Медицина нашого міста - Відгуки про лікарів

Автор OPS, 09 Березень 2009, 18:52:51

« попередня тема - наступна тема »

texc

KILLER.SG

так он же не врач. он высказал своё мнение как простого человека.
Грамматический словарь читал, не помогает

shnur

2 texc
я не называл себя образованным и грамотным, а лишь назвал такими участников этой темы.
меня забанили за мат и оскорбление. повторяться не буду, и так месяц молчал  :-X .
п.с. я не врач, но слишком уж уважаю людей этой профессии, так как более альтруистичной, недостойно оплачиваемой и неблагодарной профессии не знаю.

В США у врачей специальные номерные знаки на авто "DR....." и везде на дороге им всегда уступают. А если Ты-врач, то с Тобой желают поддерживать хорошие отношения абсолютно все.

Кстати, почитал тему о родах, роддомах и был в шоке от того, с каким "благородством" люди описывают когда и какому врачу давали взятки. Того же врача из Дунаевецкого роддома, которому давали деньги...
Ребята, если вы ему благодарны - тихонько отблагодарите и повесьте на губах замочек, а если рассказываете, то или близким, или в личку друг другу на форуме...ВСЕМ ЭТОГО ЗНАТЬ НЕ НУЖНО...ведь этот форум читают не только те, кто рожали или будут рожать...если хотите, чтобы завтра за подставных 500 грн. на руках врача, которому вы благодарны, защелкнулись наручники - то это совсем не благодарность, пусть лучше эти руки принесут еще кому-то пользу без ваших денег. Нельзя относится к врачам, как к кофейным автоматам. Отнеситесь, как к людям, проявляя уважение, и хорошему врачу этого будет приятнее, чем деньги.

Debris

Очень правильно подмечено. С врачами надо дружить :). Потому что когда твой мозг ныряет в океан боли тебе будет все по барабану. Даже если этот врач "не очень".
"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

KILLER.SG

Вот -вот когда попадаеш в больницк ( не дай бог ) в критическом состоянии готов отдать всё врачу что бы он тебя вылечил. А потом когда уже отблагодарил, начинается демагогия по поводу взяточничества и не профессионализма

105

Цитата: shnur від 21 Квітня 2009, 19:45:52
А більшість майбутніх батьків, які зараз звертаються до пологових будинків - це тупе, обмежене село, без освіти, або із середньою спеціальною, або з поміняною на свіжину педагогічною чи с/г академії. І вміють вони ли ше "Бе" та "Ме" казати, краще б соплі собі повитирали і болото з-під нігтів.

Різкувато, звісно, але таки повальна безграмотність щодо власного здоров"я просто вражає. І коли тьотка вимагає в лікаря прописати "таблєтку від голови" ("від живота", "від гімороя"), не бажає ніяких пояснень, з"ясування причини, аналізів, а розвертається і з тим же проханням йде в аптеку, де їй радо продадуть хоч десять пачок "снадобія" - то як вона може оцінити кваліфікацію лікаря? Ясно, що він їй "не поміг", ясно, що "крутив-мутив, намєкав на взятку".

Друга крайність - пацієнти, які "самі все знають", мають грубу книжку і укомплектовану аптечку і лікують себе і всю сім"ю, так само переконані у некомпетентності лікарів.

А самий прикол у тому, що медицина - наука дуже неконкретна і суб"єктивна. Маючи купу проблем із хворими дітьми зауважила: звертаюся з приводу хвороби до одного лікаря - призначає довгий список всього і обов"язково антибіотики (перестраховується, ясний пєрєц). Налякана, звертаюсь до іншого лікаря: та всьо нормально, носа промити, такої-такої травички попити. Звертаюсь до третього: імунітет дитини має спрацювати сам, лише допоможемо йому гомеопатією і моїми БАДами ;) Ага, думайтє самі, рєшайтє самі...

