Воняет в городе

Автор Snake, 02 Червня 2010, 15:35:38

« попередня тема - наступна тема »

X.A.M.

Нормально.
Я еду через Довжок, к теще. Запах готовит к стречи, а назад и запах не помишает...

Парильщик

Цытата:
Депутати міської ради ухвалили звернення до низки інстанцій у вищих ешелонах влади, зокрема до Кабінету міністрів України, Міністерство навколишнього природного середовища України, Хмельницьку обласну раду, Хмельницьку ОДА, Міжрайонну природоохоронну прокуратуру Хмельницької області, Хмельницьку обласну санітарно-епідеміологічну станцію, Кам'янець-Подільську міську прокуратуру, Кам'янець-Подільську районну раду щодо закриття ДП «Довжоцький спиртовий завод»

Ось  так  у  нас  привикли  все  вирышувати-  закрити!!!
Нахнада  той  завод!
Нахнада  ты  люди!
Нахнада  ты  податки!

В  Кам"янці  і так  всі  заводи  позакривали.  Закриєм  останнє,  що  залишилось.  І будем  сидіти  під  мерією  казати-  дайте  роботи,  бо  немає  чим  платити  комунальні.

Я  звичайно  обома  руками  проти  смороду.  Але  ці питання  повинні  вирішуватись  не  в  контексті  закриття  заводу,  а  модернізації  виробництва. 
Проблема  смороду  повинна  бути  для  директора  настільки  -  важлива -  як  і  кількість та  якість виготовленої  продукції. 
Питання  в  чіткій  розстановці  приорітетів. 
Почало  смердіти-  керівники  працюють  неефективно.  Потрібно  міняти  керівництво. 
Б"юсь  об  заклад  -  при  такому  підході-  смороду  не  було-  б.

GROMOZEKA

Легше закрити чим вирішити питання, ось Вам і брак робочих місць.
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.

Kvitka na Kameni

Народ....ви з одного боку праві....але до чого тут наша влада, якщо або ті, хто працюють там, або хтось з членів сім"ї...- АЛКОГОЛІК!!!
Влада - владою...але є Спиртзавод, - є дешевий спирт, - а від того не знаю як в місті....та Довжок зАЛКОГОЛЮЄТЬСЯ!!!!!  (-)ЦЕ Ж НЕ НОРМАЛЬНО!!!
А від цього запаху,..... *dead*....вже й в нормальних людей,крутиться в голові як від спирту!! *hz*
Блін,а тут ще цей дим..... *dead* ??? ??? ???
Скоро Довжок і оточуючі міста і села зовсім зникнуть!
ПОВИМИРАЄМ ЯК МУХИ ВІД ДИКЛОФОСУ!!!
Щоб ти не робив, пам"ятай: ЗЕМЛЯ КРУГЛА...!!!
Все вернеться до тебе.....

Vasco

Завод закроют. Отстойники останутся. Вонять будут дальше.
На Гуменцах строят новую птичку миллионник, будет вонять похлеще спиртзавода.
Ее точно не закроют. Договора с азиатскими странами на поставку яиц на несколько лет.

