Местное ТВ и Медицина

Автор Гадя, 24 Лютого 2010, 00:01:38

« попередня тема - наступна тема »

Гадя

Почему Местное ТВ и Медицина? Не знаю... как то получается это связано.... *баяннище*
Местное ТВ "смотрю" иногда, так, чтобы поржать. Меня поддержат 99% камянчан, что смотреть там нечего и ближайших 10 лет никаких изменений не будет. Не хочу трогать все шедевры "местных профи", но то, что я сегодня увидел на экране меня шокировало. Супер ведущая Очеретенко под конец своей шоу программы выдала: что какая то молоденькая девочка отдалась парню из Москвы, который ее очень сильно об этом просил (программа была, я так понял, о ранних беременностях).
И  тут супер ведущая блеснула своим интеллектом!!! Она читала Т.Г. Шевченко, который написал (дословно не помню и не читал такого) что то типа: не отдавайся чорнобрывая клятым москалям! *Ukraine*
Шыза косит наши ряды!!! Куда смотрит главный продюсер супер проекта Подолян А.И понятно,
а вот куда смотрит глав здрав Пливанюк не понятно. И наверное пора ставить вопрос ребром:
раз "звезда" занимайся телелебаченням. А детей будут лечить нормальные специалисты. *dyatel* *sick*. Я так понимаю, у нас в детской медицине нет проблем!? Раз главрач тратит время на то, чтобы нести пургу с экранов телевизора. И самое главное, что меня УЖЕ БЕСПОКОИТ, если она такой специалист в медицине, как в телевидении, то спаси Боже наших детей!! А "телебачення" можно не смотреть если нечего!!

Pirat

ЦитуватиИ  тут супер ведущая блеснула своим интеллектом!!! Она читала Т.Г. Шевченко, который написал (дословно не помню и не читал такого) что то типа: не отдавайся чорнобрывая клятым москалям!
невежество в моде.
Цитувати
А "телебачення" можно не смотреть если нечего!!
Правильный вывод.

georg

Шось нічо не вкурив - дохтору Шевченка цитувати не можна чи по ТВ виступать? Чи Гадя просто за москалів образився?
"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

Малек

Я поЦЦталом  *вау, запалюеш* *вау, запалюеш* *вау, запалюеш* *rooles*
Просто клинический случай!!!!
« Любовь долго терпит , милосердствует , любовь не завидует...» (1 Кор 13,4-7)

Serega36

неплохо бы сии перлы в ЮТУБ выкидывать и ссылки сюдо)))
Се аз воздам!

Elena

Малек, я тоже под ним, под столом!!!! *вау, запалюеш* *вау, запалюеш* *вау, запалюеш*

Luiram

Малася на увазі фраза
"Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями"?
Якщо Ви такого в Шевченка не читали, то це не означає, що такого нема)). Не знаю, з якого приводу вживалася цитата, але в усьому бачити суцільні комплекси і шовінізм  - це вже паранойя, здається...
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

Малек

По-моему, достаточно очевидно, над чем все смеются - над контекстом, в котором эта цитата была использована... а вы, ИМХО, пытаетесь "переложить с больной головы на здоровую"...

Luiram

Та нічого я не пытаюсь. Якраз про контекст тут сказано вельми розпливчато, а з якого приводу був наїзд на місцеве телебачення і Очеретенко - я взагалі не зрозуміла. Дійсно, телебачення в нас - не фонтан, проте люди хоч щось намагаються зробити, а це вже краще за пусту критику. Що стосується Очеретенко, то, наскільки мені відомо, посада головного лікаря - більше адміністративна, аніж докторська, от вона і займається популяризацією медицини в народі, знову ж, хай не суперово - але щось-та робить, на відміну від інших. Я мала можливість застати її ще не на цій посаді, і як лікар тоді вона справила на мене цілком позиивне враження. От і все...

georg

А шо не так з контекстом? якщо програма про ранні вагітності,то контекст - чисто по Шевченку  ;D ;D ;D
Мене більше повеселив сам факт кіпєша з приводу змісту передач К-ПТРК (  це треба тут жити,шоб розуміти *rules*), ну і мєгафраза
ЦитуватиОна читала Т.Г. Шевченко, который написал (дословно не помню и не читал такого) что то типа: не отдавайся чорнобрывая клятым москалям
*вау, запалюеш* *вау, запалюеш*

Малек

Нууууу... будем считать, что это проблема разности восприятия, т.к. объяснять "где смешно" - самое бесполезное занятие ИМХО. Если для вас все норм - ну что обсуждать-то?

