Врач-убийца

Автор Leya, 31 Березень 2010, 16:04:24

« попередня тема - наступна тема »

Leya

В Кам'янці, як виявилося, є лікарі, що лікують. а є такі, що своїм "лікуванням" "ВБИВАЮТЬ" пацієнтів. Один з таких "добрих-лікарів" лікар міського терапевтичного відділення Б. На нього неодноразово скаржилися, але він продовжує працювати. Напеано "дікує" кого треба

malyu4ka

Сказали "Б", называйте и "А", чтоб люди знали своих "героев" в лицо. Ну, и желательно конкретные примеры, факты, в чем убийца?

Luiram

Дійсно, на чому грунтується таке серйозне звинувачення? Цей загадковий "Б" вбив когось конкретно, чи лише намагався, чи, може, ненавмисно когось на тойсвіт відправив? Поділіться фактами
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

Debris

"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

KILLER.SG

Как всегда - первое сообщение на форуме и сразу кого то обвиняют и пропадают, а вы завсегдатаи форума думайте и решайте сами  *вау, запалюеш*
Грамматический словарь читал, не помогает

Mafio_one

Господа снимите шляпы. Автор темы решил проверить - действительно ли врачи убивают - проверил - больше не вернется. *dead*

Доставка товаров из магазинов Киева. Обращайтесь в ПМ

kvartal

Так где работает и как звать врача "Убийца" или уважаемый создатель темы стыдиться своего создания, скажи что тебе пришлось пойти с этим врачом  рука обрубку и поэтому тебе больше нечего сказать!? Наша медицина не ахти,но надо говорить откровенно, все мы платим за ВНИМАНИЕ со стороны врачей и думаем что так и надо делать так как если не заплатишь "повезут в морг а не в реанимацию"  и это наша бесплатная медицина! *dead*
Я і це початок

Elena

сколько раз мне говорить и писать з *mad*, что за деньги вас будут лечить, но не вылечивать.

Leya

Я некого "не обвиняю" я просто делюся наболелым

Debris

Еще раз. Для тяжело воспринимающих, факты в студию.
"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

Margosha

Откуда факты?  *unsure*У нас в Каменце работает почта - ОБС - одна баба сказала... *вау, запалюеш*
"Вторая половинка есть у мозга, жопы и таблетки. А я изначально целая". Ф. Раневская.

Leya

Факти точні. Джерело я видати не можу, але воно перевірене.

Debris

"Факти точні" - писец... Ви ж ни одного факта не привели, даже без имен :).

Ludmila

Можу привести факт одинадцятирічної давнини. Прізвищ не буде, бо я їх не знаю. 11 років тому мій батько, ветеран війни, який мав хронічні проблеми з легенями, в черговий раз захворів. Дільничний лікар прислала медсестру, щоб взяти заг. аналіз крові. Аналіз показав, що в крові є підвищений цукор. Не перевіривши дані, лікар передала цукрознижуючі таблетки через медсестру. Похила людина, дисциплінована, яка звикла довіряти професіоналам почала приймати ліки. На третій день їх прийому у батька наступила гіпоглікемічна кома, в якій він перебував майже 40 год.  Дякуючи порадам інших лікарів, ми вивели батька з коми, але потім він зміг прожити лише біля місяця. Десь через тиждень після того, як батько був в комі, до нас зайшла дільничий лікар, яка через силу, але попросила у нас вибачення. Я вважаю, що  "професійні" дії цього лікаря, вкоротили віку моєму батькові

KILLER.SG

Ну конешно сильно, а вот мой дед 27 лет назад тоже лечился, и притом успешно, потом ещё долго жил и благодарил врачей.

а теперь по делу - вот что бы внести ясность если кто не знает что это за кома такая :

Гіпоглікемічна кома – крайній ступінь гіпоглікемії – небезпечного, г. стану, що розвивається внаслідок швидкого зниження рівня глюкози в крові й утилізації її мозком. Гіпоглікемія розвивається у хворих на ЦД найчастіше при невідповідності дози інсуліну, що вводиться, або значно рідше сульфаніламідних препаратів, та споживаної їжі, особливо вуглеводної. Інсулінові гіпоглікемії трапляються в 40% хворих на ЦД. Найчастіше гіпоглікемії і гіпоглікемічні коми виникають у хворих з тяжким, лабільним першим типом ЦД, при якому визначити зовнішню причину раптового підвищення чутливості до інсуліну неможливо. Дуже часто інсулінова гіпоглікемія виникає, якщо введення інсуліну не супроводжувалось адекватним прийманням їжі відразу після ін"єкції і через 2-3 год в період максимального ефекту інсуліну короткої дії.

Как видим причин может быть не сколько, что и приводит к коме, но здесь вопрос возникает, правильно ли назначила врач дозу и придерживался ли больной диеты и дозы которую ему назначили ?

wawawa

Ви дуже все вірно описали,але справа у то, що пігулками ввести хворого в кому неможливо!!!! Який би лікар не був профі, це повірте мені - не можливо!!! Кому(гіпоглікемічну) можна викликати неправильним підбором інсуліну, не притриманням пацієнтом дієти, призначень та рекомендацій лікаря-ендокринолога, а цукровий діабет, який виник або його виявили  у людини старшого віку коригується дієтою та пігулками які знижують рівень цукру в крові.