Парильщик

Цитата: Kvitka na Kameni від 15 Серпня 2010, 09:30:12
Народ....ви з одного боку праві....але до чого тут наша влада, якщо або ті, хто працюють там, або хтось з членів сім"ї...- АЛКОГОЛІК!!!
Влада - владою...але є Спиртзавод, - є дешевий спирт, - а від того не знаю як в місті....та Довжок зАЛКОГОЛЮЄТЬСЯ!!!!!  (-)ЦЕ Ж НЕ НОРМАЛЬНО!!!
А від цього запаху,..... *dead*....вже й в нормальних людей,крутиться в голові як від спирту!! *hz*
Блін,а тут ще цей дим..... *dead* ??? ??? ???
Скоро Довжок і оточуючі міста і села зовсім зникнуть!
ПОВИМИРАЄМ ЯК МУХИ ВІД ДИКЛОФОСУ!!!
З алкголізмом  потрібно  боротись  іншими  методами.  Знищення  виноградників  ,  садів  сахзаводів  ми  вже  пройшли.  На  черзі  спиртзавод? 
Або-  щоб  не  було  алкоголізму  -  потрібно  продати  наркологічний  центр  з  перепрофіляцією?  Це  -  вже  зроблено.  Залишилось  продати  спиртзавод ,  і  все  буде  гут?
Мені  б  імпонував  інший  підхід-  засмерділо-  25  %  зарплати  директора  зняти.  Ще  раз-  50%  Продовжує  смердіти  -  міняти  міняти  керуючий  персонал. 
Мож  не  так  жорстко,  але  в  цьму  руслі.  Впевнений,  якби  керівництво  заводу  несло  матеріальну  відповідальність  за  сморід-  смороду  не  було-  б. 

X.A.M.

ЦитуватиАнатолій КАЧУРОВСЬКИЙ розповів колегам про результати роботи комісії (до складу якої входив і Анатолій Іванович), створеної губернатором після скарг на неприємний запах внаслідок роботи Довжоцького спиртозаводу. За рішенням комісії, до 15 вересня потрібно надати ОДА план заходів щодо усунення недоліків, розробити графік фільтрації бардополів. РДА має виділити додаткові площі для розливу барди згідно з рекомендаціями науковців ПДАТУ (більша площа - менше запаху). Також буде зроблено звернення до Уряду щодо сприяння залученню інвестицій для впровадження на підприємстві нових технологій.
Подолянин

більша площа - менше запаху!!! - Непонял

105

Ееееее..... Швидше вивонюється? :-\

SanSanuch

Це вже Міша Желізник (новий голова РДА) взявся за спиртзавод. І не дивно, адже він довжоцький. Значить це його також по великому рахунку хвилює. Судячи зі статті - хочуть щоб і коза була ціла і вовк ситий. Ну подивимося, що з цього вийде?

georg

ЦитуватиІ не дивно, адже він довжоцький.
Тіпа, відкат грубший запросить?
Зі спиртзаводом лише один варіант - продати нах монголам, з умовою встановлення  систем екологічної утилізацією барди. Бо поки він залишатиметься  ДП в оренді хзна в кого - толку не буде ніякого
"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

Peiper

Но поміняється влада, починає воняти спиртзавод. Але потім все устаканюється, невідомо як і влада вже не звертає на те уваги. Напрошується висновок - мабуть гроші не пахнуть, ....,  або кому воняє, а кому пахне.

Luiram

Ну що, з відкриттям сезону? Сьогоднішній амбре важко було не помітити :(
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

Kapnyxa

Відкриття було вже тиждня 2 назад, я на Черьомушках шукав де сховатись.
Що ж тоді було на Довжку?  :(
.

dred

Є в цьому смороді і позитивний момент - в основному він з"являється перед дощем, такий собі "сіноптік кр" )

Aktimel

Ingvard

Було бажання придбати гарний одеколон, але зрозумів що сморід від очисних  *dead* все одно заб'є запах парфуми
Покупку  переніс на зимовий час  :(
Ніхто нам не збудує держави, коли ми самі її собі не збудуємо,
і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути.

GROMOZEKA

За цих причин раджу не купувати туалетне мило....користуйся господарчим,як не як заощадження! ;)

Ingvard

Та вже можна і не митись *hz*, спираючи на сморід очисних...  ;D
Ніхто нам не збудує держави, коли ми самі її собі не збудуємо,
і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не схочемо бути.

Lina

останнім часом з'явився сморід на селищі Цукрового заводу. при чому такий, що аромати Довжку не йдуть із ним ні в які порівняння. Цікаво звідкіля цей запах?
Любіть у труді, у коханні, в бою,
як пісню, що лине зорею...
Всім серцем любіть Україну свою -
і вічні будемо із нею!

