Ретро випускний

Автор Kissa, 15 Червня 2010, 13:28:06

« попередня тема - наступна тема »

Kissa

Будені бантики, форма і фартушки так достали...ВИрішили як не всі....І ось що вийшло *баяннище*

[вложение устарело и удалено Администратором]

nik?-nik!

як по-менi-дуже прикольно. *respekt*

Kissa

*Ukraine*

Kissa

*bantik*

Elena

Kissa

:)

Kissa

;)

nik?-nik!

и оригинально.
праздников в нашей жизни не так много, поэтому надо, чтоб всегда было ярко-и по картинке и по содержанию.

Хрыстя

Молдцы! Очень круто!
Для вас я атеист, а для Бога-конструктивная оппозиция!

Kissa

Чесно - враження НЕРЕАЛЬНІ!!!!!!!!!! Старше покоління любувалось, однолітки і до 25-ти трошки за дурників тримали!  *bantik*

Kissa

:P

nik?-nik!

зроблю ще комплiмент-усi випускники дуже стильнi, а це дрогого вартує... *rooles*

Kissa

Sex & Drugs & Rock & Roll

Kissa

НЕ сказала б... те саме що і форму пошити....Моє плаття обійшлося в 200 грн - це не багато+ аксесуари всі були. І всі так само!
Зачіску робила мама, так як 300 грн за бабетту вибачте - обдіраловка!!!!!

nik?-nik!

я не в прямому сенсi цього слова, а в переносному ;)
почуття стилю є, нажаль, далеко не у всiх i тому це "дорогого вартує"

Kissa

А ти про це, ну да, деякі так би мовити "качнули". БО мами возмущалися мол буде погано, і як це все. Але більшість підтримало!!! *Ukraine* Наша концертна була також в стилі ретро: танець рок-н-ролл, Пісні Елвіса Преслі, Френка Сінатри, Чебі Чака.....Круто було!! *баяннище*

nik?-nik!

Elena

Как приятно видеть стильных и красивых! Молодцы! Добавить больше нечего. Вот вам и тема в проивовес"Белым бантам"!

Хрыстя

Для вас я атеист, а для Бога-конструктивная оппозиция!

105

Debris

Американские 50-е, начало 60-х :).
"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

Julianna

Слухай, ну просто краса! Коли ще так одягнешся.? Думаю, такі наряди додавали вам ще більше відчуття свята. Клас!

Margosha

Вот теперь я точно уверена, что у нашей страны есть будущее))))))))))  Красиво, со вкусом, без "рогов"! А угарный рок-н-ролл - вот это молодость!!!!!!!!!!!!!!! *rules* *respekt*
"Вторая половинка есть у мозга, жопы и таблетки. А я изначально целая". Ф. Раневская.

Dokka

Надзвичайно сподобалось, молодці, фантазія працює

Luiram

Навіть не думалося, що у нас такі молодці є зараз. Стиляги - супер! *applouse*
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

dedushka_Ho

Хм... Стиляги 60ых  ет круто. Свежо. Типа Америка 60х. или даже конца 50х.   Кисе сто плюсов за образ! Я редко разбрасываюсь плюсами, но здесь не могу не дать! Но пацанам нехватает "коков".

Kissa

Дякую всім!!!! :-* :-* :-*
Ідея була подана ще 1 вересня! І щоб зробити сюрприз ми цілий рік мовчали - ЦЕ ТАК ВАЖКО!!! ;D, але  мовчання було того варте, коли всі в бантах приходять на сцену як люди під "Учат в школе", і тут ми під Елвіса вибігаємо! Думаю це дало початок новим ідеям молодшеньким! *bantik*

Debris

А комсомольцы были, которые волосы отрезали? :)
"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

Kissa

Мммм..були були..всі в сірому, однакові, ніби ціплятка!))))) Але ніхто до нас не ліз, вони заздрили мовчки!)))))) *horce* *Ukraine*