"ПІККАРДІЙСЬКА ТЕРЦІЯ" знову в Кам"янці!

Автор 105, 08 Квітня 2010, 00:51:50

« попередня тема - наступна тема »

105

Пісні переважно таки були старі, але і то, розморозився народ десь аж на п"ятій пісні (даааа, кам"янецька публіка дууууже морожена), це при тому, що хлопці давали такого жару, що неможливо було не підплескувати і не підспівувати. Взагалі-то, хтілося танцювати ::) Тим паче, цього разу піккардійці виступали з барабанами. Причому на ударних грав ударник ще легендарного ансамблю "Смерічка" Ігор Лесько, а перкусіоніст Іван Вощина був заодним і підтанцьовкою *horce*

[вложение устарело и удалено Администратором]

105

Бічні балкони були порожніми, так що ми з молодшим перебрались туди - і видно було краще, і можна було собі вільно підстрибувати і гарлапанити ;D

Концерт не був таким довгим і насиченим, як того разу - може, через те, що мало народу ???

Мій старший відреагував на вихід Піккардійців десь приблизно з таким же благоговєнієм і восторгом, ніби перед ним з"явились живі нінзя-черепашки  *rules* Ми ж їхні пісні постійно вдома слухаємо, він їх багато знає напам"ять. Коротше, це було мега-круто ;D

105

А тепер, як я люблю - публіка. Знімки розмазані - це тіпа так нада, щоб обличчя не впізнавалися *вау, запалюеш*

Кілька передніх рядів були заповнені, а середні -  *unsure*

105

От ця картина порожніх крісел псувала мені настрій. Було якось незручно за своє місто, і думалось, яка ми все-таки глуха культурна провінція, якщо навіть наша сама главна по культурі не присутня в залі на концерті артистів світового рівня!

Процитую шматок своєї статті в цей номер:

"Нині в репертуарі «Піккардійської терції» понад 300 композицій, серед яких і класичні твори («Неаполітанська пісня» та «Легенда» Петра ЧАЙКОВСЬКОГО, «Коли розлучаються двоє» Генріха ГАЙНЕ, «Ave Maria» Джакомо КАЧЧІНІ та ін.), обробки народних пісень («А у полі річка», «Туман яром», «Горіла сосна», «Йшли корови», «Ой, Марічко», «Сумна я була»), а також власні композиції («Берег ріки», «Кантрі», «Пустельник», «Сад ангельских пісень», «Старенький трамвай» тощо).

За свою багату історію «піккардійці» випустили в світ 10 альбомів та DVD із записом концерту у Львівській опері, стали володарями Шевченківської премії. Географія гастролів цього шанованого колективу - Польща, Канада, Іспанія, Німеччина, США, Італія, Франція  - всього близько 20 країн світу. В музичному портфоліо секстету – твори дванадцятьма мовами!  Недарма хлопцям неодноразово доводилося чути на свою адресу, що їхня творчість пропагує Україну в світі більше, ніж усі політики разом узяті". 

105

Цікаво, що  хоча білетики коштували недешево, публіка в залі - це не буржуї, а якраз такі собі середнячки, причому переавжно молоді люди, причому багато сім"ями з дітьми. Відповідно, гальорка і центральний балкон, куди квитки коштували дешевше,  були забиті.

105

ОТ і казочці кінець вам поклончик від "Піккардійської терції". Хто хотів - купив собі диск. Я не втрималась, купила диск із відео-записом їхньої програами "Етюди" у Львівській опері.

Luiram

Ну, тоді вже після поклону - і до побачення!  ;D

В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)