Хороший детский врач в нашем городе...

Автор Багира, 22 Лютого 2010, 16:37:47

« попередня тема - наступна тема »

Багира

Интересно услышать отзывы про наших педиатров.

Debris

Явеляк Тарас Михайлович. Довольны.
"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

Багира

Знаем,бывали у него,согласна с вами.

Margosha

К какому врачу только не обращались, но только наш участковый врач - Кличачко Раиса Михайловна - ставит мне ребенка на ноги за три-четыре дня. Про Явеляка слышала, хвалят, но не обращались. Дорого очень. *unsure*
"Вторая половинка есть у мозга, жопы и таблетки. А я изначально целая". Ф. Раневская.

Dokka

Петрук Лариса Григорьевна, очень довольны

Ірина

Тарас Михайлович надзвичайно талановитий лікар і прекрасна людина. Я йому довіряю і дуже вдячна за надану  допомогу у лікуванні моєї донечки. А щодо вище сказаного що "дуже дорого" то здоров'я наших дітей в наших руках і дорожче за будь-які гроші!!!!!!!!!!

Kapnyxa

Поясніть мені, будь ласка, чому пан Тарас ніколи не виписує рецепти своєю рукою - тільки надиктовує? Може це "новоє вєяніє" у мецицині, дуже хотілося б знати.
.

Snake

Рецепт это документ, и даже вещдок для следствия.
Для выписки рецепта надо иметь свою печать, диплом итд.
А так все на свой страх и риск,и никого крайнего.

Kapnyxa

Об том и речь, собственно.  *sucks*
За такие деньги, что он просит за визит, мог бы хоть каплю ответственности на себя взять.
.

Брысь

75,00 грн - почти 10 баксов. В любое время.
Убеждённый пролетарийб*ля. Вежливый. Антогонист. Пофигист. Хулиган. Хиппий. Пью. Портвейн. Меняю аватары. На портвейн.

Брысь

завдетским отделеньем. Не фунт изюма....
Убеждённый пролетарийб*ля. Вежливый. Антогонист. Пофигист. Хулиган. Хиппий. Пью. Портвейн. Меняю аватары. На портвейн.

Ірина

Якщо можна то подробніше,що ви маєте на увазі "не фунт ізюма" у зав. відділенням?

Debris

Цитата: Margosha від 22 Лютого 2010, 23:18:39
К какому врачу только не обращались, но только наш участковый врач - Кличачко Раиса Михайловна - ставит мне ребенка на ноги за три-четыре дня. Про Явеляка слышала, хвалят, но не обращались. Дорого очень. *unsure*
Дорого очень - это сколько? Озвученных ниже 75 грн. очень дорого, когда температура у 8-ми месячного ребенка за 39? Не понимаю :(.
Если температура не сильно высокая, то и не вызываем никого.
"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

Kapnyxa

Цитата: Debris від 13 Березень 2010, 17:38:28
когда температура у 8-ми месячного ребенка за 39? Не понимаю :(.
Если температура не сильно высокая, то и не вызываем никого.
По Вашей логике и 500 недорого.

Не страшно за ребёнка, если  врач изначально уходит от ответственности?
.

Брысь

Цитата: Ірина від 13 Березень 2010, 17:15:01
Якщо можна то подробніше,що ви маєте на увазі "не фунт ізюма" у зав. відділенням?

если я продаю покупателю плохой товар - меня ругают. Если плохо делаю свою работу (не укладываюсь в сроки, даю неконкурентные материалы, не гарантирую работоспособности систем) меня ругают. Иногда штрафуют. Другими словами - НЕСУ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ деньгами, репутацией еtс. Несёт ли ответственность Доктор, который берётся лечить моих детей? По вызову За деньги?  А по вызову Без денег?

Как Вы оцениваете работу доктора? Прошли сопли после прописанных Явеляком тонны лекарств или нет. Перестал детёныж надрывно кашлять? Если да , то по истечении какого срока? А если нет?
В нашем случае срабатывает фактор "-такой спец не может ошибаться!" Это успокаивает.
Единственное достоинство пана Явеляка - уверенно выписанные справки для школ и д/садикоф.
В остальных случаях нужно заплатить 20 грн. ИМХО

"Про Явеляка слышала, хвалят, но не обращались. Дорого очень." - и не обращайтесь. Разницы нет.
Есть ещё Бородина (50 грн за визит) и другие. Готов обсуждать.  И аргументированно спорить)

Debris

Разъясните свой пост, "не понятно" (с) Спилберг.

Малек

как же у вас все дешево!!!!
Обзавидоваться можно...
а почему вообще речь зашла о вызове платных врачей? разве участковые терапевты не ходят бесплатно по вызовам?
« Любовь долго терпит , милосердствует , любовь не завидует...» (1 Кор 13,4-7)

Kapnyxa

Почему не ходят? Ходят державные терапевты! И ничем не хуже выписывают лечение. Зачастую даже лучше.
Просто мода пошла - дал бабла и сразу ребёнок типа здоров. *rules*
.

Ірина

Я з вами повністю згідна ,що за все треба відповідати,але скажіть мені будь-ласка у пана Тараса була по відношеню до вашої дитини якась конкретна халатність,якщо так,то яка?

Брысь

А где я про халатность писал?
Просто результат его визитов не отличается от визитов обычных участковых. Разница только в том, что моет руки, долго слушает болящих и медленно полушопотом, томно говорит.
На женщин это действует завораживающе))))

Luiram

Действительно, мытье рук и выслушивание больных - дело десятое, и это делать совсем необязательно *вау, запалюеш*Подумаешь, пришел от одного (больного ветрянкой) ребенка к другому( у которого сопли)... *bantik*
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

Ірина

Якце не має різниці помив руки чи ні,це саме елементарне правило гігієни. І особисто для мене дуже сутєва різниця між паном Тарасом і участковими в огляді і призначення лікуванні для дитини.

