам. програмки непогані...

Митрий

Прочитал в последнем номере "Фильварки" кучу материала на тему фестиваля "Терра Героика"  - много интересного и полезного материала. Достойно написанного и проилюстрированного хорошими фотграфиями. Много информации о спонсорах, спонсорской рекламы.

Но самое интересное-это список ссылок на ресурсы, посвящённые фестивалю. Много хороших и разных сайтов.

(кам-под.нета и "Форума" Вы там, увы, не найдёте)

Шпет

Недождетесь!!!!!

Snake

Цитата: Митрий від 30 Вересня 2008, 19:02:01
(кам-под.нета и "Форума" Вы там, увы, не найдёте)

наверное, им нужно было заплатить)))

Шпет

Недождетесь!!!!!

Lina

і звідки стільки жовчі? при чому тут гроші?
Я намагалась знайти на кам-pod.neti інформаційну підтримку Терра Героїки  - 2008 і все, що знайшла - це кілька заміток. Тому не потрібно винуватити когось. Я задля цікавості намагалась вчора ввечері купити журнал і не знайшла. Підкажіть де він є. В жодному кіоску немає :( Хочу пошукати ті сайти, про які там йде мова
і вічні будемо із нею!

Шпет

та пацани дійсно бабки люблять, але ж це життя, хто їх не любить
Недождетесь!!!!!