Розбираємо "Ділове місто"

Автор 105, 29 Червня 2007, 18:49:56

« попередня тема - наступна тема »

Veronika

Дякую за поради. :)
Хочу зказати, що майже кожна тема з запропонованих розділів вже була висвітлена в газеті. Деякі ще в стадії доробки. Просто, якщо піднімати тему, то потрібно її дослідити і ви всі це чудово знаєте, а передрукувати форум і фотки з нього, це зовсім не те.

Veronika

Скоро День журналіста! Кого з журналістів Кам'янця-Подільського ви знаєте? За що любите їхні статті? Що цінуєте?

X.A.M.

Некоторых любим, у некоторых любим их статьи.  :)
Я думаю, что это отдельная тема (а не в ДМ)! :-)
Журналистов которых знаю: сотрудники "Подолянина".
За что любим их статьи: за деньги, потому что покупаем газеты: Подолянин и ДМ. Другие газеты пока нет смысла покупать "любить". :-(

Veronika

Шановні читачі "Ділового міста", хочу Вам сказати, що у нас є уже свій сайт, на якому всю інформацію ви можете прочитати онлайн

Veronika

Сьогодні День журналіста! Щиро вітаю всіх колег, а також всіх тих, хто любить бути в центрі подій, цінує гарні новини та не уявляє свого життя без свіжої інформації, з професійним святом! Бажаю творчого натхнення, злетів та радості. Справжнього людського щастя та море кохання! *баяннище*

105

Цитата: Veronika від 05 Червня 2008, 19:45:43
Шановні читачі "Ділового міста", хочу Вам сказати, що у нас є уже свій сайт, на якому всю інформацію ви можете прочитати онлайн

Ну а де, хоч приблизно знаходиться  той сайт ???

Marijka

105

Ага, десь приблизно в тому квадраті ;)

Frutik

Цитата: Veronika від 05 Червня 2008, 19:45:43

гарно послала... певно в гугль
там нєт счьота рєкам і морям, но по нім нєльзя доплить домой (с) арія

WiseMan

Сегодня прикупил газету Ділове місто. И Вы еще спорите о качестве Вашей газеты?
Открыл я первую страничку и вижу оглавление:
ЧИ СПРАВДІ КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ - КОМФОРТНЕ МІСТО?.............................16
Открываю я 16-ую страницу и вот крупными буквами - РОЗРВАННЯ ТРУДОВОГО ДОГОВОРУ
Статья о комфортном городе на 18 странице.
Вопрос, да Вы хоть сами ее читаете?
Ошибки и опечатки всплошь и рядом, впечатление сразу такое что верстка на скорую руку - фаст фуд, можна ли нормально переваривать такую пищу?

Veronika

Вибачте за помилку в анонсі. З усіма буває.
А ось з приводу інших обвинувачень, то конкретніше про помилки чи описки на кожній сторінці можна?
Мені дуже приємно, що ви читаєте і вказуєте нам на наші помилки. Завдяки уважним та небайдужим читачам ми намагаємося вдосконалюватись і зробити нашу газету цікавою і потрібною жителям міста.

Snake

ДМ!!!

найдите срочно дизайнера!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

сегодня уже поздно!!!!!!!!!!

зы дизайнера, а не верстальщика

WiseMan

Завжди радий зробити дівчині приємне  (-).
Детальніше розгляну коли матиму час, якщо більше нічого не буде в цьому номері - для Вас знайду попередні, там також часто зустрічаються помилки.

texc

А мне очень понравился график на одной из страниц. Ни цифр никаких, ни обозначений - просто красивые столбики.  *applouse*

Veronika

Так де його знайти. Немає. Якщо є хтось у вас знайомий, то можете порадити. Бо хороший дизайнер у нашому місті - це рідкість.
А поки немає ким замінити, то чи можна конкретніше про недоліки в дизайні. Спробуємо виправити.

Veronika

то ж був не графік, а схематично показане зростання за допомогою діаграмки.
Ще раз дякую за те, що показуєте нам наші недоліки

Snake

приклеил сюда

лого Вашей газеты, в первую очередь!!!! на первой странице такой ужос!!!!!

Veronika

запропонуйте свій логотип, якщо він нам сподобається більше, то навіть грошей підзаробите.

Debris

Цитата: Veronika від 12 Липня 2008, 11:48:24
Так де його знайти. Немає. Якщо є хтось у вас знайомий, то можете порадити. Бо хороший дизайнер у нашому місті - це рідкість.
А поки немає ким замінити, то чи можна конкретніше про недоліки в дизайні. Спробуємо виправити.
Что?! "Хороший дизайнер рідкість"?! Я вне себя от бешенства! Вы искали? Вы СЕРЬЕЗНЫЕ предложения с СЕРЬЕЗНЫМИ деньгами делали?! Или вы хотите чтобы вам газету верстали+все, все, все за 1000 грн.? 1. Платите зарплату четко. 2. Не скупитесь. 3. Выставляйте четкие требования.
"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

WiseMan

Увага! До кожної газети <Ділове місто> БЕЗПЛАТНО додається кольоровий теленавігатор та <Економ оголошення>. У разі відсутності таких додатків, просимо скаржитись у редакцію газети.
Тут вже запахло безграмотністю, таке повторюється в кожному номері. Чи може українська мова знає таке слово і я помилився?

Blacky

У Гектора-фон_київа була з цього приводу цікава дискусія, в якій і кам'янчани відмітилися:
http://hector-von-kyiv.livejournal.com/276913.html

105

Тобто, резюмую: безплатно = безкоштовно = задарма :)

Щастячко

Несколько номеров подряд идет комментарий психолога на разные темы. Никак не могу понять: или у них автор статей неплохой, или психолог старательный?

Snake

Veronika

від кого, від кого, але від Вас Снейку не очікувала, що Ви можете критикувати щось не читаючи.
Якби Ви взяли до рук газету та відкрили її на сторінці з цими порадами, то обов"язково прочитали б, що консультації надає Віталій Поліщук.
Доречі у нас ще є рубрика поради юриста, як це Ви її не помітили. Про всяк випадок повідомлю, що поради юриста надає юридична фірма "Касян".

Лакатос

працює з людьми він також з нетом?  :o Кокий жах! співчуваю його клієнтам:"Так що ж заважає вам бути щасливим?"-втупившись в екран монітора..."Зачекайте хвильку-проблема з вашим діагнозом. ГУГЛ каже-ви безнадійний!!!".

Lina

Мда, Лакатос, перший коментар і  *аццтой*
Любіть у труді, у коханні, в бою,
як пісню, що лине зорею...
Всім серцем любіть Україну свою -
і вічні будемо із нею!

Blacky

Ліна, опередили мене:)

Навіщо бути таким БЕЗПРИЧИННО злим?

Щастячко

А вдруг это какой-то великий теоретик из великого национального университета? Они ж там все теоретики без практики!!!!  *applouse* (прошу прощения, единицы (!) практикующих есть) так вот и бесится!
А статейки то у  не очень уж дурственные...

Snake

Цитата: Veronika від 17 Липня 2008, 16:25:27
від кого, від кого, але від Вас Снейку не очікувала, що Ви можете критикувати щось не читаючи.
Якби Ви взяли до рук газету та відкрили її на сторінці з цими порадами, то обов"язково прочитали б, що консультації надає Віталій Поліщук.
Доречі у нас ще є рубрика поради юриста, як це Ви її не помітили. Про всяк випадок повідомлю, що поради юриста надає юридична фірма "Касян".

нашел пару последних газет, перечитал

признаю, погорячился

приношу свои извинения