А ты застраховал своего железного друга?

Автор angar_19, 30 Грудня 2007, 22:27:48

« попередня тема - наступна тема »

Страховался?

Не, нах оно мне надо?
Потом как нибудь...
Ща, протрезвею и поползу страховаться...
Угу. Успел.
Давно уже...
А у меня машина в кредите, заставили, сцуки....
У мне пох, я освобожден от страховки
Йа ктулху

Hooke

Угу, а зістрілись ви з ними обома в суді, по 358 ст., вона по п.1 він по п.3.  *вау, запалюеш*
Жодний страховик в здоровому глузді, щоб спасти чиїсь 300 грн, не буде собі малювати судимість, ще й по статті після якої тільки поли мити. Все що треба було б ГАИцям в суді, це запросити дату оплати по страховці, а тільки після дати оплати вона діюча. Чи в друга є ще хороші знакомі банкіри, які також захотіли по 358 прогулятись?  *вау, запалюеш*

Dajotmetlers

Будь-який страховик може (на свій страх і ризик, звичайно) оформити страховку "в кредит" !

З нього потім запитають чи Вона оплачена, а коли -  це вже питання десяте
Спокойно, Козлодоев, сядем усе !!!

Hooke

Мде, обовязкове страхування цивільної відповідальності автовласників, відбувається згідно Закону України "Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів". Законом не передбачено будь-які кредити чи відстрочки. Тому дія договору починається після виконання зобовязання страхувальника по оплаті.
Вчіть матчасть, шановний.  ;)

Dajotmetlers

Вот блін, знов облом !

Молоток, Hooke, зразу видно, що ти не тільки фінансист, а ще й юрист !

А це плюс !  *applouse*

Graf

"Найгірший ворог будь-якої пропаганди – інтелектуалізм"

По улице шла демонстрация,
Вокруг собиралась милиция.
Какая великая нация!
С какими ужасными лицами!

Dajotmetlers

Нет, но то, что я рассказал - действительно так и было ! И многие сейчас так и проворачивают - не подумай, что я это одобряю и говорю что это верно !

Но такой способ есть и пусть форум о нем знает !!!  *umnik*

Graf

А просто купить страховку и ничего не проворачивать многим религия не позволяет?
"Найгірший ворог будь-якої пропаганди – інтелектуалізм"

По улице шла демонстрация,
Вокруг собиралась милиция.
Какая великая нация!
С какими ужасными лицами!

Dajotmetlers

Я с тобой полностью согласен, но я думаю ты сам знаешь, что люди бывают разные !  *hz*