радіо Мелодія, радіочастоти і Хорошковський!

Автор Deleted_1, 30 Квітня 2011, 07:46:36

« попередня тема - наступна тема »

Deleted_1

'Янукович і Ко' вирішили закрити непокірні радіостанції, але щоб було все типу 'все чесно, ми тут ні до чого', вирішили скупити радіочастоти, а якщо немає частот - немає й радіо... Мабуть найбільше жаль радіо 'Мелодія', яке скоро припинить, якщо ще не припинило, своє існування!

ЦитуватиКомпанія "Новий обрій",яка отримала 55 радіочастот, можливо пов'язана із главою СБУ
Валерієм Хорошковським. Про це йдеться у розслідуванні"Телекритики". Як відомо, 16 березня Нацрада підбила підсумки конкурсу на розподіл вільних радіочастот. Більшу їхню частину - 55 - отримала компанія "Новий обрій". Серед іншого, їй дісталися 12 із 15 частот радіо "Мелодія", яке припиняє існування. Як свідчать дані з витягу кіпрського реєстру компаніїVancoviar Holdings Limited, ця структура належить порівну двом офшорним компаніям із Белізу- Anerston Enterprises Limitedі Bransten Enterprises Limited, що зареєстровані в місті Беліз за адресоюBelize Marinatowers, офіс 303. Компанію Vancoviar Holdings Limited було зареєстровано на Кіпрі 28 травня 2010 року зі статутним капіталом 5 тисяч євро. При цьому в Україні в серпні2010 року вона вже виступила засновником ТОВ"Об'єднана медіа група" (засновник "Нового обрію"), статутний фонд якого сягає 10 мільйонів гривень. Юридична адреса Vancoviar Holdings Limited -вулиця Посідонос, 1, Ledra business centre в Нікосії. Директором Vancoviar Holdings Limited є інша кіпрська компанія -Ledra Directors Limited, зареєстрована в Нікосії за адресою вулиця Аджиу Павлу, 15, Ledra house. Саме там зареєстровані компанії, пов'язані з власником медіагрупи "Інтер", главою Служби безпеки України Валерієм Хорошковським. Зокрема, це Mindon holdihgs limited, що є власником каналу НТН, Artfox studios limited, що є власником ТОВ "Студія Квартал-95" і ТОВ "Кіноквартал", а також "Дарсен Сервісез Лімітед", що є кінцевим власником зруйнованої садиби Казанського в Києві.

Отредактировал. Потратить 2 минуты сложно?
Предупреждение (№2) за публикацию нечитабельных сообщений.
Чекайте... скоро буде новий проЄкт від мене!))))) ахахаах!))

WishMasteR

слава богу лучше пусть на этой частоте белый шум будет *applouse*
Say Quikly
Don`t Replay
Love Hately
Kill Safety

Deleted_1

Kapnyxa

"Русское радио", имхо, - одно из лучших FM в укр. эфире. Несмотря на название.  ;D
.

sober

х***ня повна шо Руске радіо шо Мелодія.

Deleted_1

Svieta

WishMasteR

Say Quikly
Don`t Replay
Love Hately
Kill Safety

Dajotmetlers

Як на мене, то радіо "Мелодія" -  це досить достойна хвиля, де можна послухати цікаву різноманітну музику - від попси і до шансона !  *respekt*
Спокойно, Козлодоев, сядем усе !!!