Список фестивалів по Україні на 2011 рік. Без Терри:(

Автор 105, 14 Березень 2011, 13:21:01

« попередня тема - наступна тема »

105

Такі фестивалі очікуються в Україні цього року: http://thisisukraine.org/index.php/uk/tematichni-festivali-2011.html

Дивимось. В гастрономічних фестивалях нас нема. В історичних - ВЖЕ НЕМА :'( А хотин, зараза, є *horce*
В етнічних фестивалях нема, у музичних теж нє. О, в тематичних - є ДЕНЬ МІСТА УРАУРАУРА (на безриб"ї, як відомо *dead*). В мистецьких нас нема, та ніхто й не сподівався.

Коротше, ми вже не фестивальня столиця - ми фестивальна провінція. Навіть не обласний центр *unsure* Цього року рулить Львів.

georg

Ну і фіг з ними.
Будем фестивалити в "Коморі".
"Якшо  ти, падло,не любиш неньку - ти і є падло! І ім'я тобі - падло!"(c)

Luiram

В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

sponsor

105

Цитата: Luiram від 14 Березень 2011, 19:48:24
Ми-то в Коморі, а всі інші?

Ти правда гадаєш, кам"янчани сильно переживають через втрату Терри? Взагалі, Кам"янчани хіба масово і активно брали участь у фестивалі? Чи так, поїсти шашличок під Ратушею? Так нічого переживати, у них для цього приводів буде предостатньо.

Цей фестиваль навіть на нашому з вами форумі зневажливо прозивали "Терра Хероїка", що дуже красномовно показує ставлення до нього кам"янчан. А тепер тіпа народ заламує руки і питає "кто вінават"?

105

Цитата: SponsoR від 14 Березень 2011, 20:24:07
Та ну ту Терру  *аццтой* Битва Націй круче!

Та най буде! Але ж питання в тому, в якому напрямку місто хоче розвиватися. І для кого всі ті готелі побудовані... І на розвиток якого туризму розраховуємо... І взагалі, як глупо розваляти розкручений фестиваль, в якого вкладено багато грошей, людей, зусиль і всього-всього. Хто візьметься тепер з нуля зробити щось хоч вполовину такого ж масштабу?

nik?-nik!

питання, шановна Бульбашко, набагато глибше - в якому напрямку хочуть розвивати державу Україна??
і поки що відповідь бачиться досить сумна...  *аццтой*

Luiram

Народ наш руки заламує і шукає винного, бо винного завжди треба мати, а нема - то призначать. Сама ж кажеш - втратили розкручений фестиваль, перетворюємся не те що в фестивальну провінцію, а в безфестивальне ніщо. Кого це може тішити? Кам'янчанам  небайдуже як мінімум  тому, що багатьох позбавляє додаткового заробітку. Не знаю, як у кого, а в мене кулі і Терра були не останнім аргументом в переконанні туристів відвідати саме наше місто. Та й самій подобалося - красиво все-таки... :(
В жизни бывает главное и не главное, а мы часто тратим силы на пустяки(с)

nik?-nik!

Цитата: Luiram від 14 Березень 2011, 22:28:57
Кам'янчанам  небайдуже як мінімум  тому, що багатьох позбавляє додаткового заробітку.
кам'янчанам небайдуже??!!
я, от бачу, яка ця тема популярна і яку "бурхливу" реакцію вона викликала... *pooh door*

105

dred

А мені цікаво... Може хто підкаже? Ось організовує місто фестиваль! Запрошує гостей, поселяє їх, пригощає, розважає, заходи організовує, артистів відомих запрошує,- як би там не було, але наші кошти на це все з бюджету витрачаються. А прибутки від фестивалю йдуть у приватні кишені власників кавярень, готелів, та інших підприємців... чи не так? Можливо досить підіймати бізнес приватників за бюджетні кошти?  раніше було вигідно розкручувати туристичну привабливість Старого міста, щоб розпродати за більші кошти все те захалустя старого міста, а тепер вибачайте, панове власники готелів, кафе та магазинів - самі турбуйтесь про своїх туристів!)
Чи може як не буде фестивалів, то в казну надійде від них менше податків? Більша половина з них ФОПИ - спрощенці, платять 200грн в місяць податку не залежно є фестиваль чи немає.

nik?-nik!

і хотілося би посперечатися, але все ніби в точку... *unsure*

nik?-nik!

але з іншого боку, чи не може певний відділ виконкому фінансово прораховувати майбутні фести і робити їх прибутковими саме для міської скарбнички?
я про це вже досить давно писав.