поясню.
так, в Бєларусі це дивляться. відсотків тридцять в це вірить, відсотків п'ятдесят з цього просто преться, як з Камеді клабу, а ще відсотків двадцять (в тому числі ваш покірний слуга) каже, що дивитись нема часу, бо тра заробляти гроші.
це так звана офіційна пропаганда. навіть ведучий копіює манеру розмови Бацьки.
на кого вона спрацьовує? я вже написав про 20%. це переважно пенсія, або самі забиті пролетарі чи селянство. та й цей відсоток ще й меншає з кожним днем.
але передачі такі є, це факт.
та попри усю статистику є парадокс, завдяки якому Саня ще довго буде лишатись з нами. цей парадокс - бєларуська ментальність. 70% жихароу реально нудить від керманича, але на барикади лізти ніхто не буде. у влади механізм по виборах, певен, відпрацьований до нюансів, тож перемога Сані знов буде беззаперечною, всі з цього приводу будуть плюватись, але це і усе...
і нічого не поробиш - менталітет.
крім того, окрім тупої пропаганди влада старано робить вигляд, що для людей багато чого робиться (і дійсно, порівняно з Україною таки дещо робиться). це заспокоює ще певний відсоток людей, які, в принципі, і так би не полізли на барикади. отак десь маємо те, що маємо.
мені в даній ситуації простіше - виборчого права я всеодно не маю, тому просто товчу копійку незалежно від умов політично-економічної ситуації