ЕПРСТ!

Автор Snake, 19 Листопада 2009, 23:33:41

« попередня тема - наступна тема »

WizarD

Ну тоді перший підозрюваний Снейк! Сам малює і одразу фотографує  ;)
З цим треба боротися як із розпиттям слабоалкогольних напоїв в громадських місцях - гривнею!  *horce*
Тільки но приїхав з Харкова. Там є парк Шевченка. Великий красивий парк - улюблене місце відпочинку студентів. Благо біля нацуніверситету Каразіна. А який же відпочинок без пива. Все! Тепер там нікого немає з пивом в руках! Всі тримають паперові пакети і п'ють звідти незрозумілу для міліціонерів рідину.  *вау, запалюеш*
Америка прям якась!
(-)

mIK

Просто дешевле где-то найти бумажный пакетик, чем платить штраф. И кстати сильно напрягает что эти пакетики фиг найдешь в продаже.

Snake

Цитата: GROMOZEKA від 12 Квітня 2010, 18:53:36
Я так почав придивлятися за цими написами... Здається автор живе в "генеральскому будинку" , що на розі вул. Огієнко та Князів-Кориатовичів. Спрва в тому ,що біля паркану з 8 школою є гараж на якому можливий власник відпрацьовував можливий підпис...Вибачте фото нема, нема чим фотографувати.          Це я так думаю...

Snake

WizarD

Снейк, не пались  *unsure*

Snake

та уже нечего терять

и так все знают
*вау, запалюеш* *вау, запалюеш* *вау, запалюеш*

GROMOZEKA

Тепер я дійсно впевнений що це хтось з форуму!!!3-4 дні назад напис був тільки на червоному гаражі, і був там дуже давно. А поруч написи з'явились зараз...Можливо тра пробити власника червоного??? бо остальні написи це елементарне відволікання від основної теми!!!
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.

angar_19

Снимаю, порчу, лишаю девственности.дорого.
Люди все женятся
Многие нет,
И покупают курей на обед
Тостеры, вещи и прочий комфорт,
Если не сделает сразу аборт.

Snake

это фото сделано еще до нового года

Митрий

Цитата: Snake від 26 Листопада 2009, 19:26:17
тебе нравится жить в засранном городе?
А ты знаешь,  новые надписи продолжают появлятцо...)))
И это не я их рисую))))

GROMOZEKA

Я теж шось таке писав))))
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.

GUTA

Кстати, с удовольствием присоединюсь в команду добровольцев порисовать на асфальте...  ЁПРСТ перед ямами...)))))
В деревне Нижние Кулебяки есть люди недовольные качеством сборки "Mercedes-Benz E 63 AMG"

Митрий

даю два баллона Краски По-асвальту. В продолжение акции
Тут скажете, какого цвета.
Могу твёрдымъТРАФАРЕТОМ

Митрий

писать в Личьку)