Нормальні лікарі

Автор georg, 04 Жовтня 2010, 00:32:31

« попередня тема - наступна тема »

georg

Цитата: GROMOZEKA від 04 Жовтня 2010, 00:13:34
3 місяці назад оперував свою доньку.....осадок на все життя!Кажуть менти козли....лікарі безграмотні вбивці...не всі...але більшість з них!

Щоб уникнути більшості, варто більше знати про меншість.
Отож сюди викладаємо прізвища тих лікарів, які на Вашу думку, справді грамотно виконують свою роботу. Можливо комусь  колись стане в пригоді.
"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

rolling

Жена рожала у Черныш Натальи Викторовны - остались довольны!

Ruslan_V

Подтверждаю, первого тоже встречала она  :)

105

+1, і ще Регіна (не пам"ятаю прізвища) теж дуже класна. Не берусь судити про кваліфікацію інших лікарів, але з цими жінками народжувати дуже комфортно в психологічному плані, вони гарно спілкуються з жінками, вміють підтримати.

vitart

Черныш строгая, жёсткая, но дело знает. Она там всё решает. Все плюсы за неё

Unique

Явеляк Тарас Михайлович - інтелігентний, стриманий, строгий та одночасно добрий і лагідний до маленьких пацієнтів. Знає, що робить. Мабуть, кожна людина колись помиляється, та він, здається, - надто рідко, а, може, й зовсім ні. *respekt*.
Ніна Сергіївна - дит. лікар в районному роддомі - на мою думку,  геніальна людина.
Подружжя Данч Василь (не пам'ятаю, як по батькові) та Тетяна Святославівна - стоматологи. Атланта на Гагаріна.
Печенюк Олександра Касьянівна, Клим (не знаю, як звуть) - дит. поліклініка
Миколайчук Людмила, та Суховерко Тетяна Миколаївна - гінекологи. Полянська Володимира Іванівна - як кому, мені - подобається (як лікар :))

GROMOZEKA

В травматології лікар Пинзар Анатолій чудовий лікар! Але працює з баранами...Завідуючий травматологією Пастухов повний бездар...всі відповідальні операції робить Пинзар...Пастухов просто находиться поруч.Медсестри в травматології злі тьотки...без грошей навіть дитині не допоможуть!
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.

Хрыстя

Для вас я атеист, а для Бога-конструктивная оппозиция!

GROMOZEKA

Міська травматологія.
Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна.

Kapnyxa

Цитата: Unique від 06 Жовтня 2010, 02:07:24
Явеляк Тарас Михайлович - інтелігентний, стриманий, строгий та одночасно добрий і лагідний до маленьких пацієнтів.
Як на мене, все вірно, але дюже жадний до грошей. І сцикло, бо рецептів ніколи не виписує своєю рукою.
.

X.A.M.

Цитата: Unique від 06 Жовтня 2010, 02:07:24
Явеляк Тарас Михайлович - інтелігентний, стриманий, строгий та одночасно добрий і лагідний до маленьких пацієнтів. Знає, що робить. Мабуть, кожна людина колись помиляється, та він, здається, - надто рідко, а, може, й зовсім ні. *respekt*.
Явеляк Тарас Михайлович - *respekt*.

105

Явеляк не ідеальний. Надто любить призначати "сильні" ліки та антибіотики. Допомагає? Безумовно, але імунітет нищиться. Ми від ньго відмовились. Бо і дорого, і малий алергік, а він не враховує цього аспекту. Був обструктивний бронхіт (а  у нас завжди ОРЗ іде з астматичним фоном) - призначив антибіотики (хоча потрібні були, як тепер знаємо, спазмолітики і спеціальний інгалятор для астматиків). Була така алергічна реакція, що розгрібали місяці зо три!

Не подобається, що не веде записів у картку дитини і не виписує своєю рукою рецептівю Зараз наша лікар Юлія Вячеславівна Тартачник - дитячий алерголог. Минулого осінньо-зимового сезону виїхали зовсім без антибіотиків, дитина стала хворіти рідше і легше.

