Медицина нашого міста - Відгуки про лікарів

Автор OPS, 09 Березень 2009, 18:52:51

« попередня тема - наступна тема »

OPS

*unsure*
два тижні назад робив операцію на перегородці носа. Ну бився в школі я - ну таке все. Ось і прийшлось стикнутися з нашою медициною - так загалом - враження не найкращі - але є в нас ще хороші лікарі, Зав. ЛОР відділенням Шевага Ігор Васильвич (він і робив мені операцію) я дивуюся як в таких умовах ще можна мати ентузіазм і бажання працювати.

Aktimel

а ви думаєте їм там хочеться працювати?

Dokka

Надзвичайно гарне враження справив лікар-хірург Стришка Руслан, який зараз очолює онкологічне відділення. Це лікар і людина з великої літери. Побільше б таких. Також дуже гарними лікарями є гінекологи Миколайчук та Шевчук, імен на жаль не памятаю, вони надзвичайно якісно та людяно виконують свою роботу (дружина розповідала  :)) А якось моя дитина потрапила до дитячої лікарні, лікар Цвігун Евеліна. Завдяки її методам лікування і відношенню до людей, я під розписку забрав звідти дитину з дружиною на третій день, причому дитину забрав зі стафілококом, якого раніше не було. Не дай Бог більше потрапити до неї. Такий ж суцільний негатив залишився після лікування моєї дружини лікарем Райчуком, він гінеколог. Таких як Райчук на кілометр не можна підпускати до хворих людей та до медицини загалом.

OPS

От я забув написати ще одного лікаря ЛОР-а Тесляк Андрія Михайловича, дуже хороший лікар !

shnur

Цитата: Dokka від 09 Березень 2009, 20:16:45
я під розписку забрав звідти дитину з дружиною на третій день,
це означає не те, що лікар Цвігун - погана, а те, що ти -**********!!! Дуже часто трапляються такі ось ідіоти, які замість того, щоби продовжити лікування, вважають себе надто розумними у медицині (у своїх 18-25 років), і коли їм кажуть треба залишитися і лікуватися - то вони пишуть оці самі розписки( в яких зазначають, що всю відповідальність за хворих дітей батьки беруть на себе) і йдуть додому, а потім ниють та стогнуть і звинувачують лікарів.
У моїй сім'ї Еліна Цвігун не один раз лікувала дітей. І з часу їх народження пройшло вже багато років, але діти все одно більш за все люблять її через доброзичливість та лагідність. А я і сотні інших батьків вдячні їй за професіоналізм та безвідмовність у наданні допомоги.

бан за мат и оскорбление, 30 дней

KILLER.SG

предупреждение
удалено цитирование последнего сообщения

+1 Врач знает что делает, ето не его прихоть что бы больной остался, а не шёл домой. Значит есть причины, на ето. А то больному вроде уже хорошо, скучно и хочеться домой , а потом домой уже вызывают скорую, потому что Вдруг стало плохо *аццтой*
Грамматический словарь читал, не помогает

Kapnyxa

Цитата: shnur від 21 Квітня 2009, 16:56:45
. . . . доброзичливість та лагідність. . . професіоналізм

Це точно не про Цвугун сказано! Ви, певно, фамілії сплутали?
.

shnur

я маю на увазі Цвігун. Хто такий(а) Цвугун - не знаю.
Якщо вам здається, що особисто з вами лікар бере "не той тон", то шукайте причину в собі. Лікар - це людина з вищою освітою, яку, до речі, не продають так, як в інших вузах...її дійсно треба отримати. А більшість майбутніх батьків, які зараз звертаються до пологових будинків - це тупе, обмежене село, без освіти, або із середньою спеціальною, або з поміняною на свіжину педагогічною чи с/г академії. І вміють вони ли ше "Бе" та "Ме" казати, краще б соплі собі повитирали і болото з-під нігтів. Тому коли їм лікар каже , що треба робити одне, а мама-доярка згадує, що 30 років тому вона нічого не лікувала і все саме пройшло, то слухають маму, а не лікаря, що відповідно не може подобатися лікарю і він всіма засобами доводить молодим батькам про серйозність та небезспечність їх вчинків. якщо ви вважаєте, що саме це і є недоброзичливість та нелагідність, то запитань більше немає, нероджуйте і надалі в Дунаївцях, в Цвіклівцях, хоч в сараї. і навіщо ходити до лікаря? одразу до бабки-ворожки, нехай яйце качає.
А щодо діток, то з ними лікар Цвігун спілкується дуже гарно, я маєю впевненість, що тут знайдеться багато людей, які це підтвердять.
Щодо професіоналізму, то можете розповісти де саме ви його не побачили? і хто ви за освітою? і ваш вік?