105

Взагалі-то мені з тими часто хворими дітьми набагато зручніше мати постійного свого лікаря, якому я плачу конкретну суму за візит, і зате маю право подзвонити йому в будь-який час дня і ночі, у вихідний, і я можу з нього спитати.
Коли маєш справу з поліклінікою, то часто змінюється дільничний (то ми змінили адресу, то дільнична звільнилась), чітко встановлені години прийому, здоровенні черги під кабінетом. Усі проблеми починаються, як відомо, у п"ятницю ввечері, і у вихідні - хоч вішайся! До того ж, дільничні мають властивість під час візиту лише писати папірці і абсолютно не пам"ятають дитини.

Я, взагалі-то, за сімейного лікаря, офіційно платного, щоб він не міг виправдовувати свої помилки своєю низькою зарплатнею.

Kapnyxa

Ось один з прикладів. Сімейний лікар. Тарифи на виклик досить сурйозні, зросли разом із долларом...  Дуже непоганий лікар, дай йому Бог здоров"я. Але мав колись нагоду почути від нього: "Якого Ви мене турбуєте, таке свято!". А у мене малий 40 температурить!!! Нічого не відповів, але майбутній сімейний лікар перетворився на ніщо. Більш ніколи не викликатимемо. 
Хтів подивитись як його по-батькові - але вже видалив з мобільного. Начебто Михайлович. Ніколи своєю рукою рецептів не виписує, на всяк випадок. Страхується. Хто його викликає - спробуйте його заставити самому виписати ліки!
Взагалі - сімейний лікар - це добре, чекаю тих часів, коли можна буде довірити одній людині здоров"я усієї сім"ї.
.

Elena

Семейный врач - это очень хорошо, потому что он знает всех членов семьи и может даже генетически что-то распознавать и анализировать.
Пользуюсь услугами такого доктора 7 лет и очень довольнаб потому что не надо каждый раз все объяснять новому человеку, все смотрится в динамике и даются полноценные советы и обследования, которые действительно необходимо сделать.
Вызывается в любое время суток и по любому недомоганию.Всем советую!

Cib

Хронический больной знает про свою болезнь на уровне хорошего врача, если не лучше.

wawawa

Если это из личного опыта и наблюдений - то я тебе не завидую!

kpripper

Цитата: Dokka від 09 Березень 2009, 20:16:45
Надзвичайно гарне враження справив лікар-хірург Стришка Руслан, який зараз очолює онкологічне відділення
такого відділення поки немає :)

kpripper

Цитата: KILLER.SG від 21 Квітня 2009, 18:53:13

+1 Врач знает что делает, ето не его прихоть что бы больной остался
згоден

Debris

Цитата: Kapnyxa від 27 Травня 2009, 00:58:12
Ось один з прикладів. Сімейний лікар. Тарифи на виклик досить сурйозні, зросли разом із долларом...  Дуже непоганий лікар, дай йому Бог здоров"я. Але мав колись нагоду почути від нього: "Якого Ви мене турбуєте, таке свято!". А у мене малий 40 температурить!!! Нічого не відповів, але майбутній сімейний лікар перетворився на ніщо. Більш ніколи не викликатимемо. 
Хтів подивитись як його по-батькові - але вже видалив з мобільного. Начебто Михайлович. Ніколи своєю рукою рецептів не виписує, на всяк випадок. Страхується. Хто його викликає - спробуйте його заставити самому виписати ліки!
Взагалі - сімейний лікар - це добре, чекаю тих часів, коли можна буде довірити одній людині здоров"я усієї сім"ї.

Т.М.?
"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

Kapnyxa

.

Dokka

Цитата: kpripper від 26 Червня 2009, 08:10:58
Цитата: Dokka від 09 Березень 2009, 20:16:45
Надзвичайно гарне враження справив лікар-хірург Стришка Руслан, який зараз очолює онкологічне відділення
такого відділення поки немає :)
В корпусі де приймальний покій, на третьому поверсі біля ЛОР-відділення є хірургічне відділення, але багато людей називають його онко. Керує там Стришка

kpripper

Там знаходяться гнійні,онкологічні і проктологічні ліжка хірургічного відділення яким керує Арсенюк.
Стришка онкологічними займається.

artemon

На счет Каменец-Подольских врачей ничего сказать не могу, я доверяю Хмельницким специалистам :  травмы у нас отлично лечат в городской травматологии доктор Гузар и Андрей Загурский.Из невролов Татьяна Дутчак и доктор Галина Цыц /у часника Пилюйко/.Гинекология у нас держиться на Савиной, а УЗИ -на Татьяне Рубас.
С другими отраслями медицины слава Богу стыкаться не приходилось.