Debris

Цитата: Ludmila від 27 Квітня 2010, 15:44:00
Можу привести факт одинадцятирічної давнини. Прізвищ не буде, бо я їх не знаю. 11 років тому мій батько, ветеран війни, який мав хронічні проблеми з легенями, в черговий раз захворів. Дільничний лікар ...
и это тот самый врач -
Цитата: Leya від 31 Березень 2010, 16:04:24
В Кам'янці, як виявилося, є лікарі, що лікують. а є такі, що своїм "лікуванням" "ВБИВАЮТЬ" пацієнтів. Один з таких "добрих-лікарів" лікар міського терапевтичного відділення Б. ...
?
Только в вашей истории врач-женщина, а у автора темы - мужчина. Пора переименовывать тему в "ВрачИ-убийцы".

Ludmila

Якби ж то у батька був цукровий діабет... Його не було! НІКОЛИ!!! І лише по одному результату лікар приймає рішення!
wawawa На таблетках МОЖЕ бути кома і вивести людину з неї досить важко. Доречі. Швидка допомога, яка приїхала на виклик, поставила діагноз "інсульт" і сказала, що після 70 років вони таких людей в лікарню не забирають і допомогу, відповідно, надати не можуть.
Я не знаю конкретно про якого лікаря ви зараз говорити (40 років в місті не живу і вже півтора року як і рідних в місті не залишилось), але те що  медицина на рівні "вбивці" допускаю. Сестра в вівторок виписалась із стаціонару, а четвер не прокинулась...

KILLER.SG

Нда логика железная  *sick* Если сестру выписали из больницы - значит были показания для выписки, больной же её не выписывали.

Kapnyxa

Конечно! Конечно, были показания для выписки! Как раз на сутки, извините, этих показаний хватило... *dead*
.

Leya

Цитата: Debris від 27 Квітня 2010, 23:27:22
Цитата: Ludmila від 27 Квітня 2010, 15:44:00
Можу привести факт одинадцятирічної давнини. Прізвищ не буде, бо я їх не знаю. 11 років тому мій батько, ветеран війни, який мав хронічні проблеми з легенями, в черговий раз захворів. Дільничний лікар ...
и это тот самый врач -
Цитата: Leya від 31 Березень 2010, 16:04:24
В Кам'янці, як виявилося, є лікарі, що лікують. а є такі, що своїм "лікуванням" "ВБИВАЮТЬ" пацієнтів. Один з таких "добрих-лікарів" лікар міського терапевтичного відділення Б. ...
?
Только в вашей истории врач-женщина, а у автора темы - мужчина. Пора переименовывать тему в "ВрачИ-убийцы".

Дійсно, таких лікарів не один і не два. Тут кожен рохказує про свій конкретний випадок

wawawa

Цитата: Ludmila від 28 Квітня 2010, 19:27:40
Якби ж то у батька був цукровий діабет... Його не було! НІКОЛИ!!! І лише по одному результату лікар приймає рішення!
wawawa На таблетках МОЖЕ бути кома і вивести людину з неї досить важко. Доречі. Швидка допомога, яка приїхала на виклик, поставила діагноз "інсульт" і сказала, що після 70 років вони таких людей в лікарню не забирають і допомогу, відповідно, надати не можуть.
Я не знаю конкретно про якого лікаря ви зараз говорити (40 років в місті не живу і вже півтора року як і рідних в місті не залишилось), але те що  медицина на рівні "вбивці" допускаю. Сестра в вівторок виписалась із стаціонару, а четвер не прокинулась...

"40 годин у комі", "40 років не живу у місті" - а розповідаю про випадок 11 річної давності! Підвищений цукор у крові 70 літньої людини - це може бути нормою(не вказано який рівень глюкози), ми сприймаємо як ЦД, а виявляється,що то був інсульт - який теж не рідкість для людей похилого віку!(і теж невідомо який!,ішемічний - чи геморагічний!) Є дуже велике прохання - якщо немаєте медичної освіти і не компетентні у медицині , а тільки висловлюєте свої бачення та враження відносно дорогої Вам людини не вводьте в оману інших і не викликайте недовіру до медицини у пересічних громадян, яких Ви можете ввести в оману і невільно заставити їх прийняти хибне рішення у критичний для них момент!Висловлюйте тільки достовірні дані та факти!

Ludmila

Я вже ж не збиралась вступати в дискусію, але ваш рівень професійності, тим паче ЛІКАРЯ, не дав мені змоги бути спокійною.  Як же ж треба вміти НЕ ХОТІТИ читати! Можливо, скарги ваших пацієнтів ви вислуховуєте з такою ж увагою? 40 років не живу, але ЛИШЕ останні  півтора роки мене чекають у Кам"янці одні могили. До цього часу там жили  мої рідні, доля яких мені була не байдужа. Якщо ви лікар, то повинні знати,що разовий забір крові не може бути підставою для постановки діагнозу ЦД. Ні в якому віці, тим більше, коли аналіз робився в домашніх умовах. Заочно цукровознижуюча терапія (Без інших обстежень) не призначається. Це раз. По друге. Діагноз, який поставив лікар швидкої допомоги, що приїхала і ВІДМОВИЛА  батькові в допомозі, аргументуючи це віком,  не підтвердився.  Я не писала, що в батька  був інсульт. Тим більше, що це підтвердили подальші аналізи. Певно, рідко буває, що після інсульту  через 40 годин,  коли людина  приходить до тями, навіть зі спутаною свідомістю, сліпою, зберігається   можливість нормально  рухатися,  нормальна дикція.