У Явеляка могло бути до 6 курсів антибіотиків за сезон (це наш рекорд зі старшим), причому три рази я не виконала призначення - вирішила перечекати - і антибіотики не знадобилися! Виїхали силами імунітету за допомогою лише трав"яних препаратів!

105

Про Клим також не погоджусь: вона провтикала у старшого в 2 роки запалення легень (була прикоренева пневмонія, без температури). Зо два місяці лікувала кашель, доки нам це не набридло, звернулись до Печенюк - вона з першого ж вдоху-видиху почула, що це пневмонія. У Кас"янівни слух просто музичний *applouse* Вона дійсно уважна, ніколи не призначає зайвого, але у неї під кабінетом завжди таааакі черги!

105

Гарний лікар-лор Тесляк Андрій Михайлович: і висококласний спеціаліст, і дуже уважний, і має гарний підхід до дітей. Недарма до нього у дорослій поліклініці завжди в черзі багато дітей. Ми зі старшим тісно з ним "дружили" через аденоїди, і він настільки викликав довіру в моєї дитини, що операція з видалення аденоїдів пройшла дуже спокійно, легко, без стресу і без жодних ускладнень *applouse*

Unique

Звичайно, кожен лікар хороший, доки все добре (ну, не беручи до уваги грубіянів і очевидних неуків). Як тільки щось іде не так -  от тоді вже і лікар не дуже хороший, не знає, не вміє і т. д. Мабуть, це таки правильно. Повинен знати, вміти, могти. Така доля. Хоча, може, й не завжди винен лікар. З Явеляком у нас ще жодних "траблів" не було. Він нас тільки витягував, при чому часто не антибіотиками.  А що не пише рецепти своєю рукою, то правильно. Він не має права. Ви що за направленням лягаєте в його відділення? Ми завжди звертаємося неофіційно, хочемо бути під час лікування вдома. Просто довіряємо цьому лікареві. Я розумію, що так бути не повинно, але й те, що за викликом до 4-літньої дитини з температурою 39 і 8 з дит. поліклініки приходить якийсь, скажем прямо, не лікар і через 3 дні!!!!! ??? - не нормально. Я так вважаю. І обираю рецепт написаний своєю рукою під диктовку лікаря-професіонала.

Unique

Про Пинзаря знайомі теж дуже гарно відгукуються. Наша сім'я, нащастя, не стикалася, але чули багато хорошого.

dedushka_Ho

А я вообще считаю, что тема некорректна.  Я понимаю, Жора открыл тему из лучших побуждений в противовес той теме, где все лекари г-но. Но позвольте, что значит "нормальный доктор"? И кто этот нормальный доктор? Только тот,  которого отметили в данной теме? А остальные, что, все каки?

Считаю, что тему надо было назвать что-то типа "хочу выразить благодарность такому-то доктору". Это было бы более правильно.

georg

Не в протівовєс. А чисто з метою уяснити собі і не тільки, кого з лікарів рекомендують форумчани. Тіпа така собі  база даних, яка може статись в пригоді - особливо якшо її від флуду через деякий час почистити.

"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

Kapnyxa

Цитата: Bulbaszkaero від 06 Жовтня 2010, 12:00:20
Печенюк - вона з першого ж вдоху-видиху почула, що це пневмонія. У Кас"янівни слух просто музичний *applouse*
Повністю погоджуюсь! Здається, їй і стетоскоп не потрібен :)

Ще варто відмітити Андрєєву Наталю Миколаївну. Працює до упаду (був її сусідом близько року, бачив як повертається з викликів додому і в 9 і в 10 вечора...), і ніколи не відмовляється від пацієнтів з іншої ділянки. Виходячи з кількості книжок у шафі, здається вона - рекордсмен серед дитячих. *respekt*
.

Elena

Лонтковский Юрий Анатольевич!!!!! Золотые руки!!!!!!!!!!!

Daughter

В Хмельницькому в приватному центрі "Медпрактика здоровя" дуже хороші лікарі УЗД Рубас Тетяна Миколаївна та Кібіцька Ірина Олександрівна. Неодноразово в них обстежувалась, ще з часів міської та обласної лікарень.
Завжди все точно. І обстеження дешевше в порівнянні з іншими приватними УЗД.