Kapnyxa

Цвігун. Це я очепятку зробив. Вік мій можете подивитись на форумі. А сперечатися (у цій темі) не буду. Кілька разів (2) заходив до вищевказаного "лікаря" з хворим малюком - просто за порадою - нарвався на грубість. Більше ніколи не заходитиму - і усім не радитиму.
.

shnur

Цитата: Kapnyxa від 21 Квітня 2009, 22:00:40
Кілька разів (2) заходив ..... з хворим малюком - просто за порадою ...

А ось тут або я нічого не розумію, або ви, м'яко кажучи "лукавите"....
1. з хворим малюком "за порадою" не йдуть...йдуть до лікаря його лікувати.
2. вищевказаний лікар працює у дитячій лікарні, а не поліклініці. Лікарня - це заклад, де лікують вже хворих дітей і туди неможливо прийти "за порадою". На огляд приходять до поліклініки, а вже звідти лікарі направляють до стаціонару. Або ж швидка допомога привозить до стаціонару.
Тому я залишаюсь при своїй думці і всім рекомендую лікаря Цвігун.

Cib

Есть у нас по ул.Л. Украинки в общежитии частная лаборатория. Сделали ребенку анализ на стафилокок, анализ оказался положительным - добрые сотрудники сразу посоветовали "хорошего врача" Бородину (какой она специалист я не вкурсе - разговор о другом). Когда через некоторое время показал в Киеве в Охмадете эти анализы - там сказали, что те числа показателей, что написаны абсолютно никакого отношения к анализам не имеют, тоесть написанны от балды.
По оперативной информации: половина это лаборатории принадлежит этому "хорошему врачу", а вторая половина зав.лабораторией в городской больнице, тоесть imho принцип работы такой: анализы беруться в частной лаборатории, обрабатываются в городской бесплатно и результаты отдаются людям за деньги в частной. Если случай легкий или человек здоров, то отправляют к своему врачу на лечение :)

wawawa

Цитата: shnur від 21 Квітня 2009, 19:45:52
я маю на увазі Цвігун. Хто такий(а) Цвугун - не знаю.
Якщо вам здається, що особисто з вами лікар бере "не той тон", то шукайте причину в собі. Лікар - це людина з вищою освітою, яку, до речі, не продають так, як в інших вузах...її дійсно треба отримати. А більшість майбутніх батьків, які зараз звертаються до пологових будинків - це тупе, обмежене село, без освіти, або із середньою спеціальною, або з поміняною на свіжину педагогічною чи с/г академії. І вміють вони ли ше "Бе" та "Ме" казати, краще б соплі собі повитирали і болото з-під нігтів. Тому коли їм лікар каже , що треба робити одне, а мама-доярка згадує, що 30 років тому вона нічого не лікувала і все саме пройшло, то слухають маму, а не лікаря, що відповідно не може подобатися лікарю і він всіма засобами доводить молодим батькам про серйозність та небезспечність їх вчинків. якщо ви вважаєте, що саме це і є недоброзичливість та нелагідність, то запитань більше немає, нероджуйте і надалі в Дунаївцях, в Цвіклівцях, хоч в сараї. і навіщо ходити до лікаря? одразу до бабки-ворожки, нехай яйце качає.
А щодо діток, то з ними лікар Цвігун спілкується дуже гарно, я маєю впевненість, що тут знайдеться багато людей, які це підтвердять.
Щодо професіоналізму, то можете розповісти де саме ви його не побачили? і хто ви за освітою? і ваш вік?
Повністю підтримую!!! Хоть одна людина правильно розуміє лікарів і підтримує!!!

texc

А більшість майбутніх батьків, які зараз звертаються до пологових будинків - це тупе, обмежене село, без освіти, або із середньою спеціальною, або з поміняною на свіжину педагогічною чи с/г академії. І вміють вони ли ше "Бе" та "Ме" казати, краще б соплі собі повитирали і болото з-під нігтів.
Не слишком много на себя берёте?
Или это монолог
людини з вищою освітою, яку, до речі, не продають так, як в інших вузах...її дійсно треба отримати. 
Кстати:
і хто ви за освітою? і ваш вік?

OlalaZhm

На жаль, мої спостереження схожі на ті, що висловив shnur. :(
Тупе, обмежене село - в дорогому шматті, в дорогому авто - але всі рукави в шмарках, бо про хустинку для носа мама не розказувала. І таку маму вони й слухають.

OPS

тут про медицину будласка - а не про села.

