Дністровське водосховище ахтунг!

Автор WizarD, 01 Серпня 2010, 18:22:15

« попередня тема - наступна тема »

Як  ви  ставитесь  до  відновлення  промислового  вилову  риби  на  Дністровському  водосховищі?

позитивно
0 (0%)
негативно
15 (100%)
не приділяю  уваги
0 (0%)

Всього голосів: 15

WizarD

Рибалки-аматори та бракон"єри помінялися ролями.
Відтепер саме перші оголошені поза законом. Саме вони вважатимуться головними нищівниками рибних запасів Дністровського водосховища. А ті, хто бомбив до цього часу тоннами рибу під час нересту за кільканадцять гривень в бюджет та надцять поклонінь можновладцям стануть господарями ріки.
Ось замітка із газети "Подолянин" (Кам"янець-Подільський) від 30.07.2010 р.
Процес перетворення нації в бидлонацію продовжується...

Парильщик

Ну- що-ж - зелене світло промисловому вилову.
Простори та глибини в Дністровського водосховища - величезні. Промисловий вилов з нього міг- би забезпечити рибою всю Хмельницьку область, якщо не більше.
Сприймав би це позитивно (легальні промисловики будуть відловлювати надлишок риби, зарибнювати водойму, охороняти її від браків) - якби не одно "але" - з особистого досвіду- промисловики- вони в основному і є браками- дозвіл на одну сітку- ставлять- десять. Ніхто нічого не охороняє не контролює ніяких квот , та не зарибнює.
Взагалі вважаю, що дозвіл на промисловий вилов без відповідного контролю, без програми по зарибленню водойми - тупе розкрадання рибних запасів водосховища.

GROMOZEKA

Так ,я згоден,і ще щоб ця риба не попадала на ринок до бариг,а в якійсь спеціалізований магазин ...і щоб на пром вилов розповсюджувалася заборона вилова в нерест!
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.

nik?-nik!

однозначно - зелене свiтло для бракiв. *аццтой*

malyu4ka

особисто проти промислового вилову, але... хто сказав, що його раніше не було? просто не був  офіційно узаконений
та й що збираються ловити? окуня та плітку?

любительську рибалку заборонили, але хто дуже ловить, коли водорості засотали прибережну смугу? раніше їх спеціально завезли для прокормки толстолоба, але вже двічі тонни толстолоба пішли в нікуди через те, що спускали воду

таки легалізація боаків і не інакше( 

фанат

От Палилюлько десь тішиться, крім кришованих браків з'являться ще напівзаконні рибхози - корито реально глибше стає.

Я категорично проти відновлення промислового вилову - не вірю, що за п'ять років відновилися рибні запаси, знищені до цього практично під ноль.

Цікаво, чи є/буде десь список рибхозів та місця їхньої дислокації?
Раніше стояли через кожні 3-5 км.

Парильщик

Коли  була  заборона на промисловий  вилов  сітки  стояли  через  150  метрів  в  районах  рибхозів.  А  вагончики  рибхозовські  стояли  кожні  3-5  км-  як  каже  фанат. 
А  що  буде  зараз. 
Думаю  по  великому  рахунку  нічого  не  зміниться,  тільки  рибаків  аматорів  будуть  гнати  з  місць  рибаки  -  проомисловики. 

Доречі  -  хто  знає  де  будуть  рибхози, скільки  сіток  вони  ставлять,  як  контролюються   квоти  вилову?