KILLER.SG

мясокомбинат однако работает
Грамматический словарь читал, не помогает

Dajotmetlers

А у нас на микрорайоне почти никогда не воняет !! !  *applouse*
Спокойно, Козлодоев, сядем усе !!!

dedushka_Ho

29.05 12 ....23.00 Воняет несусветно. Закрыл все окнадвери.  Не вдыхаю.

Kapnyxa

Достало только что до Черемушек... :(
симашкевеча к ответу!
.

dedushka_Ho

Карпуха, не кури на балконе.... а вдруг ОНО взрывоопасное. Я боюсь... *mad*

Kapnyxa

Не курю я, мне уже нюхать вполне хватает...
.

Horus

Дві цитати з відомого твору
"...нескольких капель этого репеллента, пролитых на порог хижины, оказалось достаточно, чтобы держать на расстоянии любого непрошеного гостя, будь то человек или зверь."
Парфюмер. История одного убийцы

"Теперь он знал, что способен достичь еще большего. Знал, что сможет улучшить этот запах. Он смог бы создать не только человеческий, но сверхчеловеческий аромат, ангельский аромат, столь неописуемо прекрасный и живительный, что, услышав его, каждый будет околдован и должен будет всем сердцем возлюбить его, Гренуя, носителя этого аромата."

Поиск сверхчеловеческого аромата продолжаеться...
Sol lucet omnibus

Luiram

Наш улюблений сайт новин  оприлюднив отакий от заклик:
Цитувати,Сьогодні офіційно розповсюджено інформацію про те, що на 15 червня заплановано акцію «За чисте повітря» за участі широкого кола громадськості, депутатів Кам'янець-Подільської міської та районної рад, Громадської ради, науковців, екологів, викладачів вузів, туроператорів, професійних спілок, усіх, кому не байдужа доля рідного міста.
Метою зібрання є об'єднання зусиль навколо вирішення проблеми неприємного запаху, що розповсюджується від бардополів "Довжоцього спиртового заводу".
"У туристичному місті з величезним історично-архітектурним та рекреаційним потенціалом, фестивальній столиці України, багато років поспіль існує і у буквальному сенсі «не дає дихати свіжим повітрям» сморід із бардополів «Довжоцького спиртзаводу». Громада рішуче налаштована усіма правовими засобами боротися із тим, щоб діяльність підприємства, не перешкоджала розвитку міста, має у цьому підтримку влади", – й деться в офіційному повідомленні.
Акція розпочнеться 15 червня, об 11.00 за адресою село Довжок, вул. Унявка, 1
Організатори запрошують приєднуватися всіх небайдужих до цієї проблеми людей.
Я так і не зрозуміла, які саме депутати ініціюють акцію, там побачимо, але щось робити завжди краще, аніж нічого. От тільки чому об 11? :(
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

DW

Чомусь таке відчуття що акція перетвориться в піар одного доволі відомого обласного депутата. А потім читаємо  місцеві газети , дивимось місцеві новини де головна тема  Акція яка пройшла під патронатом того самого депутата , і він все таки домовився з керівництвом "Довжоцього спиртового заводу" про вирішення проблеми.

Horus

Піар це коли нічого до цього не робилось .
Минулий рік проводили декілька спільних засідань депутатів міської ради
та представників Спиртзаводу, щоб вирішити цю проблему.
І про це писали місцеві газети.
Депутати які брали участь у цих засіданнях були від різних політ сил.
І це нормально коли люди об'єднуються щоб вирішити спільну проблему.
Воняє всім.  *mad*
Мине запах давно дістав, це ганьба для міста, це питання самоповаги.
Тому я намагатимусь знайти час та можливість щоб бути присутнім на акції
15 червня.
Sol lucet omnibus

GROMOZEKA

Раніше ніколи не смерділо в Старому місті..........тепер повна жопа, відчуття ніби епіцентр вонізма!