Fighter

Гадя!  *respekt*! Поддерживаю на все сто! И готова подписаться под каждой вашей строчкой!
P.S. Категорически не согласна с мнением "Лучше как попало, чем никак"... *аццтой*

dedushka_Ho

А где взять доморощеных классных журналистов-корреспондентов?! Их нет. И не будет за такую зарплату.  Точнее есть грамотная, толковая молодежь, но она не пойдет работать на наше тв. В первую очередь из-за зарплаты.

Вот и вспомнил я старика Крылова:

Беда, коль пироги начнет печи сапожник,
А сапоги тачать пирожник,
И дело не пойдет на лад.
Да и примечено стократ,
Что кто за ремесло чужое браться любит,
Тот завсегда других упрямей и вздорней:
Он лучше дело всё погубит,
И рад скорей
Посмешищем стать света,
Чем у честных и знающих людей
Спросить иль выслушать разумного совета.

Гадя

Цитата: georg від 24 Лютого 2010, 00:17:30
Шось нічо не вкурив - дохтору Шевченка цитувати не можна чи по ТВ виступать? Чи Гадя просто за москалів образився?
Мені шановний не за москалів образа а соромно за українців!
Цитувати треба ,але знати коли і де.  Я думаю майже всі бачили як Ірина Фаріон в дитячому садочку дітям "загинала" , хотілося би знати кому і для чого.?

Гадя

Цитата: Serega36 від 24 Лютого 2010, 00:33:38
неплохо бы сии перлы в ЮТУБ выкидывать и ссылки сюдо)))
У ЮТУБа не хватит массивов чтобы все приколы местного телебаченя
разместить ;D

Гадя

Цитата: Luiram від 24 Лютого 2010, 01:29:04
Малася на увазі фраза
"Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями"?
Якщо Ви такого в Шевченка не читали, то це не означає, що такого нема)). Не знаю, з якого приводу вживалася цитата, але в усьому бачити суцільні комплекси і шовінізм  - це вже паранойя, здається...
Шкільний матеріал не можливо весь памятати а  "Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями"- це не з таблиці множення і не теорема. А з ким кохатися це кому як подобається. Саме головне кохатися треба з розумною людиною -щоб діти були розумні і не важливо хто вона москаль, молдован, чи чукча.
Здається в багатьох щирих українцїв точно параноя. 

Гадя

Цитата: Luiram від 24 Лютого 2010, 02:19:24
Та нічого я не пытаюсь. Якраз про контекст тут сказано вельми розпливчато, а з якого приводу був наїзд на місцеве телебачення і Очеретенко - я взагалі не зрозуміла. Дійсно, телебачення в нас - не фонтан, проте люди хоч щось намагаються зробити, а це вже краще за пусту критику. Що стосується Очеретенко, то, наскільки мені відомо, посада головного лікаря - більше адміністративна, аніж докторська, от вона і займається популяризацією медицини в народі, знову ж, хай не суперово - але щось-та робить, на відміну від інших. Я мала можливість застати її ще не на цій посаді, і як лікар тоді вона справила на мене цілком позиивне враження. От і все...
Це не популяризація. Краще займалася би дитячою лікарнею. "Зірка....народна"

Гадя

Luiram

Elena

то-то вспонилось мне стихотврение АКУДЖАВЫ" Каждый пишет, как он слышит"...................... Это мы об этом в этой теме

Elena

Простите, поерничала, Окуджава, конечно же, и я мела как раз в виду нашу с вами тему и теперь цитирую:

Каждый пишет, как он слышит.

