Рыбалка

Автор Денис Литвинов, 25 Січня 2007, 10:59:06

« попередня тема - наступна тема »

WizarD

Нєєє. Вдома жодної з хробаком не виявив. Тобто твій "метод" працює ;)

фанат

Контрольний виїзд в уклеєчне місце.
Вода впала 40 см. Уклейка не брала взагалі.
Намацали трохи плотви. Плотва рапата, тече молочко.
Так що сезон по уклейці закрито, на майські плануємо відкриття по спінінгу.

[вложение устарело и удалено Администратором]

WizarD

А в нас уклейка ще клювала!..  ::)

P.S. природолюбу та охоронцю нерестового стада дністровських уклейкомонстрів та збручанських щукоїдів, пану Парильщику:
Риба "чесна"! Ікра чи молочко нот детектед!  *rooles*  (-)

Diam

Гарно, на що клюнула?

Парильщик

Цитата: WizarD від 25 Квітня 2011, 23:38:45

P.S. природолюбу та охоронцю нерестового стада дністровських уклейкомонстрів та збручанських щукоїдів, пану Парильщику:
Риба "чесна"! Ікра чи молочко нот детектед!  *rooles*  (-)
Ага-  знаю  я  ваші  приколи-вас  вкусив  чорний  браконьєр,  от  і  ловите  в  нерест....   *вау, запалюеш*

WizarD

Сьогодні в черговий раз відірвалися по уклейці! Хто там казав що сезон закрито!?  ::)
Але оскільки вже трішки піднадоїло тупо таскати рибу з води в садок сьогодні трішки позбочинилися. Цьому сприяло те, що я на тижні забрав наші Маньячки. Найменшу вицепив Парильщик і панєслось!... Він за цілий день її майже не знімав гад. Всю уклейку і окуня він зловив саме на неї. Крім того каже, що ще впіймав та відпустив парочку кленів. Але того факту ніхто підтвердити документально не зміг  ;D
Хоча він, повірте, останнім часом здатен і не на таке!
Але сьогодні, я вважаю, бенефісив саме я.
Почав із такого  --> http://www.youtube.com/watch?v=wjEXzhSq6Hg
Голавлиха хоч і була товарного розміру та вкрай була забита ікрою. Нехай віднереститься, а потім я її все-одно на маньячку захапаю.  *rules*
(Фанат, вас ніхто ображати не збирається, але сьогоднішній хурал риболовів-форумчан вирішив запросити вас на декілька спільних рибалок і зайнятися вихованням у вас принципу "catch&releaseрибвнерестзікрою")  ::)
Далі мене чекав ще більший сюрприз...

Опа! Перша моя дністровська щучка і вдруге я ловлю щуку без повідка! Барбара Стрейзанд! У-у-у-у-ууу!...  *вау, запалюеш*
Спускаюся все далі по течії вниз... Після години полоскань гуми, воблерів та блешень вертаюся на те місце, де взяв щучку, яка як пізніше показало зважування показала 750 грам, ловлю гарного кокунця все на той же воблер... До речі його я розловив випадково, бо згадав, що річечка ця є форелевою, тому і вирішив поставити єдину мою приманку із розфарбовкою "під форельку". Ну а далі все пішло по стандартній програмі. Ультралайтовий спін, 0,12 жилка, грамовий поплавочок, дві дробинки, опариш = повна торба уклейки і повні штани кайфу!!!

Отаке!
Всіх із святом Великої Перемоги, товариші! Най хто там щось не казав, а вона дійсно ВЕЛИКА і справді ПЕРЕМОГА!

фанат

Гарний звіт! Це "+"!

Цитата: WizarD від 10 Травня 2011, 00:06:56
(Фанат, вас ніхто ображати не збирається, але сьогоднішній хурал риболовів-форумчан вирішив запросити вас на декілька спільних рибалок і зайнятися вихованням у вас принципу "catch&releaseрибвнерестзікрою")  ::)

Мені було б дуже цікаво з'їздити з вами на рибалку )
Так що чекаю запрошення  ;)

luzhnyak

На день перемоги був на невеличкому ставку (якщо його можна назвати ставок) і відкрив сезон по коропу. Рибинка спокусилася опаришем, хоча місцеві рибалки всі ловлять на манку. В мене рибка попалася десь на 1,5 кг, а один з місцевих рибаків витягнув трохи більшого - 2 кг.

http://goldfishnet.km.ua - Сайт о рыбалке: статьи, книги и фото.

Парильщик

Цитата: фанат від 10 Травня 2011, 09:25:52

Так що чекаю запрошення  ;)
А  що  чекати?  Вже  відбулося...  До  кінця  неділі  зізвонимось.  Але  куди  їхати???
Верхушка  надоїла.  На  кленя  -  ні-ні.....  Там  порішаєм...
Доречі  -  коли  поставив  найменьшу  маньячку (обертальну  блешню) на  легкий  спін  з  малою  котушкою  -  відкрив  для  себе  -  ультралайт!!! 
Суппер  -  пуппер  - рибалка!!!!!  Ловиться  верхушка  ,  плотиця,  окунь,  навіть  двох  пузатих  кленьчуків  по  300  гр  відпустив....  Звичайно-  ловити  верхушку ,  а  тим  більше  плотицю  на  опариша  троха  продуктивніше  ніж  на  блешню,  але  не  сильно.  Зате  радості  повні  штани!!!!  Коли  тягнеш  уклейку  на  20  см  на  блешню *rules*фото  пізніше

Парильщик

Ось  вона  верхушка  на  маньячку

І  ще

а  ось  блешня. 

