Список фестивалів, що пройдуть цього року в Кам'янці-Подільському

Автор 105, 16 Березень 2010, 17:48:02

« попередня тема - наступна тема »

105

Не знаю, як ви, а я вже другий день фестивалю, які  обіцяла:)))

Викладаю трошки фото і шматочки вражень, бо ще не кінець. На жаль, я не дуже фотограф, а коли мені щосб дуже цікаво, то взагалі забуваю знімати. Плюс, я не була на всіх майданчиках - тільки там, де мені було цікаво. Так що звиняйте:)

Фестиваль на перший погляд не виглядав масовим. Що кидалося в очі - так це майже повна відсутність кам"янецької публіки (певне тусувалися на безкоштовному "Острові скарбів". Кажуть, файний фестиваль вийшов. Не знаю, не бачила). Але фестиваль вільних людей більше скидається на велику вечірку: народ прийшов потусуватися і розбрівся по різних кімнатах, а хтось вийшов у сад - і кожен займається чим сам хоче. Для зівак, зразу скажу, цікавого нічого не було. Формат фестивалю передбачає безпосередню участь, а прикластися таки є до чого.

В районі Новопланівського мосту народ відривається екстремально (сьогодні ще не пізно спуститись і подивитися, що люди витворяють). Там же тусуються хлопці та дівчата з етнічними барабанами, там же вночі ходять по розжареному вугіллю. А - пас *unsure*

На валах вранці зустрічають сонце йоги та езотерики, у них там свої духовні практики та медитації.

Найбільше всього у Фортеці. Там музика, танці, арт, фотографія, авторське кіно і багато різного масажу. Повторюся, все можна спробувати, помацати, повчитися - а інакше споглядати збоку немає ніякого сенсу:)

Трохи фото з відкриття фестивалю (вибачайте за якість, та й не все сфоткала):

контемпорарі (танець такий)  ;)

[вложение устарело и удалено Администратором]

105

Бурлеск від "Сексі-плюшок" (взагалі всілякого "сексі" на фестивалі багацько  ;)) Сьогоднішній вечірній концерт мав багато номерів стріп-денсу, дуже відвертих танців, які справили на мене неоднозначне враження. З одного боку класно дівчата танцюють, і все таке. А з іншого, жінка в цих танцях виглядає такою собі самкою, секс-об"єктом, і в цьому занадто мало гідності. Скриплю :-\

105

Мій улюблений трайбл, звісно, поза конкуренцією *applouse* Дуже класно, технічно і без усякого підтексту: образ сильної, достойної жінки.

105

Драйвові африканські танці

105

А дівчата з балканським трайблом просто рвали сцену *applouse* *applouse* *applouse*

105

Другого дня було багацько і показових виступів, і майстер-класів з різних видів бойових мистецтв і танців, гри на етнічних барабанах, арту, фотографії, масажу, екстріму і ще не знати чого. Я по вуха погрузла в танцях, так що нічого іншого і не бачила.

Майстер-клас із гавайських танців:

105

Арійські танці Рітам:

105

Балканський трайбл

105

Трайбл-ф"южн

105

Ще якісь веселі гоцки:)

105

Поки йоги медитують, у сусідньому залі відбувається показ авторського короткоментражного кіно.

105

Дуже драйвові етічні барабани! На фест приїхали представники двох шкіл, а на місці до них приєдналося ще трохи людей:) Під ці ритми неможливо було не танцювати, не плескати в ритм! Шкода, що організатори малувато часу їм виділили *unsure*

105

Групова імпровізація: близько 20 барабанів і сагати *applouse*

105

Повторюся, фотографую я не дуже, та й найцікавіші моменти не засняла, бо була вся зайнята:)

Зараз у мене руки пахнуть димом від багаття (у дворі фортеці поставили кілька жаровень, щоб можна було зігрітися). Для сугрєву також наливали глінтвейн та імбирний чай (теж класно прогріває!).

Мені дехто сказав, що фестиваль вкрай дилетантський, але мені по барабану! Такі фести - зовсім не на показ, а для того, об людина почулася в колі однодумців, реалізувалась, розкрилась, розширила свій світогляд. Мені шкода, що не скрізь устигла. Шкода, що трохи захолодно таки. Але повторення подібного фестивалю хочеться не менше, ніж Тера Героїки, або й навіть ще більше!

