відкриття турсезону-2012.

Автор Blacky, 22 Квітня 2012, 00:45:18

« попередня тема - наступна тема »

Blacky

Дуже яскраво все цьогоріч получилося, а що Порта Темпоріс замокла під ілюзорними дощима - так а хто ж їй винен? Все інше було, і було чудовим.

дуже багато фотографій дійства від преси і глядачів відкриття

Luiram

Дійсно, дуже багато всього і гарного. Додам і своїх непрофесійних 5 копійок *bantik*
Основне враження: відкриття сезону було добре засекречено і зроблено для людей, що, як мінімум, розвідшколу пройшли. Практично нічого із вказаного в  програмі не починалося вчасно, і дізнатися, що, як і коли, бул нереально.
Вранці, на 10.30 було заявлено перфоманс Чернівецького поетичного фестивалю, демонстрацію відеопоезії. Було дуже цікаво, пішла. Зайшла в Ратушу, спитала при вході, що і коли. Пані з зеленим галстуком сказала,  що не в курсі про такий захід. :-\  Ну, почекали ще трохи (там ще люди на відеопоезію хотіли), помилувалися на пусту площу...

[вложение устарело и удалено Администратором]
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

Luiram

Потім ще разок спитали і у відповідь отримали: зараз почнуть читати поезію на площі. Дійсно, зі сцени на площі кам'янецькі поети почали читати свої твори про Кам'янець та його історію в стилі гірших зразків соцреалізму (хай вже простять мене панове поети, але враження шароварщини було занадто сильним). Я, мабуть. так і дивувалася б під Вірменською криницею, чому це називається відеопоезією, аж тут Всевишній зглянувся і послав Бульбашку Аеро, котра сповістила, що в Ратуші вже йде перегляд відеопоезії. Я рвонула туди і встигла на більшу частину. Залишилася задоволена, це дійсно гарний вид мистецтва.  Тепер у мене питання: хто навчить мене накладати звук на музику і все це приєднувати до відео? Маю знайомого, гарного поета, хочемо скористатися запрошенням І. Вікирчак і взяти участь у вересневому Чернівецькому меридіані http://www.meridiancz.com/news/mizhnarodna-videopoetychna-premiya-buk-2012/

Luiram

Наші люди не звикли у вихідні вставати рано, тому підтяглися ближче до обіду. Не знаю, чи то приїжджих туристів відлякали прогнозовані дощі, чи нестача поїздів зіграла роль, чи, може, все-таки погано організована реклама, але їх було відверто мало. Тому основну масу глядачів склали родичі дітей, котрі брали участь в святі танцю, та й молоді трохи підтягнулося в обід.
Почалося все з виступів паркурщиків, котрі стрибали гарно, але довго. Ну, і всюдисущий кореспондент каналу "1+1"

Luiram

Дивна річ, шо лежала посеред площі, виявилася великим чорним метеликом, котрий потім причепили на одну з башт фортеці. Фатою ж гарненько відпуцували неметену вулицю. 124 метри - було чим

Luiram

А потім пішли виступи на сцені та площі. Учасники танцювального шоу ходою зайшли на Польський ринок. Ішли хто як :)

Luiram

Загалом свято сподобалося, погода була гарна і діти виступали гарно також. добре, що було багато фотографів, бо з мене поки що репортер ніякий :)
Як на мене, "Апельсин" був кращим, але враження справили дівчата з податкової - такі лоліти у формі...

Luiram

Отаке ще: загубили *bantik*

Luiram

Джексони з "Апельсина"

Luiram

Ну, і недочула хто, чи то мер, чи пан депутат облради, всіх пригощали  м'ясом та вином.  Їсти не хотілося, а винця спробувала: було біле, солодке і дуже смачне

Luiram

До фортеці я не ходила. не було вже часу. Хто ходив - діліться, бо в мене все ;)
P.S. О, бачу Вітарта. Дасте пару уроків відеомонтажу? *bantik*

Xen

Цитата: Luiram від 22 Квітня 2012, 20:42:05
P.S. О, бачу Вітарта. Дасте пару уроків відеомонтажу? *bantik*

"Джонни, сделай мне монтаж" (с) ;)
Самурай без меча подобен самураю с мечом, но только без меча.

Serega36

его результат - последняя фотка? *hz*

(бедному зайцу перед сожжением даже уши не успели обстричь) ;)
Се аз воздам!

SanSanuch

А я якраз встиг до фортеці. Задумка звичайно у дівчат з "Квітка на камені" хороша. Але по ходу виникали технічні проблеми з встановленням весільної фати на башту фортеці. Останню добряче потріпало вітром, а сьогодні її взагалі зняли. Мабуть недостатньо 124 метри, щоб нормально прикрасити хоча б одну башту. Але дівчата с агенції молодці, вони старалися.

Elena

Цитата: Serega36 від 22 Квітня 2012, 22:19:57
его результат - последняя фотка? *hz*

(бедному зайцу перед сожжением даже уши не успели обстричь) ;)

Серега, смотри в глубь и не зацикливайся на ущах зяйца( это касается всего!)

Luiram

Реверанс автору теми:)