Парильщик

Доречі-  блешня  -  чудової  якості.  Я нею  джигував  на  майже  стоячій  воді.  При  чому  в  режимі  вертикального  опускання на  натягнутій  жилці  блешня  працювала   так  як  пише  книжка  -  оберталась  навколо  своєї  осі.

luzhnyak

В неділю вполював

Kapnyxa

Цитата: фанат від 10 Травня 2011, 09:25:52
Гарний звіт! Це "+"!
Також "+" for WizarD, дійсно гарний звіт! *applouse*
З дозволу автора, парочка ссилок на більш детальні звіти:

Щука на Пабєду!

Під древніми мурами

Це ваще рульоз канкретний!
.

Kapnyxa

В суботу з одним Шановним форумчанином порибалили у Баговиці. Майже не брало, але на пательню кожен взяв. Карасики іноді попадаються файні.  :)

.

luzhnyak

Вітаю всіх рибаків з "Всесвітнім днем рибальства"!

Mc_Fox

Походу загнувся форум :(

Serega36

никто не пишет...       не звонит... ;)
Се аз воздам!

Mc_Fox

Мабуть в онлайні рибу ловлять, тому й фоток з рибалок немає! Або перевелись вже рибаки(((( :o

серобан

Katrina

Могу предложить рецепты  шурпа.

Жареная шурпа из говядины

Среди разнообразия рецептов этого восточного блюда такой способ приготовления мне особенно понравился. В жареной шурпе мясо и овощи предварительно обжариваются, что великолепно раскрывает их вкус и передает его бульону. Благодаря этому жареная шурпа получается очень насыщенной и ароматной. А замена традиционной для этого блюда баранины говядиной никак не портит его вкус.
Продукты
(на 7 порций)
Говядина - 400 г
Перец сладкий (болгарский) - 270 г
Перец острый - 1/4-1/2 шт. (по вкусу)
Помидоры свежие или в собственном соку - 250 г
Картофель - 400 г
Морковь - 150 г
Лук репчатый - 120 г
Масло растительное - 50 мл
Сахар - 1 ч. ложка
Томатная паста - 2 ч. ложки
Петрушка свежая - 15-20 г
Зира - 0,5 ч. ложки
Чеснок - 2-3 зубчика
Зелень чеснока - 10 г
Вода - 1,2 л
Соль - по вкусу
Перец черный молотый - по вкусу

Подготавливаем необходимые продукты.
Говядину нарезаем средними кусочками.
Лук и морковь очищаем. Лук нарезаем перьями, а морковь - полукольцами.
В казане или на сковороде хорошенько прогреваем растительное масло.
Выкладываем мясо и обжариваем около 3-5 минут до румяной корочки.
К мясу добавляем лук и морковь.
Обжариваем мясо с луком и морковью около 5 минут до подрумянивания овощей.
Добавляем к овощам и мясу 300 мл воды, соль и тушим под крышкой 30 минут.
Если говядина немолодая, то тушим подольше - около 1 часа.
В конце тушения (если осталась жидкость) открываем крышку, усиливаем огонь и продолжаем готовить еще 5-10 минут, пока жидкость полностью не испарится.
Сладкий перец очищаем от семян и нарезаем брусочками.
Чеснок измельчаем ножом, острый перец нарезаем колечками.
На сковороду с мясом добавляем сладкий перец, острый перец и чеснок.
Обжариваем все вместе около 5 минут до легкого подрумянивания перца.
Картофель очищаем и нарезаем крупными брусочками.
На помидорах сверху делаем крестообразный надрез, затем опускаем на 1 минуту в кипяток, вынимаем и снимаем кожицу. После этого нарезаем помидоры кусочками.
В сковороду с мясом и овощами добавляем картофель. Все перемешиваем и обжариваем еще 2-3 минуты.
Теперь добавляем помидоры, томатную пасту и сахар.
Помешивая, обжариваем все еще 2-3 минуты.
Если овощи с мясом готовились на сковороде, то перекладываем их в кастрюлю, а если в казане - оставляем все там же.
Все заливаем горячей водой, даем закипеть, досаливаем по вкусу.
Варим шурпу под крышкой на маленьком огне 30-50 минут до мягкости картофеля. В кислой среде картофель будет готовится (развариваться) дольше, чем обычно.
Нарезаем зелень чеснока и петрушку. Немного зелени можно оставить для украшения блюда. Зиру слегка перетираем для более выраженного аромата (можно это сделать на разделочной доске скалкой для теста).
В готовую шурпу добавляем петрушку, зелень чеснока и зиру. Накрываем все крышкой и оставляем на 10 минут.
Разливаем шурпу по порциям, каждую порцию можно дополнительно посыпать свежей зеленью. Приятного аппетита!