Журнал книги: Юрко Іздрик «3:1»

Автор Graf, 02 Березень 2011, 17:06:00

« попередня тема - наступна тема »

Graf

У випущеній 2009 року харківським видавництвом «Клуб сімейного дозвілля» книзі «3:1» зібрано три знакові романи Іздрика: «Острів КРК», «Воццек», «Подвійний Леон»

КН 2011/01

Прочитай:Сучасний гуру

"Найгірший ворог будь-якої пропаганди – інтелектуалізм"

По улице шла демонстрация,
Вокруг собиралась милиция.
Какая великая нация!
С какими ужасными лицами!

Graf

"Найгірший ворог будь-якої пропаганди – інтелектуалізм"

По улице шла демонстрация,
Вокруг собиралась милиция.
Какая великая нация!
С какими ужасными лицами!

105

Впіймана 25.03 в кав"ярні "CoffeeIN". Там ще багато різних є ::)

Hitriy_Lis

До Bulbaszkaero:

Щире прохання, як дочитаєш Іздрика принеси, будь ласка, його назад в кав"ярню "CoffeeIn". Просто кортить почитати, а якщо пустиш знову книгу "у вільне плавання", то маю сумнів чи вдасться мені це зробити.
Я, знаєте, хоч і пацифіст, але як треба, можу й відпацифіздити. © Любко Дереш "Архе"

105

Коли читаєш Іздрика, то в певні моменти лапаєшся на думці, чи все у тебе гаразд із головою. Ти бачиш слова, розумієш кожне з них окремо, і навіть розумієш деякі шматки речень. Але цілий текст - нагадує сон: заплутані уривки думок, образів, видінь, асоціацій, відчуттів. В цьому Іздрик геніальний - він і описує сновидіння. Саме такими, як вони є, тому і враження від чтива такі дивні.

Не знаю, чи мені це подобається. Не знаю, чи захочу читати Іздрика ще. Але цю книжку маю намір таки "дожувати" *dead*

Hitriy_Lis

Я, знаєте, хоч і пацифіст, але як треба, можу й відпацифіздити. © Любко Дереш "Архе"

Hitriy_Lis

сьогодні Бульбашкааеро принесла книженьку, я підхоплюю.

Hitriy_Lis

поки віддав почитати, все ніяк за Іздрика не візьмусь.