Kapnyxa

До чого тут село? Та у нас тут  90% Кам"янця 
Цитуватив дорогому шматті, в дорогому авто - але всі рукави в шмарках, бо про хустинку для носа мама не розказувала.
Хіба справа у тому де ти проживаєш?

Тут справа у тому, що люди зневірені у наших лікарях. Бувають випадки коли не лікувати за рецептом наших "лікарів" краще ніж лікувати! Ну є ж маса прикладів! Що ви захищаєте? Тяжко їм бо зарплата мала? Та подивіться на чому вони їздять, які будинки будують! Золото на пальцях тих гинекологів заважає їм рецепти виписувати - притискає до столу!!! Я все розумію, всі якось виживати мають. Але для чого оце бідкання одвічне? Мол, в Дунаївцях на 200 грн. зарплатня вища??  Та вам цих 200 грн. не вистачить щоб раз повечеряти так, як звикли! То що ж, із-за однієї вечері стільки злості?
.

OlalaZhm

йолі, може ми в різних Кам`янцях живемо? Бо я маю друзів-лікарів, із стажем за 30 років, буваю у них вдома, і бачу, що живуть вони дуже скромно. Можливо, є парочку таких лікарів, які підробляють навіть не приватно, а підпільно, і наживаються на економії податків, але я з ними не знайома.

OlalaZhm

До речі, той же Шевага - не з тих, хто звик до розкошів.

KILLER.SG

Очень странно читать что карпуха пишет. Где ето он богатство видел у врачей?.  У меня мама гинеколог - 32 года стажа - но багатства что то я не вижу, наверное плохо смотрю  *unsure* Есть квартира, котрую получили ещё в 1983 году, дача маленькая, и авто.

OlalaZhm

Лонтковські, Войцехівські, Кушніруки, той же Шевага, Васильянов, дитячий реаніматолог Садовський, ...та всіх не перерахуєш, хто летить до хворого хоч серед ночі, а вдома - мало що з радянських часів помінялося в інтер"єрі, а відпочивати їдуть не на канари і венеції, а дикунами в Одесу чи крим. На відміну від жлобів у владі і бізнесі.

angar_19

Цитата: OlalaZhm від 06 Травня 2009, 13:37:38
На відміну від жлобів ...бізнесі.
Хороший бизнесмен - бедный бизпесмен?
Тогда нахрен такой бизнес нужен?

Снимаю, порчу, лишаю девственности.дорого.
Люди все женятся
Многие нет,
И покупают курей на обед
Тостеры, вещи и прочий комфорт,
Если не сделает сразу аборт.

OlalaZhm

я не про нормальних бізнесменів, а про жлобів. Чи Ви вважаєте, що будь-який багатий бізнесмен - не жлоб апріорі?

angar_19

Нет.
Как определить жлобство?
Человек не делится нажитым с окружающими?
Человек просто платит зарплату?
Человек платит маленькую зарплату?
Человек не платит зарплату?

Люди все женятся
Многие нет,
И покупают курей на обед

OlalaZhm

взагалі в цій гілці інша тема...
хочете про це поговорити? Відкривайте нову гілку. Тема того варта

angar_19

А так хотелось потихоньку перейти к платной медецине...
Ан нет, не судьба.

Люди все женятся
Многие нет,
И покупают курей на обед

OlalaZhm

це теж інша тема :)  Але давайте перейдемо, якщо хочете. Ваші відгуки?

angar_19

Люди все женятся
Многие нет,
И покупают курей на обед

shnur

Вибачаюсь, що довго не відповідав, мене забанили...нарешті прокляття знято і я повернувся.

Цитата: texc від 05 Травня 2009, 16:28:39
А більшість майбутніх батьків, які зараз звертаються до пологових будинків - це тупе, обмежене село, без освіти, або із середньою спеціальною, або з поміняною на свіжину педагогічною чи с/г академії. І вміють вони ли ше "Бе" та "Ме" казати, краще б соплі собі повитирали і болото з-під нігтів.
Не слишком много на себя берёте?
Или это монолог
людини з вищою освітою, яку, до речі, не продають так, як в інших вузах...її дійсно треба отримати. 
Кстати:
і хто ви за освітою? і ваш вік?

Нет, не считаю, что беру на себя много, даже судя из того, что многие меня тут поддержали. Причем видно, что это образованные и грамотные люди. Этот же аргумент могу привести и касательно монолога.
Мое образование - высшее. Дополнительно могу отметить степень кандидата юридических наук. Возраст - 32.

texc

А за что забанили "образованного и грамотного" человека, не подскажите? ^-^

KILLER.SG

Да прав человек, а забанили за то, что не здержался и назвал всё своиими именами, ето конешно некрасивые слова  *вау, запалюеш* но за то точные