І хочеться, щоб кам"янчани підтягувались! Щоб танцювали, малювали, фотографували, знімали фільми, стрибали на мотузку з мосту, ходили по палаючому вугіллю. Щоб ЖИЛИ ПОВНИМ ЖИТТЯМ! Фестиваль, точніше люди, яких я побачила і з якими познайомилась, дали мені цей імпульс - а це головне!

105

П.С. Окремий ріспект і уважуха кам"янчанам Ві-Джею Кідіку та студії ЯD (Ігор Гарін) за відео-супровід під час концертів. Хлопці круті і мега-круті! Вони показали зовсім не провінційний рівень *applouse* *applouse* *applouse*

SanSanuch

Супер. Да Бульбашка Аеро, ви вмієте зарядити позитивом. Ось ще декілька фоток з того, що відбувалося в каньйоні, під Новопланівським мостом.

SanSanuch

Тримайте ще фоти. Фест класний.

105

105

З виставки фотографій дууууже сподобалось чорно-біле ню. Ніколи не думала, що (сорі) чоловічу попу можна так гарно показати (бо красиве жіноче тіло на фотографії - то не штука *bantik*)

105

А, і ще собі файні прикраси пригледіла: ручної роботи, виготовлені за старовинною технологією: поєднання каменів та бісеру з сутажною стрічною. Здуріти можна, як гарно:) http://wdance.com.ua/forum/viewtopic.php?f=144&t=1507

105

До речі, знайшла в неті виступ Любові Шавлак (трайбл, та що в червоній спідниці) - ось із цим номером вона й виступала: http://www.youtube.com/watch?v=pSmy7wEIxp4&feature=related

І ще ролик клану Олени Воробйової з її балканським трайблом. Тут сам номер - на іншій сцені і в поганенькій якості: http://www.youtube.com/watch?v=gVDakIKgdkA&feature=related

А це не сам виступ - а лише фрагментики і настрій:) http://www.youtube.com/watch?v=70yjO-fyzwo

mikkey

Добрый день!

Скажите, пожалуйста, будет ли проходить в Каменце то, что описано на сайте отеля "7 дней"?
http://7dney.com/ua/hotels/kamyanets-podilskyy/october-fest/
Поехать хочется, но в сети информацию найти не получается, мучают сомнения.

Может кто-то в курсе что будет, чего стоит ожидать...

Заранее спасибо.

X.A.M.

23 жовтня
12.00-12.30 - офіційне відкриття, парад учасників (площа біля Ратуші)
12.00-19.00 - у Вірменському бастіоні проходитимуть лицарські турніри (1х1; 5х5; 21х21)
19.15-20.30 - вечірня анімаційна програма
24 жовтня (Вірменський бастіон)
09.30-10.30 - профбої
10.30-14.30 - фінал турніру 5х5
15.00-16.00 - підведення підсумків турніру
19.15-20.30 - вечірня анімаційна програма
Подолянин

Luiram

День перший.  Гармата вперто не хотіла стріляти

В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

Luiram

Luiram

...кап-кап-кап - из ясных глаз Маруси капают слезинки на копье (с) :)

Luiram

для грамотних

Luiram

Вхід - платний. Для дорослих - 40 грн, для дітей - 15. Сімейний - 60. З гарматами - безкоштовно
(Мене з двома дітьми по сімейному не пустили - немає тата. Дискримінація, однако...)

Luiram

...і думку гадаю...

Митрий

Цитата: Luiram від 24 Жовтня 2010, 17:00:19День перший.  Гармата вперто не хотіла стріляти

День другий. Після закриття: з гарматою теж саме.
Але моїм пупсікам повезло. Після десяти хвилин гармашам таки повезло здетонувати порох, який, мабуть, відсирів протягом попереднього тижня очікувань. Жахнуло так, що листя з дерев посипалося, сигналізація у машин з Польських фільварок почала жалібно квилити)) мої Малі були в захваті: Справжня гармата Справжньо БА-БАХ-Нула!!!  *allahacbar* (Дякувати І. Данілову та ротарі-клюбу))

А ще їм дали потримати важку бойову сокиру, бойовий щит, провели екскурсію по військових наметах, вилізти та полежати на трьохповерхови солдатських койках, попити чаю та з істи кулешу з великих казанів, що на триногах....Купа вражень.