Kapnyxa

Цитата: Ірина від 14 Березень 2010, 10:58:47
але скажіть мені будь-ласка у пана Тараса була по відношеню до вашої дитини якась конкретна халатність,якщо так,то яка?
Нет, халатности не было. И лечение почти всегда нормальное, за редким исключением. Правда был один раз отказ приехать к больному ребёнку, в праздник.
  Но и участковый врач не хуже выписывала, впрочем нам просто повезло с участковым врачом (Андреева Наталья Николаевна), слыхал что на других участках ситуация гораздо хуже.
.

Ірина

Чесно кажучи всі мої знайомі приблизно думавши як ви ,що між Явеляком і участковим лікарем не має різниці. в результаті чого поверталися до Тараса і він вже у запущеній формі ставив дитину на ноги за декілька днів.

Багира

МОЯ РОДСТВЕННИЦА лечит ребенка только у Явеляка и я заметила одну закономерность-малейший насморок-антибиотики,зубы режутся-антибиотики,ребенку уже почти 2 года,а благодоря Явеляку уже 6 видов антибиотиков ребеночек попробовал,а спрашивается зачем при незначительных симпомах эту гадость назначять?

Ірина

Я з вами щодо антибіотиків не згідна, що при звичайних соплях  зразу антибіотик,там напевно явно щось серйозніше було. Моїй дитині за 2,5 роки лікування у Явеляка 3-4 рази був призначений антибіотик,це коли ангіна була і температура 40.

105

Двоє часто хворіючих дітей, пройшли кількох різних лікарів.

Дільничні лікарі. Поки була Радашко - були задоволені. Уважна, завжди на робочому місці, вона ж приходила на виклики, лікування адекватне.

Змінили адресу, змінився дільничний - пішло-поїхало. Клим - неможливо застати в поліклініці, не дочекаєшся на виклик, прогавила в 2-річної дитини запалення легень (врятував Явеляк). Печенюк -  старий, досвідчений лікар, але черга під кабінетом - чоловік 20-30 (бо 2 участки веде), на виклики не ходить, тому при проблемі кожного разу приходить інший лікар, який дитини не знає і відповідальності за неї не несе.

З поліклінікою маса інших недоліків: черги, незручні години прийому, і нема до кого звернутись у вихідні (а найбільші проблеми люблять виникати у п"ятницю ввечері :o) І не розказуйте казочок, що "безплатний" лікар лікує не гірше, ніж платний - це вже буде залежати від кожного окремо взятого лікаря.

Явеляк: єдиний зміг поставити дитині в 2 роки правильний діагноз (прикоренева пневмонія), бо явних симптомів не було: дитина місяць кашляла, стала слабкою, пітливою, але температури і хрипів не було. Щодо прослуховування - слух у Явеляка "музикальний".

Мені подобається, що він уважний, його можна викликати додому (дорого, але екстренні випадки трапляються не так уже й часто). Візит до нього на його робоче місце коштує 50 грн. Він добре знає моїх дітей, знає, що їм призначати. Про його авторитет свідчить хоча б те, що до нього звертаються не лише з міста, але й навколишніх сіл та навіть з Дунаївців. Але

не подобається, що він не робить записів у картку і не виписує власноруч рецептів (хоча на мою вимогу серйозні захворювання він таки записував у картку).
Тарас Михайлович надто любить антибіотики, причому в уколах, і надто сильне лікування. Тому доводиться "фільтрувати" його призначення. Було декілька разів, що я не давала призначених антибіотиків, і діти благополучно виздоровлювали без них.

Бородіна До неї я звернулась після того, як старшому за один сезон Явеляк призначав 5 (!) курсів антибіотиків. Бородіна лікує гомеопатією та біодобавками. Її візит коштував 60 грн. Вона безвідмовна, приїздить у будь-який час дня і ночі. Ми мали цілий рік спокою від антибіотиків. Мені не дуже подобається вона сама (суб"єктивно) і те, що вона є дистриб"ютором тих біодобавок, якими лікує.
З "прибабахів" Бородіної, який мене дістав, - всі проблеми зі здоров"ям бачити у глистах. Вона постійно призначає гнати глисти токсичними препаратами, і після такої "чистки" у малого була настільки сильна алергія, що ми з півроку вичухувались. Тому до її послуг більше не вдаюсь.

Повернулись до Явеляка. Призначення "фільтрую". Ідеального лікаря наразі не знаю  :(

Margosha

Вот только не понимаю, о чём тут спор. Каждый выбирает для своего ребенка то, что лучше именно для ребенка. И только тот врач будет эффективен, который знает этого самого ребенка с рождения, и знает - чем ребенок болел, какие реакции были на те или иные лекарства, чем болел, давало ли осложнение, и уже исходя из этого что-либо прописывать! Ведь - что одному ребенку хорошо, другому(может и такое быть) - смерть. И ходить по платным врачам, которые видят ребенка в первый раз, и тем более, не берут на себя ответственности - бесполезная трата денег и времени! Это моё мнение.
"Вторая половинка есть у мозга, жопы и таблетки. А я изначально целая". Ф. Раневская.

georg

Цитуватитолько тот врач будет эффективен, который знает этого самого ребенка с рождения

А якщо дитині з народження  не пощастило,і лікар - раздолбай, тоді як?
"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

Ірина

Просто змініть лікаря ,якому ви будети довіряти і все буде гаразд.