трублаини

Цитата: artemon від 25 Вересня 2012, 16:29:44
На счет Каменец-Подольских врачей ничего сказать не могу, я доверяю Хмельницким специалистам :  травмы у нас отлично лечат в городской травматологии доктор Гузар и Андрей Загурский.Из невролов Татьяна Дутчак и доктор Галина Цыц /у часника Пилюйко/.Гинекология у нас держиться на Савиной, а УЗИ -на Татьяне Рубас.
С другими отраслями медицины слава Богу стыкаться не приходилось.
Часник- это лук по-русски, а доктор, занимающийся частной практикой, должен пахнуть розами, а не луком. Прикольно, что доктор Пилюйко очень созвучен с Пилюлькиным. Все как в сказке про волшебника из изумрудного города. У меня друг там лечился в Хмельницком. Отзывы неплохие.

Max Sintra

офф часник - это по-русски чеснок, а лук - це цибуля  ::)

Luiram

Цитата: трублаини від 26 Вересня 2012, 11:39:10
Прикольно, что доктор Пилюйко очень созвучен с Пилюлькиным. Все как в сказке про волшебника из изумрудного города. У меня друг там лечился в Хмельницком.
Теж офф, але мучить цікавість: що-що там, як в казці про волшебника изумрудного города? Пілюлькін чи друг з Хмельницького?
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

KILLER.SG

georg

"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

Elena

Цитата: Luiram від 26 Вересня 2012, 17:54:14
Цитата: трублаини від 26 Вересня 2012, 11:39:10
Прикольно, что доктор Пилюйко очень созвучен с Пилюлькиным. Все как в сказке про волшебника из изумрудного города. У меня друг там лечился в Хмельницком.
Теж офф, але мучить цікавість: що-що там, як в казці про волшебника изумрудного города? Пілюлькін чи друг з Хмельницького?

Пилюлькин, вообще-то был не из "Волшебника изумрудного города", а из "Незнайки Носова.

Elena

А вопрос по существу. Была в Каменце гинекологическая фирма "Медфарм" Что, ее уже нет?

ppetro0000

Цитата: shnur від 21 Квітня 2009, 19:45:52
я маю на увазі Цвігун. Хто такий(а) Цвугун - не знаю.
Якщо вам здається, що особисто з вами лікар бере "не той тон", то шукайте причину в собі. Лікар - це людина з вищою освітою, яку, до речі, не продають так, як в інших вузах...її дійсно треба отримати. А більшість майбутніх батьків, які зараз звертаються до пологових будинків - це тупе, обмежене село, без освіти, або із середньою спеціальною, або з поміняною на свіжину педагогічною чи с/г академії. І вміють вони ли ше "Бе" та "Ме" казати, краще б соплі собі повитирали і болото з-під нігтів. Тому коли їм лікар каже , що треба робити одне, а мама-доярка згадує, що 30 років тому вона нічого не лікувала і все саме пройшло, то слухають маму, а не лікаря, що відповідно не може подобатися лікарю і він всіма засобами доводить молодим батькам про серйозність та небезспечність їх вчинків. якщо ви вважаєте, що саме це і є недоброзичливість та нелагідність, то запитань більше немає, нероджуйте і надалі в Дунаївцях, в Цвіклівцях, хоч в сараї. і навіщо ходити до лікаря? одразу до бабки-ворожки, нехай яйце качає.
А щодо діток, то з ними лікар Цвігун спілкується дуже гарно, я маєю впевненість, що тут знайдеться багато людей, які це підтвердять.
Щодо професіоналізму, то можете розповісти де саме ви його не побачили? і хто ви за освітою? і ваш вік?
Прочитав цю бредятину і зрозумів, що це могла написати тільки лікарка з "вищою" освітою, яку вона "не купила ні в педагогічному ні в с/г вузі".... Тільки хто їй такій "освітченій" дав право ображати і принижувати людей. Це тільки показує її тупість. У нас через таких як вона "лікарів" медицини в Камянці немає, а є лише люди в білих халатах з відтопиреними карманами, в які якщо не кинеш згідно такси, то помреш можливо на сходинках лікарні. я маю право так говорити, тому, що мав можливість у таких лікарів лікуватись. Одна з таких відомих і поважних завідувачок відділення,  як помітила, що  маю змогу платити за лікування, то не могла зупинитись у своїй жадібності. Приписувала мені таку кількість дорогих ліків (які я мав купляти лише у вказаній нею аптеці), що довела мене до реанімації, де провів два тижні на штучному диханні. І що думаєте що хтось вибачився, боялась лише щоб у суд не написав заяву. В цей час бачив як помирали майже щодня люди, яким не було чим платити і за що ліки купувати. Лікарі, коли взнавали, що нікому за них платити, переставали навіть до них підходити і залишали помирати...

