Кафе-бар армянянской кухни"Арарат"отзывы.

Автор Багира, 19 Лютого 2010, 19:19:36

« попередня тема - наступна тема »

Критик

Цитата: Багира від 21 Лютого 2010, 16:58:00
а ДО ЧОГО ТУТ КАБЕЛЬНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ??????????"АРАРАТ"ТРИМАЮТЬ ВІРМЕНИ,ЯКІ ЩЕ 10 РОКІВ ТОМУ ВОЛОДІЛИ"пІД бРАМОЮ"і багато хто в Кам"янці знае їхні стейки,хінкалі,Долму,і взагалі як ви можете оцінювати кухню,яку навіть не пробували?

А до того, що це недолуге телебачення теж вірмени тримають. А щодо вірменської кухні, мені вже доводилось її куштувати у тій ж самій забігайлівці Під Брамою - справня отрута!  *sucks* Недовго ваш Арарат проіснує...

Багира

Взагалі то телебаченням володіють Подоляни,і на скільки мені і всім відомо вони українці,а щодо "під брамою" то сумніваюсь що 10-15 років назад коли там працював Ашот ти шось там пробував-ти ще пішки під стіл ходив зашмарканий.Якщо вже так хочеться обісрати заклад-то пиши по суті конкретні факти,.

АНДРЕ

ну да,Подоляна все знают,ну а если быть точным то Ашот с Людой работали  Под Брамой 12 лет назад-это я хорошо помню,и их в городе многие знают и помнят(особенно те кто любит вкусно покушать и знают толк в еде).

Критик

Цитата: Багира від 21 Квітня 2010, 23:58:51
Взагалі то телебаченням володіють Подоляни,і на скільки мені і всім відомо вони українці,а щодо "під брамою" то сумніваюсь що 10-15 років назад коли там працював Ашот ти шось там пробував-ти ще пішки під стіл ходив зашмарканий.Якщо вже так хочеться обісрати заклад-то пиши по суті конкретні факти,.

По перше, Подоляни - ВІРМЕНИ. І це добре відомо усім каменчанам. По друге, Під Брамою 10-15 років тому з її повною антісанірією а пам'ятаю дуже добре.  *sucks* А по третє, ти багіра, можеш тут ще більшу групу підтримки зібрати у складі усіляких андре, серджіо, антонію та хуанів - карлосів, але ваша гидота, тобто страви в Арараті від цього смачнішіми не стануть ! До речі, не зрозуміло, ви з АНДРЕ
люди чи боти якісь? Хоча б аватарки собі поставили щоб вас хоч якось розрізняти  *вау, запалюеш*

АНДРЕ

Я так понял в Каменце нет заведений достойных твоего внимания и одобрения?

Elena

Цитата: АНДРЕ від 22 Квітня 2010, 23:40:32
ребенок-купи себе успокоительное,а то лопнешь от злости и всех здесь забрызгаешь *mad* *mad* *mad*
[/qu

Как минимум - Персен. А еще лучше фоте....

Багира

критику персен не поможет,как минимум-транквилизаторы *вау, запалюеш* *вау, запалюеш* *вау, запалюеш*

Критик

Цей пост нібито пролунав бридким голосом ОЛЬГИ ДЕВЧУНЬ з ТЕЛЕГАЗЕТИ  *bugaga*

GROMOZEKA

Критик ти себе так ведеш, як не потопляємий Американський авіаносець...попустись чувак...Негарно іменами розкидуватися.
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.

Kapnyxa

Згоден. Критик, попустітєсь, візьміть себе в руки. Це не Ваша кухня, і Ваші домисли тримайте при собі. Набридли Ваші безпідставні наскоки. Те саме стосується і АНДРЕ. Обміняйтесь номерами "Аськи" - і вперед! *horce*

У "Арараті" був, дуже смачно нас нагодували, і доволі демократично за ціною. Але затишку не відчувається, скоріше відчуття столовки на ж/д вокзалі... смачної столовки...
.

Критик

Цитата: GROMOZEKA від 23 Квітня 2010, 21:28:05
Критик ти себе так ведеш, як не потопляємий Американський авіаносець...попустись чувак...Негарно іменами розкидуватися.

Та чому ж негарно? Розкидуються ж іменами президентів, міністрів, акторів і т.д.

Припиняємо!

« Последнее редактирование: 24 Апреля 2010, 13:09:24 от Darth Vader »

критик и АНДРЕ - бан

kIta

готовят очень вкусно
по денькам нормально
но интерьер действительно немного удручает
оценка 4/5
характер - это судьба

nik?-nik!

специально в свой последний визит в Каменец заглянул в Арарат.
открыл меню - впечатлило.
дошло до дела - того нэма, сього нэма, и ваще, вот у нас есть готовое
то и это (пара блюд, буквально) - выбирайте.
да, хашлама была очень вкусная, но мы хотели конкретно покушать - под
завязочку по нац. кухне ударить - не вышло >:(
оценка - "3".