Хороший детский врач в нашем городе...

Автор Багира, 22 Лютого 2010, 16:37:47

« попередня тема - наступна тема »

bogdansal

вы обсуждаете врача, но специализацию педиатр или кардиолог не уточняете. "Родинний Лiкар" это как он всю жизнь учиться должен? Или по быстрому - фармацевт. Вам результат или рецепт? Но если смотреть на проблему, то все платят налог на здравоохранение и ещё интересуются сколько берут врачи - зачем? Мы ведь и так все платим, ведь делая покупки в магазине, мы не поддерживаем состояние магазина и не выплачиваем з.п. продавцам, почему этого никто не видит.

Luiram

Цитата: bogdansal від 13 Березень 2011, 14:08:44
Мы ведь и так все платим, ведь делая покупки в магазине, мы не поддерживаем состояние магазина и не выплачиваем з.п. продавцам, почему этого никто не видит.
Перепрошую, але не могли б Ви виразитися  загальнодоступно, бо не знаю, як інші, а я не змогла знайти тут раціонального зерна
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

bogdansal

Зачем содержать медицину называя её бесплатной и делать отчисления в бюджет, если например, ложась на операцию мы и так за всё платим и покупаем.

Debris

"Вулицею Грушевського колонами, мов броньовані мурахи, сунуть українські міліціонери, що за наказом української влади ідуть розганяти українських громадян, які вийшли захищати українську мову"

Свобода начинается со слова "нет", когда ты упрямо мотаешь головой, утираешь ледяной пот и встаешь один против всех...

bogdansal

"Перепрошую, але не могли б Ви виразитися  загальнодоступно" Автор: Luiram

Graf

"Найгірший ворог будь-якої пропаганди – інтелектуалізм"

По улице шла демонстрация,
Вокруг собиралась милиция.
Какая великая нация!
С какими ужасными лицами!

bogdansal

если это тема поиска врача как узкого специалиста, тогда непонятны ваше поддёвки. Наверное стоило написать поиск педиатра, но не осуждать прогнившую систему.

Graf

Надо бы прочесть первое сообщение темы для приличия...

Цитата: Багира від 22 Лютого 2010, 16:37:47
Интересно услышать отзывы про наших педиатров.

Ни поиска ни прогнившей системы, просто отзывы *umnik*

Какая великая нация!

bogdansal

но прочитав тему, видно что описали жизнь врачей Киева, Каменца, отношение персонала. Вам в двух частях отвечать?

Graf

Какая великая нация!

Stalex

Був випадок років 5 назад у мене коли не звернулися до Явіляка і почали "лічити" інші. Закінчилося  реанімацією і в кінці кінців коли ситуація все ускладнювалася визвали декілька врачів і вони радились в палаті біля дитини. Цей консіліум виглядав приблизно так - Явіляк говорив а всі інші погоджувались...  те що дитина виздоровіла цілком заслуга його... Після тієї ситуациї для нас питання  дзвонити Тарасу Михайловичу чи ні не поставало ніколи!
...
Бо плач не дав свободи ще нікому
А хто борець той здобуває світ!
...
з гімну ОУН..

серый

Доверяю Татарчуку. У него всегда очередь как из детей так и из взрослых. Меня "спасал" с рождения и до сих дней)

Ksena

У моїх знайомих троє дітей і вони з їх народження звертаються тільки до Явеляка, не дивлячись на те що він "дорогий", і не виписує рецептів, кажуть що не будуть міняти. Я особисто свою дитину вожу мінімум до трьох лікарів, дивлюсь які ставлять діагнози і виписують рецепти, і на основі цього вже лікую, найчастіше вожу до свого участкового - Грицик, сказати що вона подобається чи ні не можу - лікар як лікар, слухає добре, трохи любить антибіотиків нагрузити, поки все було (тьху-тьху) нормально.

маруська

Ми звернулися до Явеляка по необхідності - до дитини п'яти днів від народження прийшла участкова - Мрачковська - на вулиці дощ і болото - в дверях жінка в пальто і з стетоскопом в руках - Ди дитина? Зайшла - Розверніть, переверніть (полухала), в вас все добре, до побачення! Я запитала - Ви хто? - Ваша участкова.  Явеляк перший раз був 1,5 години! Я не кажу, що він ідеальний, теж фільтрую призначення, але антибіотики виписує в крайніх випадках - рідше раз на рік, хоча дитина була хвороблива дуже - більше мікстури місцевого приготування або гомеопатію (що теж не завжди дешево). Зараз маємо іншого участкового - нормально, майже не звертаємося до Явеляка. І якщо від вартості прийому в 75грн відняти 20-25грн. на дорогу (таксі або власним транспортом лікаря) - залишиться 50 грн. - це дві години (разом з дорогою) витраченого часу - не так вже й багато. Якщо взяти середньобажану зарплату хоча б 2000грн розділити на 160 робочих годин в місяць - вийде 12,50грн. Робота в понадурочний і вечірній час повинна оплачуватися вдвічі більше - вже 25грн. А якщо 2 години - тих самих 50грн.  Тим більше ні в яке порівняння не йде з вартістю ліків!!!!!!

wawawa

Я особисто свою дитину вожу мінімум до трьох лікарів, дивлюсь які ставлять діагнози і виписують рецепти, і на основі цього вже лікую.

Вам не здається, що Ви природжений лікар для своєї дитини?!!! А як Вам вдається вибрати правильне лікування із поміж трьох лікарів?
Ви,що граєте в російську рулетку?