Каждый слышит, как он дышит.

И так далее.............

Elena

каждый пишет, как он слышит.
Каждый слышит, как он дышит.
Как он дышит,так и пишет,
не стараясь угодить...
Так природа захотела.
Почему?
Не наше дело.
Для чего?
Не нам судить.

georg

Цитата: Малек від 24 Лютого 2010, 12:00:24
Если для вас все норм - ну что обсуждать-то?
Це не для мене,це для К-ПТРК  ;D . А я К-ПТРК не дивлюсь , бо 1) нема тєлєка,2) якби й був, я б його все одно не дивився   ;D
Цитата: Гадя від 24 Лютого 2010, 22:32:24
Цитата: georg від 24 Лютого 2010, 00:17:30
Мені шановний не за москалів образа а соромно за українців!
Цитувати треба ,але знати коли і де.  Я думаю майже всі бачили як Ірина Фаріон в дитячому садочку дітям "загинала" , хотілося би знати кому і для чого.?
Нармальна цитата.Гумор звичайно чорний ,але по темі. Подробиці - в шкільній програмі *вау, запалюеш*

А з Фаріон така ж українка, як з Януковича інелигент.Але то вже окрема тема

Критик

Підбір кадрів на ТРК "Імпульс" здійснюється за принципом "КУМ - БРАТ - СВАТ..." а також "ТИ МЕНІ - Я ТОБІ" - звідси і якість..  *аццтой* *sick* *dead*

Мортон

Очеретенко- супер приколистка *вау, запалюеш*

Elena

А то бы я Окуджавой разбрасывалась тут ;D

105

Ну, тупізми від Очеретенко - це тема для окремої розмови *вау, запалюеш* Просто вражає її здатність щедро сипати цитатами і афоризмами - і все "мімо каси" *unsure*

Цитата: Критик від 25 Лютого 2010, 22:39:45
Підбір кадрів на ТРК "Імпульс" здійснюється за принципом "КУМ - БРАТ - СВАТ..." а також "ТИ МЕНІ - Я ТОБІ" - звідси і якість..  *аццтой* *sick* *dead*

Ну чого ж? Я свого часу, шукаючи роботи, заходила і на місцеве телебачення з якоюсь ідеєю програми. Мені сказали: ОК, роби, знімай, але твоя ідея, твій сценарій, твої проблеми, як то зняти, сама знаходь спонсорів на свою програму - ми тобі даємо ефір *баяннище* І ти нам ще будеш вдячна, що ми з тебе зробимо звєзду *вау, запалюеш*

Це, власне кажучи, й пояснює контингент, що світиться на нашому ТВ: "звьозди", які прагнуть, щоб їх показували по тєліку: що Очеретенко, що Чорнобиль, Що Леся Пилипчук. І характер телепрограм. Професіоналізмом там навіть не пахне.

Elena

Согласна, тут все огиналы на форуме, а попробуйте это сделать хоть на каком-то уровне. Легко сказка сказывется... Я не в защиту Очеретенко, боже упаси, толькео за то, что хоть кто-то что-то пытаея сделать. Сами попробуйте перед камерой. Я пробовалас таблеткой успокоительной валерьяны. Пршла со второго дубля, чего и всем желаю!!!!!!!!!!!!!!

105

Ну, "ефект кролика" минає вже після кількох програм. А місцевому телебаченню вже більше 10 років. За цей час уже можна було б хоч трохи "підрости". А для цього треба, щоб керівництво "Імпульсу" було зацікавлене в розвитку, щоб вкладало гроші і в технічний бік питання, і у вирощування кадрів. Є у кого вчитися, є на кого рівнятися, аби бажання. А вони все варяться у власному соку, займаються самодіяльністю. "Телеоголошення" - це взагалі шедевр *вау, запалюеш*

Від Очеретенко більше б користі було, якби вона займалась поліклінікою.

Elena

Бульбашка, +100, она как врач была совсем неплохой. Административная работа и все такое типа нашего ИМПУЛЬСА навязывают манию величия и отход от практики. К не согласен, прошу поднять руки?