серый

Цитата: ppetro0000 від 14 Листопада 2012, 20:03:55
Лікарі, коли взнавали, що нікому за них платити, переставали навіть до них підходити і залишали помирати...
Прям, сцуко, хоррор!
Звичайно ніхто не без гріха, але шось, мені здається, ви лишнього хватнули)
Добре було б більш детельно: де ви лежали, де це так помирали люди, прізвище лікарки і назву аптеки...а то, якось, тойво, дивно)

ppetro0000

Реанимация у нас одна и там действительно работают Специалисты и спасают тех, за кого есть кому заплатить. И там мне разъяснили как меня залечили за мои же деньги. А фамилии и ... Если я не обратился в суд (потому, что в нашем государстве это бессмысленно) то очевидно и здесь этого не будет. У меня же есть родители, жена, дети .... А у вас чувствуется хватка нашего современного бюрократа (возможно от медицины). Они если не хотят признать очевидные факты и ничего не хотят делать, так сразу - фамилии, свидетели и т. д.

Zemljak

Цитата: серый від 14 Листопада 2012, 21:21:08
Цитата: ppetro0000 від 14 Листопада 2012, 20:03:55
Лікарі, коли взнавали, що нікому за них платити, переставали навіть до них підходити і залишали помирати...
Прям, сцуко, хоррор!
Звичайно ніхто не без гріха, але шось, мені здається, ви лишнього хватнули)
Добре було б більш детельно: де ви лежали, де це так помирали люди, прізвище лікарки і назву аптеки...а то, якось, тойво, дивно)

Та таких випадків чимало.В мене , наприклад ,помер із-за такого лікування сусід.Його жінка на щастя до  цього лікаря не пішла ,і жива ,хоча він пропонував операцію.Добре , що відказалась
А що Ви зробите , коли   дати детально інформацію .Засудите лікаря? Та ніколи цього не буде ,бо такі речі  не обумовлені чітко законодавством .
І взагалі не бачу абсолютно нічого дивного.В 1995 році лікував запалення легенів так лікарка шпигувала мене пеніціліном ,добре що дружина запронувала інший антибіотик.А то ще б місяць лікувався.,якщо б залишився живим.
Зараз реформа ,суть якої в створенні сітки сімейних лікарів ,але хамство і ,бюрократію ,непрофессійність ніхто "лікувати " не збирається.Зате зявляться порожні приміщення від приміщень,де була медицина .
Добавлю позитив .Недавно мого знайомого прооперував Василянов.Він ніколи мені не був цікавим як політик .А в даному випадку він показав себе з самої кращої сторони .Побільше б таких.

wawawa

Цитата: Elena від 05 Жовтня 2012, 18:56:10
А вопрос по существу. Была в Каменце гинекологическая фирма "Медфарм" Что, ее уже нет?

Ни МЕД ни ФАРМ .Ни директорши, ни оборудования, ни персонала, ни лечения за бешенные бабки. НИЧЕГО!!!
Посадили....... *helpme*