у "Фортеці" новий журналіст

Автор Svieta, 18 Жовтня 2011, 14:43:45

« попередня тема - наступна тема »

Svieta

І знаєте хто? ВВ Путін, адже саме передрук його статті місцева газета розмістила майже на двох шпальтах.
Це що, свідчить, що писати немає більше про що, чи що ми станемо Московскою губернією?

армия норвегия

Це свідчить про те,що вам дійсно більше нічого писати,і провінційних містечкових газеток не потрібно піарити,маячня якась,і ніким ми не станемо,займайтесь користними для себе справами,а не флудом на форумі. :(

Митрий

почему так категорично? Svieta ведь собиралась время от времени делать "огляд преси" (если правильно помню...)

Меня заинтриговал новый журналист "Фортеця", теперь обязательно загляну на передрук.

Svieta

можу закинути фотокопію статті

[вложение устарело и удалено Администратором]

Svieta

за якість вибачайте

[вложение устарело и удалено Администратором]

Митрий

Ну что сказать...
Страница свёрстана достаточно легко и прозрачно, как для каменецких газет.
Между азбацами большие пробелы, шестиколонковая разбивка и светлый (наверное Futuris, вероятно 9 кеглем) гротеск, позволяет не теряться глазу в "многабукав". Межколонники просторные, "врезки" отделены от основного массива текста широкими полями - очень грамотный ход, правильно расставленные шрифтовые акценты не дают читателю усомниться в том, где у статьи початок и кто тут главный.
Фотография Героя подана крупно, почти в треть полосы.
Дизайнеру страницы - респект и уважуха! Бильдредактору тоже, ибо кто, как не он позаботится о том, чтоб читалось легко и комфортно. Что бы смысл написанного не искался в тесных россыпях жирномелкого шрифта. Мало кто из каменецких газет может позволить себе такую роскошь

а в остальном, статья, наверное очень рознавательна и полезна, раз ей уделили столько места на таких дорогих газетных полосах.

Фортеця, так держать.

GROMOZEKA

Цитата: bogdansal від 18 Жовтня 2011, 18:06:16
очень поучительная статья, хоршее начало размещать подобного  типа материалы на данном форуме.
Тобі вже в Скаржинцях прогули ставлять....
Я навіть не вірю, що ти цю статтю прочитав...
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.

Kapnyxa

Грёма, Бодясалу по-барабану шо там, аби шось з Расєї. Це ж крута. Нажаль я його пости видалив, як флуд.
А "Фортеця", ну що ж, троха з"економила, вовопу явно дешевше коштує ніж місцеві звьозди.  :)
.

GROMOZEKA

bogdansal

Цитата: GROMOZEKA від 18 Жовтня 2011, 19:37:58
Тобі вже в Скаржинцях прогули ставлять....
Неужели никто не читает правила форума?
Запрещено:
«11 - оскорбление других участников»

Kapnyxa

Чим Вас образила назва простого українського села неподалік Хмельницького?
.

bogdansal

Название данного села, в рашем регионе есть имя нарицательное. И почему мне должны ставить прогулы? Какой информацией располагает данный форумчанин?

Graf

Цитата: bogdansal від 19 Жовтня 2011, 10:32:51
...И почему мне должны ставить прогулы?

То ты не прогуливаешь?  ;)
"Найгірший ворог будь-якої пропаганди – інтелектуалізм"

По улице шла демонстрация,
Вокруг собиралась милиция.
Какая великая нация!
С какими ужасными лицами!

Hooke

Ну зрозуміло, що друк замовний і одразу з отриманого файлику, без права виправлень.
Цікаво інше, хто банкет замовив і хто його оплатив. Адже авторскі права на статтю не в Фортеці, а в "Известиях".
Або Фортецю проспонсурували на покупку прав друку в власника, ;) або "дабражілатели" проспонсорували Фортецю, щоб цей текст надрукували. То хто цей добродій, що так піклується доведенням думки Путина до Камянчан?

nik?-nik!

Цитата: Graf від 19 Жовтня 2011, 10:54:14
Цитата: bogdansal від 19 Жовтня 2011, 10:32:51
...И почему мне должны ставить прогулы?

То ты не прогуливаешь?  ;)
пусть инфой поделится как он ноут в палату протащил.
и еще, я так понял, у них вай-фай?
сорри за оф  ;)

Митрий

таки офф.

и при чём тут bogdansal? статью-то публиковали более другие люди.

GROMOZEKA

так для кого публікували? Про те і мовимо...Для него і публікували, а він в палаті...а внего ноут, а по нему невидко букоФФ.... *вау, запалюеш*

Митрий

а саму статтю хтось прокоментує? Хотьхтось...

GROMOZEKA

Думаєш її хоть в ФОРТЕЦІ хтось читав? Спам...

Митрий

Фортеця спамить. тра OlalaZhm спитати.

GROMOZEKA

Митрий

GROMOZEKA

Svieta

стаття російською мовою в "Известиях"
http://www.izvestia.ru/news/502761
Скажу чесно, не читала. Мені вистачило першого абзацу. мова, як звичайно йде про об'єднання.

bogdansal

И чем статья непонравилась? Тем, что нас неберут в союз 3х держав? Это правильно защитить и противопоставить свой «рынок» - товарам из Запада. Или лучше завалить  магазины «польской дешёвкой», а свои качественные товары должны пробиваться на «родной рынок».

Парильщик

1 января 2012 года стартует важнейший интеграционный проект — Единое экономическое пространство России, Белоруссии и Казахстана. Проект, являющийся, без преувеличения, исторической вехой не только для трех наших стран, но и для всех государств на постсоветском пространстве.

Стаття  коментує процеси  глобалізації  на  пострадянському  просторі.  Зміну  вектору  розвитку.  Спочатку  був (чи  небув)  гарвардський (або  якись інший)  проект  по  знищенню  радянського  союзу.  Зараз  Росія  активно  працює  по  відновленню  економічних,  або  якихось  інших  зв"язків  на  цьому  просторі. Відповідно  -  Україна  входить  в  сферу  впливу  по  данному  проеккту.  Отже  -  процес  пішов.  Якказав  Остап  Бенден-  лёд  тронулся господа  присяжніе  зщаседатели. Отже  що  з  цієї  канітєлі  світить  для  мене  особисто????
За  20  рокі  незалежності  в  Україні  була знищена  більша  частина  промисловості, Агропромисловий  комплекс  толком  не  працює.  Армія втратила  боєздатність.  Значна  частина  трудових  ресурсів  перетікає за  кордон, бо  в  Ураїні  ці  люди  не  можуть  самореалізуватись.  Владні  інституції  збанкротували. 
Отже  - що далі-  ваші  варіанти......   

nik?-nik!

от я, як мимовільний учасник "грандіозного проекту", вам, панове, і розкажу згодом, яка манна небесна на нас (жителів Бєларусі) прольється.
постараюсь при цьому бути об'єктивним.